Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
16. November , 2024, 03:32:38
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hamer  (Prečítané 5339 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #15 kedy: 31. Júl , 2013, 08:33:07 »

Veru,čínska kópia Mistral /Bower-Wilkins /hrá úplne skvele...Dokonca som mal pocit že pre mňa príjemnejšie ako origoš Na zdravie!
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 31. Júl , 2013, 08:40:34 »

ono by bolo fakt zaujímave vychytať a spraviť nejaký zoznam azia veci ktoré stoja za hriech hlavne vzhladom k cene , počul som aj chvály na nejaký presný typ Squier tele s hrubým krkom že je skvelý
a inak som sa dočítal aj to že Hamer aziske gitari kompletoval v usa a udajne majú skvele opracovanie
tento moj kus ma aj pekne vyrazené výrobne číslo skúsim zistiť že skade je
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #17 kedy: 31. Júl , 2013, 08:41:08 »

Ono je dost rozdiel vec Made in PCR a designed in USA/EU ako vec navrhnuta a vyrobena v PCR, vela ludi v tom ma mismas a povazuje to za to iste.
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 31. Júl , 2013, 08:43:02 »

bolo by dobre vysvetliť Kubo ,
inak Garde neviem či je možne niečo vyrobiť v china a napísať made in indonezia ale asi je všetko možne
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #19 kedy: 31. Júl , 2013, 08:44:39 »

Ono je dost rozdiel vec Made in PCR a designed in USA/EU ako vec navrhnuta a vyrobena v PCR, vela ludi v tom ma mismas a povazuje to za to iste.

Problem ale je, ze aj tie Made in PRC sa zacinaju zlepsovat, kedze ujebavaju know how a schemy pocas konstrukcie tych z EU/USA. Bezne je, ze robia tie spominane outsourcovane high end komponenty a o rok vznikne nova cinska znacka, ktora vyraba v tej istej fabrike len s trosicku pozmenenym dizajnom akurat, pritom schemu dokladne opajcuju. :)
« Posledná zmena: 31. Júl , 2013, 08:45:20 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 31. Júl , 2013, 08:54:26 »

ved no .ked sa vie ako na to a sú kvalitne materiály je výroba gitary pomerne jednoduchá vec / ja sam som bez skúseností a vybavenia na balkóne vyrobil už dve   Bavím sa skvele   , a keď majú dobre materiály a dohliadne na to niekto môžu byť aj dobre kusy , inak nema doma niekto starý P90 snimač - respektíve niečo o nich by som sa rad dozvedel
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #21 kedy: 31. Júl , 2013, 09:06:37 »

Števo, troch tu zabrdnem. Chápem, že zháňaš lacnú a dobrú gitaru, ale tie sa väčšinou zháňajú tak, že prídeš do obchodu a poskúšaš kopu lacných gitár (nasucho, aj zapojené) a z toho si vyberieš to čo hralo najlepšie.
P90 mám rád, majú príjemný guľatý zvuk, ale majú dostatok stredov aj výšok. Výborná na sixties  Na zdravie! Teraz som ich dával kamošovi do Diamantky, žiaden zázrak samozrejme, ale udrieš do strún a ten vintage zvuk tam je. Samozrejme nieje to nástroj, ktorý by sa chytal na lacný Gibson ani nič ozaj dobré, ale nedá sa o tom povedať, že to je vyložene zlá gitara.
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #22 kedy: 31. Júl , 2013, 09:08:21 »

inak Garde neviem či je možne niečo vyrobiť v china a napísať made in indonezia ale asi je všetko možne

Cudoval by si sa, kolko veci vyrobenych v strojarine sa vyraba u nas a jebne sa tam Made in Germany, takze u mna to moc hodnotu nema toto  Bavím sa skvele
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 31. Júl , 2013, 09:15:54 »

ale ved je to nakoniec jedno kde je to vyrobene , je to pekný kus mahagonu udajne skvele spracovanie
Kubasak a Ty ako vieš že sa nechytá na ........ , ja som mal za posledne roky v rukach tri kusy  nových  usa gibson LP studio a všetko to boli šunty hluche ploche a fakt neviem čo na nich toľko stalo a naozaj ktovie kde boli naozaj vyrobene
PS : ja osm išiel priamo po hamery a chcel som  special junior /jeden snimač aj tak si nikdy neviem nič poriadne nakrutit/ a tých obchodov kde sa predavaju je malo u nas ako vôbec to niekde v obchode ešte majú
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #24 kedy: 31. Júl , 2013, 12:00:24 »

ja som nepísal že nie je možné aby fender bol vyrobený v Indonesii, ale že všetky ich výrobky takto označené vyšli z dielne Cortu, čo by som až tak kriticky nevidel, hoci tá moja basa bola hluchá ako poleno, vieš to vyrobené tu alebo hentam je také že si kludne vieš kúpiť keramiku made in Italy a popritom sa to vyrába v Leviciach, dokonca tý roboši čo to vyrábajú to takto oblepujú či štempľujú ha ha ha

vieš buď máš gitaru ktorá hrá alebo máš poleno, zvlášť Fender
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #25 kedy: 31. Júl , 2013, 12:33:28 »

To si teraz trochu strelil, v Cine sa robia napriklad kvalitne a dost drahe high end posluchove komponenty outsourcovane od europskych alebo americkych znaciek. Cina ma skor problem v tom, ze vsetko zatial len kopiruje, ale ved zas preco nie, ked im to chamtivi Europania alebo Amici umoznuju nie? :)
presne tak a ja žasnem nad tebou Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #26 kedy: 31. Júl , 2013, 14:12:03 »

zase raz jedna jalova debata o hovne s kvantom dezinformacii a bludov  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 31. Júl , 2013, 15:22:27 »

a zas si sa pokusil všetko vyriešiť jednou vetou ale tento krát to nevyšlo , podla iných svetových forach je to tažka konkurencia základnej rady gibsnu za par šupou a otom sa už oplatí poklebetit , žial až na Rob tu nema nikto z Hamer skúsenosti , tak to zatial nebanuj nieje dôvod ked príde napíšem recenziu
každý dezinformáciu a blud prosím objasniť inak je blud to že je to blud   Zdravíčko
odporúčam kuknut na Hamer forum a podobne
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #28 kedy: 31. Júl , 2013, 15:23:25 »

neviem či som to tu už písal ,  ale ja som hral prvýkrát na Hamer- ku v nejakom 87-om +- , v kulturáku v Ružinove , nejaký zahraničný nemci tam dovliekli fungláče gitary a aparáty , za socíku fakt niečo nevídané-neslýchané , no mali tam Fendre s kuframi ceny okolo 1200-1500 DM , Hughesy aj Kettnery , proste aparáty a nástroje , no a mali tam jeden superstrat Hamer a ten bol fest popičofka jak sviňa , jak na foto ,trocha iné rohy ,nie také ostré ,  s floydom a vymakanejšia povrchovka , mramorová diabolská červená , stál 3770  Si píš!!! mariek , na tú dobu prachy na nového Fiata z Tuzáku , sranda je , že keď som si po revoške išiel do raichu kúpit gitarku , tak v jednom bazáre som zbadal kópiu tej Hamerky , Samick , mám ju doteraz , no jasné , že to nebolo ono , ale bol som štastný jak blcha ,  

* Hammer.jpg (3.44 KB, 81x240 - prehliadnuté 269 krát.)
« Posledná zmena: 31. Júl , 2013, 15:28:42 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #29 kedy: 31. Júl , 2013, 15:33:40 »

...
každý dezinformáciu a blud prosím objasniť inak je blud to že je to blud   Zdravíčko
...

zrovna u Teba to nema zmysel - X-krat potvrdene historiou, ze miesas fakty, dojmy a vymysli do noveho slovneho utvaru, ktory sa neda nazvat inac, ako Stevinoviny  Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.