Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 17:22:50
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Problem s predajom Marshall JMP preampu  (Prečítané 5810 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« kedy: 06. August , 2013, 22:59:22 »

Caute, potreboval by som prosim poradit
23.7. som poslal nejakej osobe (Marian Šimek z Bratislavy) Marshall preamp, este v ten den ho ta ista osoba dala na hudebnibazar.cz , dostal to 25.7. , hned mi napisal, ze to je cele pokazene a rozhekane , i ked som mu to posielal hned nato ako som to vsetko skontroloval a otestoval funkcnost, bolo to 100% zabalene(+nalepky "Fragile") , 26.7. to poslal naspat a caka , ze to preberiem inak to bude riesit inak? Co teraz? Bolo to poslane za 260€ na dobierku, on mi to naspat poslal na dobierku za 250€ takze tomu celkom nerozumiem , vopred dakujem za postrehy
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #1 kedy: 06. August , 2013, 23:17:34 »

Bol balik poisteny? Ak ano, mal si to riesit reklamaciou na poste, hoci je tam problematicke dokazovanie - hlavne by si mal mat fotky ako to balis a druha strana by to mala otvarat rovno na pobocke pri prevzati.

Velmi podozrive spravanie kupujuceho, mas screenshot toho spominaneho inzeratu?

Riesit to inak nebude a keby chcel, celu komunikaciu si zaznamenaj a nahlas to fizlom ako vyhrazanie.
« Posledná zmena: 06. August , 2013, 23:20:33 od BrokenWings » Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 06. August , 2013, 23:27:23 »

Bol balik poisteny? Ak ano, mal si to riesit reklamaciou na poste, hoci je tam problematicke dokazovanie - hlavne by si mal mat fotky ako to balis a druha strana by to mala otvarat rovno na pobocke pri prevzati.

Velmi podozrive spravanie kupujuceho, mas screenshot toho spominaneho inzeratu?

Riesit to inak nebude a keby chcel, celu komunikaciu si zaznamenaj a nahlas to fizlom ako vyhrazanie.

Balik bol poisteny na 300€, ale to je take dokazovanie....zabalene to bolo 100%, on mi sam povedal, ze to bolo dobre zabalene, ze som to uz take musel poslat ,ale ja som to cele testoval ,vsetko bolo dotiahnute,nic sa nehybalo,nesumelo,nepraskalo...
fotku inzeratu nemam ani fotky ako to balim   Neviem Smútim
« Posledná zmena: 06. August , 2013, 23:31:56 od georgik » Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
MASAKER
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #3 kedy: 06. August , 2013, 23:31:28 »

to uz aby clovek pri predaji gearu tocil videa "castingoveho" typu s dnesnima novinama, nejprve se pofotime a pak vyskousime tohle, tohle a tohle sme jeste neskouseli..
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #4 kedy: 06. August , 2013, 23:38:41 »

Ja som si tiez uzil, ked som posielal preamp. Kupujuci vsak bol iba trulo, ktory si to nevedel nastavit, takze vsetko dobre dopadlo, len sa to riesilo 2 tyzdne.
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #5 kedy: 07. August , 2013, 05:57:24 »

Boze tuna nieco predavat to je sen. Ja by som jebal na to, kedy si si isty, ze to bolo ok. Cavo robi ramena, v skutocnosti o tom vie prd a urobi akurat tak holy kkt.
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #6 kedy: 07. August , 2013, 06:10:00 »

na 99 % to chcel streliť ďalej a nevyšiel mu kšeft s tým HB , ja som mu raz požičal snímač a keď som ho chcel asi po dvoch mesiacoch , tak mi povedel , že ho predal koko*t  ?§!.  teda ak je to on , ale asi áno   Na zdravie!
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #7 kedy: 07. August , 2013, 06:33:59 »

veď nech pofotí čo je zlé a nahrá že čo to robí ak je to pokazené, nech popíše závady, určite by som ho odhováral od zaslania, naspäť, toto je také že "nie je to čo som si vymyslel, tak to chcem poslať späť"
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
georgik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 07. August , 2013, 07:57:22 »

veď nech pofotí čo je zlé a nahrá že čo to robí ak je to pokazené, nech popíše závady, určite by som ho odhováral od zaslania, naspäť, toto je také že "nie je to čo som si vymyslel, tak to chcem poslať späť"

pofotil mi to,ze a zakruzkoval ze sa to cele hybe,ale ja som s tym problem nemal a bolo to dobre odoslane...
Marian Šimek
Kadnárova 106
831 06 Bratislava

, jak mi daval adresu, ze  "dufam , ze sa tomu po ceste nic nestane"
...on to poslal spat, je to na poste do 17teho to mozem prebrat.
Zaznamenané

MASAKER
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #9 kedy: 07. August , 2013, 08:16:45 »

takto cez net, bez podrobného opisu a fotiek sa ťažko radí, zase ak si mu ten stav nepopísal tak si ho jemne povedané ojebabral, ale ak stav veci nesie známky bežného používania a nebráni to ďalšiemu užívaniu, tak zase kupujúci by tiež mal mať pochopenie pre stav veci

sám nechceš ísť veľmi s farbou von, že čo sa kupujúcemu znepáčilo na tom preampe, ale tak to je už tvoja vec,
« Posledná zmena: 07. August , 2013, 08:17:21 od garde » Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #10 kedy: 07. August , 2013, 08:21:40 »

ak je vec v poriadku a kupujuci vymysla, ze to nefunguje, je napicu a chce to poslat spat a vratit peniaze, tak kto ojebava?  Žmurk
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 07. August , 2013, 08:22:32 »

takto cez net, bez podrobného opisu a fotiek sa ťažko radí, zase ak si mu ten stav nepopísal tak si ho jemne povedané ojebabral, ale ak stav veci nesie známky bežného používania a nebráni to ďalšiemu užívaniu, tak zase kupujúci by tiež mal mať pochopenie pre stav veci

sám nechceš ísť veľmi s farbou von, že čo sa kupujúcemu znepáčilo na tom preampe, ale tak to je už tvoja vec,

stav som mu popisal, je vsetko v poriadku, jeden roh bol trosku vyhnuty ale to na pouzitelnnosti neuberalo, do racku by to islo...jedine co som mu zabudol povedat , ze na vypinaci chyba krytka,len zvrchu taka cierna(to vobec neviem kde som to mal zohnat a objednat),ale vypinat/zapinat sa to dalo normalne..., to su 2 "vady"....a on mi zacal spominat , ze cele to je rozsypane,a vsetko sa hybe...

DusanUK si to skusal doma/v skusobni ,uz neviem, on by vedel popisat z jeho strany co bolo dobre/zle,aby som nato nebol sam.

PS: pytal som zato 250+postovne, ten stav bol "pouzity" , nepytal som 350 za "ako novy".

Tu je foto co mi poslal, vypinac vidite(funckny bol na 100%), a to co zakruzkoval sa zevraj cele hybe...

* Bez názvu2 kopie.jpg (102.45 KB, 2694x603 - prehliadnuté 309 krát.)
« Posledná zmena: 07. August , 2013, 08:29:08 od georgik » Zaznamenané

MASAKER
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 07. August , 2013, 08:39:32 »

maj ho v pici.. predaj cez inzeraty je vzdy lotto ako pre predajcu tak pre kupujueho.. on ta chcel ojebat.. sprav to tak ze to nepreber do toho 17teho a maj ho uuuuplne na haku.. nech sa mu to vrati.. kto chce kam pomozme mu tam..  ocividne to mal zapojene a nevedel s tym ani len robit, takze sa mu nepacil zvuk a zacal vymyslat ze jak to vratit nazad alebo jebnut dalej..
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #13 kedy: 07. August , 2013, 09:07:27 »

Nic neries, nepreberaj a hotovo, realne aj tak nic nemoze (u nas su taketo veci realne aj pravne prakticky nevymozitelne). :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #14 kedy: 07. August , 2013, 09:44:44 »

posli mu merci postou.. aj fractal to tak robi..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.116 sekund, 22 otázok.