garde
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 07. August , 2013, 14:33:47 » |
|
veď toto mu pošli a + s tým že tebe sa ten panel nehýbal, nech to rieši s poštou že nemáš dôvôd prečo to preberať stav som mu popisal, je vsetko v poriadku, jeden roh bol trosku vyhnuty ale to na pouzitelnnosti neuberalo, do racku by to islo...jedine co som mu zabudol povedat , ze na vypinaci chyba krytka,len zvrchu taka cierna(to vobec neviem kde som to mal zohnat a objednat),ale vypinat/zapinat sa to dalo normalne..., to su 2 "vady"....a on mi zacal spominat , ze cele to je rozsypane,a vsetko sa hybe...
DusanUK si to skusal doma/v skusobni ,uz neviem, on by vedel popisat z jeho strany co bolo dobre/zle,aby som nato nebol sam.
PS: pytal som zato 250+postovne, ten stav bol "pouzity" , nepytal som 350 za "ako novy".
Tu je foto co mi poslal, vypinac vidite(funckny bol na 100%), a to co zakruzkoval sa zevraj cele hybe...
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. August , 2013, 16:54:55 » |
|
nepreber mu to nech sa poebe debil... najlepsie takito mudrlanti zakaznici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lumpisko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 15. August , 2013, 14:53:53 » |
|
Nic neries, nepreberaj a hotovo, realne aj tak nic nemoze (u nas su taketo veci realne aj pravne prakticky nevymozitelne). Nemas pravdu aj na bazar sa vstahuju urcite zakony, tak to kludne moze vratit ak sa mu to nepacilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 15. August , 2013, 16:03:08 » |
|
Nemas pravdu aj na bazar sa vstahuju urcite zakony, tak to kludne moze vratit ak sa mu to nepacilo. to si kde prosim ta nabral? pokial je vec v stave v akom ju clovek pri predaji popisal, to znamena - poslal fotky, tech. stav je ok atd, tak pokial sa to kupujucemu proste nepaci jak to hra lebo cakal nieco ine, tak mi moze zest kokod pretoze bazar je presne o tom.. a ne ze aby mi to vracal, lebo po 3 dnoch si povie ze nechce engl preamp ale marshall hlavu.. co som muziker? :D ze do 10 dni mi to moze poslat nazad a ja mu vratim prachy.. idealne este aby som prerobil na shippingu nie? :D:D:D ty si dost ze vtipkaaar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 15. August , 2013, 18:08:39 » |
|
Dnes mi volal, ze ci to preberiem, hovorim , ze uvidime. nebudem nič.
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 15. August , 2013, 18:10:43 » |
|
mal si mu rovno povedat, ze nie, ze to kupil v takom stave ako bolo popisane a hotovo. ked sa mu to nepaci, nech to preda dalej sam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 21. August , 2013, 12:27:42 » |
|
Dnes mi volal, ze ci som to prevzal,hovorim ,ze nie...on , ze mam prist do 3 dni inac pride ku mne s niekym...ja hovorim , že dovi. co robit ak fakt pride?
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 21. August , 2013, 12:39:05 » |
|
Ja by som mu napisal nech pride. Aj tak to na teba len skusa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 21. August , 2013, 12:54:01 » |
|
však nech príde bud Ta zmláti pôjdeš to hneď spýsat na pohotovost s tým že sa Ti točí hlava a maš závraty a začne platit ako šibnutý aby neskončil v base alebo ho zmlatiš Ty a len si sa branil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. August , 2013, 13:06:55 » |
|
co robit ak fakt pride? utekat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 21. August , 2013, 13:08:53 » |
|
ak zazvoni pri dverach, otvor mu nahy.. myslim ze nikto normalny by holeho chlapa nemlatil.. hlavne ked je tam riziko ze sa mu ruka obtrie o long schlong..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 21. August , 2013, 13:12:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 21. August , 2013, 15:58:42 » |
|
Zacal sa hyhovarat ze je pokazeny vypinac,na tie tlacitka zabudol a potom mi hovoril ,ze urcite tam je nejaky plosak povoleny...ibaze tlacitka su okej a vypinac je funkcny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 21. August , 2013, 16:09:21 » |
|
Nahravaj si tie hovory a ries to v sulade s legislativou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 21. August , 2013, 16:28:23 » |
|
Zacal sa hyhovarat ze je pokazeny vypinac,na tie tlacitka zabudol a potom mi hovoril ,ze urcite tam je nejaky plosak povoleny...ibaze tlacitka su okej a vypinac je funkcny...
mas 2 moznosti: - zober to od neho naspat a predaj inemu, davaj pozor, ako to odprezentujes - vyser sa na to, dalej uz nekomunikuj, cakaj, co sa stane - na 99,99% nic tretia moznost je jebat sa okolo toho - kominukovat s typkom, zaroven fnukat o tom na nete a cakat na zazrak, ale neviem presne v com by ten zazrak mal byt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|