Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
30. November , 2024, 22:09:30
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Problem s predajom Marshall JMP preampu  (Prečítané 5826 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #15 kedy: 07. August , 2013, 14:33:47 »

veď toto mu pošli a + s tým že tebe sa ten panel nehýbal, nech to rieši s poštou že nemáš dôvôd prečo to preberať

stav som mu popisal, je vsetko v poriadku, jeden roh bol trosku vyhnuty ale to na pouzitelnnosti neuberalo, do racku by to islo...jedine co som mu zabudol povedat , ze na vypinaci chyba krytka,len zvrchu taka cierna(to vobec neviem kde som to mal zohnat a objednat),ale vypinat/zapinat sa to dalo normalne..., to su 2 "vady"....a on mi zacal spominat , ze cele to je rozsypane,a vsetko sa hybe...

DusanUK si to skusal doma/v skusobni ,uz neviem, on by vedel popisat z jeho strany co bolo dobre/zle,aby som nato nebol sam.

PS: pytal som zato 250+postovne, ten stav bol "pouzity" , nepytal som 350 za "ako novy".

Tu je foto co mi poslal, vypinac vidite(funckny bol na 100%), a to co zakruzkoval sa zevraj cele hybe...

Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #16 kedy: 09. August , 2013, 16:54:55 »

nepreber mu to nech sa poebe debil... najlepsie takito mudrlanti zakaznici  ?§!.
Zaznamenané
lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #17 kedy: 15. August , 2013, 14:53:53 »

Nic neries, nepreberaj a hotovo, realne aj tak nic nemoze (u nas su taketo veci realne aj pravne prakticky nevymozitelne). :)
Nemas pravdu aj na bazar sa vstahuju urcite zakony, tak to kludne moze vratit ak sa mu to nepacilo. Beeee
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #18 kedy: 15. August , 2013, 16:03:08 »

Nemas pravdu aj na bazar sa vstahuju urcite zakony, tak to kludne moze vratit ak sa mu to nepacilo. Beeee

to si kde prosim ta nabral?

pokial je vec v stave v akom ju clovek pri predaji popisal, to znamena - poslal fotky, tech. stav je ok atd, tak pokial sa to kupujucemu proste nepaci jak to hra lebo cakal nieco ine, tak mi moze zest kokod pretoze bazar je presne o tom.. a ne ze aby mi to vracal, lebo po 3 dnoch si povie ze nechce engl preamp ale marshall hlavu.. co som muziker? :D ze do 10 dni mi to moze poslat nazad a ja mu vratim prachy.. idealne este aby som prerobil na shippingu nie? :D:D:D ty si dost ze vtipkaaar
Zaznamenané

georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #19 kedy: 15. August , 2013, 18:08:39 »

Dnes mi volal, ze ci to preberiem, hovorim , ze uvidime.  Bacha na vec kamo! nebudem nič.
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #20 kedy: 15. August , 2013, 18:10:43 »

mal si mu rovno povedat, ze nie, ze to kupil v takom stave ako bolo popisane a hotovo. ked sa mu to nepaci, nech to preda dalej sam
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 21. August , 2013, 12:27:42 »

Dnes mi volal, ze ci som to prevzal,hovorim ,ze nie...on , ze mam prist do 3 dni inac pride ku mne s niekym...ja hovorim , že dovi.
co robit ak fakt pride?  Pomoooc!
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
MASAKER
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #22 kedy: 21. August , 2013, 12:39:05 »

Ja by som mu napisal  nech pride. Aj tak to na teba len skusa.
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 21. August , 2013, 12:54:01 »

však nech príde bud Ta zmláti pôjdeš to hneď spýsat na pohotovost s tým že sa Ti točí hlava a maš závraty a začne platit ako šibnutý aby neskončil v base alebo ho zmlatiš Ty a len si sa branil  Bravooo
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #24 kedy: 21. August , 2013, 13:06:55 »

co robit ak fakt pride?  Pomoooc!
utekat  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 21. August , 2013, 13:08:53 »

ak zazvoni pri dverach, otvor mu nahy.. myslim ze nikto normalny by holeho chlapa nemlatil.. hlavne ked je tam riziko ze sa mu ruka obtrie o long schlong..
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 21. August , 2013, 13:12:08 »

ha ha ha
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 21. August , 2013, 15:58:42 »

Zacal sa hyhovarat ze je pokazeny vypinac,na tie tlacitka zabudol a potom mi hovoril ,ze urcite tam je nejaky plosak povoleny...ibaze tlacitka su okej a vypinac je funkcny...
Zaznamenané

MASAKER
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #28 kedy: 21. August , 2013, 16:09:21 »

Nahravaj si tie hovory a ries to v sulade s legislativou.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #29 kedy: 21. August , 2013, 16:28:23 »

Zacal sa hyhovarat ze je pokazeny vypinac,na tie tlacitka zabudol a potom mi hovoril ,ze urcite tam je nejaky plosak povoleny...ibaze tlacitka su okej a vypinac je funkcny...

mas 2 moznosti:

- zober to od neho naspat a predaj inemu, davaj pozor, ako to odprezentujes

- vyser sa na to, dalej uz nekomunikuj, cakaj, co sa stane - na 99,99% nic

tretia moznost je jebat sa okolo toho - kominukovat s typkom, zaroven fnukat o tom na nete a cakat na zazrak, ale neviem presne v com by ten zazrak mal byt
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.