styrioci
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 23. August , 2013, 14:00:04 » |
|
V tej cenovej relacii samozrejme. Najdi mi za 700 daco podobne. Bogner a Diezel to asi nebude . Inak ziaden Bogner ani Diezel tan klasicky marsalacky zvuk nespravi a to vies dobre aj sam. kto by uz len chcel ten klasicky marshallacky zvuk 5150 zozenies kludne za tu cenu, vie to ok clean, super crunch aj lead, na taku muziku ako hra forus uplne super aparat. ked niekto z toho nevie dostat normalny zvuk, tak mam obavy, ze problem nebude v aparate
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Forus
náhodný pocestný
Príspevkov: 89
"Šak punk ne?"
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 23. August , 2013, 14:38:11 » |
|
To posledné sa mi veľmi z nahrávky nepáčilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Forus
náhodný pocestný
"Šak punk ne?"
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 23. August , 2013, 14:42:32 » |
|
Poviem ti tak, technik čo menil včera lampy mne menil preampové lampy na tom Peavey 5150 II za nejaké lacné JJ zo SK + ten 5150 box s tými Peavey reprákmi nehral dobre popri mojej Harley Benton ani na mojom Engly. Počul som to Peavey len raz pred tým ako sa menili lampy a bol som trochu takže vtedy by sa mi páčilo všetko čo vydáva nejaký džn džn zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Forus
náhodný pocestný
"Šak punk ne?"
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 23. August , 2013, 14:44:45 » |
|
Keď som počul to Peavey teraz, znelo to jak posedný tranzistor bez basov, prevýškovaný prierazný zvuk ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 23. August , 2013, 14:47:23 » |
|
k 5150 treba box s V30, ten 5150 box ma nejake divne shefield ci co, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 23. August , 2013, 15:11:36 » |
|
mal som 5150 a dodnes tvrdim ze je to za tie prachy asi naj zosik na trhu.. vyborne to hra.. len.. clovek musi vediet aspon trochu hrat a nemat k tomu ten ich origos peavey reprobox.. lebo s tym to hra uplne krabicovo ujacane..
s EVH 5150III boxom a neskor s mesa traditional recto nebolo o com.. monstrozny zvuk..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Forus
náhodný pocestný
"Šak punk ne?"
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 23. August , 2013, 15:39:49 » |
|
Jop, ten Peavey box má 4x12 Shefield a znie to ozaj jak z krabice. Basy plávu niekde v bedni a výšok to má plnú p... Čiže ak riešiť modern amp tak jednoznačne 5150, resp aj 6505 môže byť, či už sú tam nejaké zmeny oproti 5150? Výsledný zvuk je ten istý či ako ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Forus
náhodný pocestný
"Šak punk ne?"
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 23. August , 2013, 15:56:42 » |
|
Ja som na to nepozeral a pochybujem že aj chlapík čo to vlastní, viem len že to kupoval z eBay z Ameriky spolu s hlavou, ktorá je na 110 Volt. Je to na 100% origoš bedňa ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 23. August , 2013, 16:01:36 » |
|
ak by teda nebodaj boli steny toho boxu z vnútra holé, treba ich tým vatelínom vystlať, malo by to zhutniť zvuk, a skoro nič ten materiál nestojí, kúpiš to hocikde v galantérke, kde ešte predávajú látky na metráž, len treba kúpiť vyššiu gramáž 250g a viac
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 23. August , 2013, 16:09:28 » |
|
no JVM 410 www.thomann.de/cz/marshall_jvm410h.htm rada splňa všetky moje nároky na nie metalový ale poriadny aparát na všetko , čistý , hneď prvý mód je prvýkrát v Maršáloch zapojený ako Fender , to je velké + , jasné že to nehrá jak Fender ale ten fendrácky čistý sound tam je , druhý kanál sú zapojenia ala plexi , na tie hrám v poslednej dobe najradšej , tretí kanál su modifikácie 800 -vky , tie sú maxi super , štvrtý kanál je metalové sado - maso , na každý mód saostatne nastavitelný digi-reverb , paráda , 2 x serial , 1 x paralel smyčka , paralelka s delayom je fakt šupa , no a kto by si myslel , že to je nejak digitálne robený ten zvuk tak je na omyle , je to poctivý lampák so vším všudy , a je to aj počuť , akože chcel by som aj Fendre aj aj plexiny aj 800-vky , ale tu mám všetko v jednom , podla mna najlepší Marshall čo som mal , minule bol na českom bazáre za 22 500 CZK
|
|
« Posledná zmena: 23. August , 2013, 16:09:53 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 23. August , 2013, 16:53:21 » |
|
Inak ziaden Bogner ani Diezel tan klasicky marsalacky zvuk nespravi a to vies dobre aj sam. Progy a vies ze s tebou nebudem suhlasit? :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 23. August , 2013, 16:55:20 » |
|
V tej cenovej relacii samozrejme. Najdi mi za 700 daco podobne. Bogner a Diezel to asi nebude . Inak ziaden Bogner ani Diezel tan klasicky marsalacky zvuk nespravi a to vies dobre aj sam. potom ten marshall sound nema ani 90% marshallov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 23. August , 2013, 17:07:05 » |
|
potom ten marshall sound nema ani 90% marshallov To je druha vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 23. August , 2013, 17:07:30 » |
|
Progy a vies ze s tebou nebudem suhlasit? :-)
Hm, pockaj, poslem Ta tiez do pivnice.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|