Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 23:25:01
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Výmena aparátu?  (Prečítané 19786 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #60 kedy: 23. August , 2013, 17:41:13 »

To je druha vec. :)

ale to stale nemeni nic na tom ze aj moderne aparaty maju dobry crunch zvuk, a netreba kupovat nejaku plesnivinu nebodaj hnusny gibson  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #61 kedy: 23. August , 2013, 17:53:18 »

mne unika, o co vlastne zakladatelovy temy ide.

vsak hi-gainovych aparatov je plna rit, niektore modely su priam dokonale a pri starsich kuskoch nemusi byt problem ani cena - napriklad MB Mark III vie vsetky zvuky na svete, nespravi hanbu ani v modernom metale, nestoji majland, jeto defacto neznicitelny stroj a aj to trojkanalove ovladanie funguje na podiu jak si clovek predstavuje...

samozrejme - stary dobry poctivy vintage lampac vo vacsine pripadov nema problem s krabicami a konkretne JCM 800 aôe aj 900 dokaze s vhodnym bustrom cokolvek... len to ovladanie v praxi bude kostrbatejsie - s velkeho dokrmeneho gainu na uplne cisty bude znamenat vypnut nakopavac a prepnut kanal, ale zase az taka tragedfia to tiez nemusi byt...

ja mam stare aparaty rad, maju velke caro, atd... ale hrat moderny metal, tak si obstaram aparat, ktory ten metal dava sam o sebe...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #62 kedy: 23. August , 2013, 18:03:08 »

ale hrat moderny metal, tak si obstaram aparat, ktory ten metal dava sam o sebe...

Chalan ale nespominal, ze by hral moderny metal.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #63 kedy: 23. August , 2013, 18:20:11 »

Hm, pockaj, poslem Ta tiez do pivnice.  Bavím sa skvele

spravis zo mna kellermensch-a? :-)
inak ja sa tej skusenosti vobec nebranim :-) takze budem cakat na pozvaniel :-)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #64 kedy: 23. August , 2013, 18:23:29 »

Chalan ale nespominal, ze by hral moderny metal.

na co ine si kupoval Fireball ? :) a niekde pocas debaty to tusim aj zaznelo, ze dzn dzn + tam v debate bola 5150, co tiez je zvacsa o metale...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #65 kedy: 23. August , 2013, 18:29:26 »

mne unika, o co vlastne zakladatelovy temy ide.

vsak hi-gainovych aparatov je plna rit, niektore modely su priam dokonale a pri starsich kuskoch nemusi byt problem ani cena - napriklad MB Mark III vie vsetky zvuky na svete, nespravi hanbu ani v modernom metale, nestoji majland, jeto defacto neznicitelny stroj a aj to trojkanalove ovladanie funguje na podiu jak si clovek predstavuje...

samozrejme - stary dobry poctivy vintage lampac vo vacsine pripadov nema problem s krabicami a konkretne JCM 800 aôe aj 900 dokaze s vhodnym bustrom cokolvek... len to ovladanie v praxi bude kostrbatejsie - s velkeho dokrmeneho gainu na uplne cisty bude znamenat vypnut nakopavac a prepnut kanal, ale zase az taka tragedfia to tiez nemusi byt...

ja mam stare aparaty rad, maju velke caro, atd... ale hrat moderny metal, tak si obstaram aparat, ktory ten metal dava sam o sebe...
ano az na to ze mark III ma jedny korekcie pre 3 kanaly.. a kazdy z tych stripe-ov hra odost inak heh.. na niektorych je prakticky nemozne nastavit aby zneli vsetky 3 kanaly dobre.. bla bla bla..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #66 kedy: 23. August , 2013, 18:50:35 »

ano az na to ze mark III ma jedny korekcie pre 3 kanaly.. a kazdy z tych stripe-ov hra odost inak heh.. na niektorych je prakticky nemozne nastavit aby zneli vsetky 3 kanaly dobre.. bla bla bla..

ale jasne, na mkIV a samozrejme V to maju vychytane ovela lepsie... ale v zasade ani na II a III neni nemozne nastavit slusny cisty, aj skresleny, aby sa dali prepinat na jednych korekciach... konkretne III uz ma moznost automatickeho priradenia vysok na kanal - jedni tie co sa hodia len na cisty a druhe, co sa hodia hlavne na skreslenie, tak da sa tam nastavit, aby si to clovek nemusel prepinat rucne... a furt mi to vychadza ako ultimatnejsie riesenie, nez plexi + bustre...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #67 kedy: 23. August , 2013, 21:12:19 »

vsak ma v podpise aj link na bandzone chalan, hraju punk rock. cize potrebuje cisty skresleny. pri vsetkej ucte k vintage ampom + buster chalan potrebuje normalny 2ch amp s aspon oddelenymi gainami a volume pre cisty a skresleny. 5150 sa da zohnat za normalne peniaze, s V30 boxom je to uplne luxus na hocijaku skreslenu muziku, aj clean to vie normalny. a v podstate hocaky normalne spraveny moderny amp spravi sluzbu, len nech to nie je engl  Bavím sa skvele
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #68 kedy: 23. August , 2013, 22:09:35 »

Na punk rock prave nejake plexi,jtm,8kilo nejakym tskom.ne?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #69 kedy: 23. August , 2013, 22:27:03 »

Na punk rock prave nejake plexi,jtm,8kilo nejakym tskom.ne?
tak on chce hlavne co najjednoduchsie prepinat cisty/skresleny. takto by sa to trochu skomplikovalo oproti modernemu ampu, ci? minimalne nech to ma 2x gain a volume
Zaznamenané
Forus
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

"Šak punk ne?"

« Odpoveď #70 kedy: 23. August , 2013, 22:40:36 »

Jop, štyri oči  vie o čo mi ide. Ak by som chcel klasiku punk rock ala Bad Religion a pod. riešim jcm, plexi atď. Ide o to  že ja sa snažím do toho klasického punk rocku vyniesť trochu modernejších prvkov kde mi ten hi gain proste treba. A treba mi ho hneď v zlomku sekundy. Pomaly ale prichádzam na to, že krása vintage zvuku mi v mojom štýle veľmi nepomôže. Jedine poriešiť Mesinu Marka, alebo Singel za dobré prachy. Alebo zriesim 5150 ...
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #71 kedy: 23. August , 2013, 22:59:59 »

inac singlac mi vzdy znel ubzucane, ale minule som pocul jeden singlac, ktory janko prelampoval so svojimi osvedcenymi JJ ECC803, ktore maju menej vysok a ten singlac konecne hral normalne. nebol to tenky ubzucany aparatik, ale poriadny, dobry higain.
Zaznamenané
Viktorino
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 97

« Odpoveď #72 kedy: 23. August , 2013, 23:32:25 »

Hram punk a hram na Marshall JMP MKII. Pouzivam k tomu 1960 lead a telecastra.  Ten zvuk sa do tej hudby fakt perefektne hodi a nic tym neposeries.

Kupil som si ho potom ako som stale fical na poslednom albume od Gallows. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Cele bolo nahravane na Blackstar Artisan, Marshall Silver Jubilee a Marshall JMP MKII. Proste ten zvuk je perfektny.
Takze Marshallom.. hlavne starsim fakt nic nepokazis.
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #73 kedy: 24. August , 2013, 12:59:02 »

vobec by som nerozmyslal a zohnal si 6505(+) s mesa alebo orange 4x12, to je uplne fantasticka kombinacia a da sa to zohnat spolu tak za 1300-1400e
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #74 kedy: 24. August , 2013, 13:23:43 »

...Jedine poriešiť Mesinu Marka, alebo Singel za dobré prachy. Alebo zriesim 5150 ...

... alebo nieco ako Caliber / Dual Caliber... stare, ale spolahlive, vela muziky za malo penazi - podla mna  Neviem
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.