Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 19:20:26
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BEHRINGER AC 108 VINTAGER  (Prečítané 3621 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
yngwie31
pravidelný návštevník
Príspevkov: 315

však som krasny?

« kedy: 22. September , 2013, 10:58:33 »

nazdar,dajte neake rady skusenosti atd.zvazujem nad kupov tohto komba.co poradite?                                                                                                                                                                                                  http://www.muziker.sk/gitary/gitarove-komba/lampove-komba/p/6280-behringer-AC-108-VINTAGER
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 22. September , 2013, 11:39:39 »

predavas tutok zaciatocnicke kombicko:

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,96894.0/topicseen.html

a tu sa pytas na uplne najvacsiu picovinku na trhu ? co myslis ? ako to hra ? samozrejme ze chujovo.

za 87€ by som kupil radsej 3 kila svieckovej.
Zaznamenané
Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #2 kedy: 22. September , 2013, 12:00:08 »

co vas ludia vedie, ze hladate taketo katastrofy? Sak dneska ma uz skoro kazdy clovek book alebo PC a zvuk odtial polezie ovela lepsi ako z takehoto komba s 8" repro...
Zaznamenané

hm... :-D
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #3 kedy: 22. September , 2013, 13:06:59 »

Za par korun sa daju kupit laney cube, neviem preco toto riesis, sak to je ta najvacsia kokotina co existuje.
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #4 kedy: 22. September , 2013, 23:09:45 »

tiez ma tieto krpate 15W lampace poslednu dobu celkom zacinaju zaujimat...obzvlast ked sa s tym da v skusobni na velkom boxe a aj doma  . . . asi si nejaky z nudy zozeniem :) . . . tento laney cub som prehliadol, vyzera fasa co som aspon z youtube pocul . . . pekne hral aj ten jet city za par sup a aj tie male voxi...aj ta gardeho  ibanez ts hlava sa da, ale ta az tak moc pre mna nebola . . . tiez  kukam jak chuj na cenu toho laney cub komba s 12" a hlavu...rozdiel 10E . . .hadam nevypoveda nic o kvalite tych repro co tam su :)
Zaznamenané

PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 22. September , 2013, 23:28:01 »

http://www.thomann.de/cz/laney_cub12r.htm

http://www.thomann.de/cz/laney_cubhead.htm

Ja vidim rozdiel 40 eur, ne 10.
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #6 kedy: 23. September , 2013, 00:39:16 »

tu som to kukal

http://www.audiotek.cz/product-43251-laney-cub-12

http://www.audiotek.cz/product-43254-laney-cub-head
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #7 kedy: 23. September , 2013, 05:32:05 »

tiez ma tieto krpate 15W lampace poslednu dobu celkom zacinaju zaujimat...obzvlast ked sa s tym da v skusobni na velkom boxe a aj doma  . . . asi si nejaky z nudy zozeniem :) . . . tento laney cub som prehliadol, vyzera fasa co som aspon z youtube pocul . . . pekne hral aj ten jet city za par sup a aj tie male voxi...aj ta gardeho  ibanez ts hlava sa da, ale ta az tak moc pre mna nebola . . . tiez  kukam jak chuj na cenu toho laney cub komba s 12" a hlavu...rozdiel 10E . . .hadam nevypoveda nic o kvalite tych repro co tam su :)

Ten berindzer hlavne nie je ziadne lampove kombo.  Popiskujem si Z tychto malych ampov je pre mna jednoznacny vitaz toto
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #8 kedy: 23. September , 2013, 06:41:10 »

Presne tak, je to hybrid, preamp s elektrónkou, tranzistorový koniec. Ja mám na doma jedno z lepších malých celolampových cvičítok VOX AC4Tv. Už od výroby to nehralo najhoršie. Vymenil som na tom reprák za Celestion Greenback G10, tiež som dal iné lampy, spravil zadný otvor a nainštaloval BITMO mod. Ale stále to nie je celkom ono. Teraz uvažujem o výrobe nového skeletu a osadení G12 reprákom. Keď to spočítam, tak za tie prachy mohol byť aj jazdený AC30, ale ten by v domácich podmienkach hral na nulovej hlasitosti horšie si myslím.
Predtým som hral na simulácie a aj keď hrali "lepšie", pocit z hry je na tom malom kombe reálnejší - proste to reaguje ako skutočný amp. Žiadna simulácia takto nereagovala a to som vyskúšal asi 20.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #9 kedy: 23. September , 2013, 08:00:51 »

aj ta gardeho  ibanez ts hlava sa da, ale ta az tak moc pre mna nebola

veď napíš čo Ti na nej vadilo, zaujíma ma to
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #10 kedy: 23. September , 2013, 08:33:27 »

Ten berindzer hlavne nie je ziadne lampove kombo.  Popiskujem si Z tychto malych ampov je pre mna jednoznacny vitaz toto

Hej, tieto su fantasticke, len ta cena.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 23. September , 2013, 08:34:48 »

Z tychto malych ampov je pre mna jednoznacny vitaz toto

vie to aj clean, alebo to vie len tak vrčať Huh! Bavím sa skvele za tú cenu bodaj by aj nebolo Popiskujem si
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #12 kedy: 23. September , 2013, 09:13:10 »

vie to aj clean, alebo to vie len tak vrčať Huh! Bavím sa skvele za tú cenu bodaj by aj nebolo Popiskujem si

No tak aky clean asi cakas od 1w zosiku? Nechajte ma vydýchať Nakresluje to v podstate od nejakej stvrtiny uz, tie dalsie modely duplom, kedze celkovo viac kreslia. Skusal som JTM1 a je to suverenne najlepsi z tychto malych zosikov a skusal som ich uz fakt kopec. Pri stlmeni na 0.1 W to stale hra velmi fajn a vtedy sa s tym da hrat aj v noci. 1W nastavenie je ale stale prilis hlasne na domace hranie, pokial mas otravnych susedov. Idealny zosik do bytu.
« Posledná zmena: 23. September , 2013, 09:16:51 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
PanTau
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 23. September , 2013, 09:13:59 »

len ta cena Bavím sa skvele
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 23. September , 2013, 10:13:51 »

No tak aky clean asi cakas od 1w zosiku? Nechajte ma vydýchať

nie každý potrebuje aby to len vrčalo ako nejaký úľ Bavím sa skvele takže by som to vôbec nebral že je všeobecne najlepší, potrebujem aby amp vedel pekný čistý, skreslený sa už docieli nejakou krabičkou Carl Martin Plexi Tone trebárs, ale aj to TSko je úplne super, hentaký Marshall aj keby mal okolo 30W by bol u nás v kapele nepoužiteľný, neviem či by mi uhral čistý a skreslený s malým jumpom na skreslení  bez toho aby to moc netrčalo, pri tých rozmanitých skladbách čo hráme by sa to neuplatnilo

Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 23 otázok.