Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 05:51:12
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kramer Baretta special  (Prečítané 2268 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
daewo
nováčik
*
Príspevkov: 20

« kedy: 30. September , 2013, 12:36:22 »

Zdravím, vlastníte niekto túto gitaru ak áno tak aký máte na ňu názor. Oplatí sa ju kúpiť ? :D  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 30. September , 2013, 13:35:31 »

stare USA Kramery boli skvele gitary a dnes sa predavaju za par supov. ty sa pytas na nejaku novodobu azijsku gitaru ? bude podla mna taka ista, ako hocijaka ina v tej cenovej relacii, predpokladam. cize ak sa Ti paci  Popiskujem si ...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #2 kedy: 30. September , 2013, 13:38:48 »

pozeram si obrazky, je tam tremolo a nie je tam zamok. struny idu na mechaniky cez nulty prazec pod strasne velkymi uhlami aj vzhladom na spodok drazok, aj vzhladom na steny drazok. ked si predstavime, o akej cenovke sa bavime (do 200€), cize nulty prazec z makkeho plastu, tak je 100% istota, ze ta gitara bude mat velky problem drzat ladenie...
Zaznamenané
daewo
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 30. September , 2013, 13:45:50 »

Viem že staré boli skvelé, ale tak by som si ju dal upraviť trochu keď budem mať trochu viac  peňazí to vitage tremolo by som vymenil za  floyd rose + zámky , láka ma ja ten zvuk len to vintage tremolo sa furt rozladzuje.Ale Ďakujem pekne za názor :) keď tak o tom premýšľam tak vlastne to floyd rose je drahšie ako tá gitara :D
« Posledná zmena: 30. September , 2013, 13:48:35 od daewo » Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #4 kedy: 30. September , 2013, 13:49:10 »

Zbytocne, nasetri na nieco lepsie. Naco pichat peniaze do zlej gitary?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5 kedy: 30. September , 2013, 13:52:37 »

rozumiem spravne ze chces kupit girtaru za 180e a casom do nej z lasky naliat aspon 300e?  Bavím sa skvele ja nedbam.. ono to boostuje ekonomiku.. ale zas, odtial potial clovece :)
Zaznamenané

daewo
nováčik
*

« Odpoveď #6 kedy: 30. September , 2013, 13:57:09 »

No vlastne máte pravdu :D asi radšej fakt do niečoho lepšieho :D lebo ta výmena by bola fakt drahšia ako samotná gitara :D a aj tak teraz mám fajn gitaru :D takže díky moc :D
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #7 kedy: 30. September , 2013, 14:22:39 »

Radsej vzdy dlhsie setrit a kupit nieco poriadne. Nie sme taki bohati, aby sme kupovali lacne veci. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 30. September , 2013, 14:53:39 »

usa krameri u nas vidno fakt malo a často keď je napísane usa  hlavne vzadu na štitku nieje to usa  , robili sa v nemecku a aj v čechach tie vôbec nie sú zle , obvykle povodne usa sa rozoznávaju vďaka tomu že su take masívnejšie maju origo floyd nie licenced a tak chce to grif , napr tie česke a nemecke kramery sa daju zohnať za slušný peniaz a v celkom ok stave a s tu ok nástroje
Zaznamenané
daewo
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 30. September , 2013, 15:21:36 »

ďakujem :)
Zaznamenané
daewo
nováčik
*

« Odpoveď #10 kedy: 30. September , 2013, 15:22:44 »

http://www.thomann.de/gb/kramer_guitars_pacer_vintage_ob_tiger.htm
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 30. September , 2013, 15:38:24 »

vsetky ceske kramery mali krk z troch kusov javoru. co viem, tak americke mali krk vzdy klasicky, z jedneho javoru. o nemeckych krameroch som nepocul.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 23 otázok.