Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
17. November , 2024, 19:59:18
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VSTi Soundscapes, pads tool  (Prečítané 2431 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« kedy: 07. Október , 2013, 14:48:52 »

Hladam nejaky kvalitny produkcny nastroj na ambientne plochy, pady a syntaky. Nieco v kvalite a moznostiach NI absynth 5, ale funkcne pod XPckom, napada niekoho nieco?

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 07. Október , 2013, 22:16:49 »

a hladas nieco free ? a Absynth 5 nefunguje pod XP ? inak je to dost unikatny syntak, originalna koncepcia, nema moc obdobu ani v HW svete a ci existuje v SW nieco, cim sa da nahradit netusim...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2 kedy: 07. Október , 2013, 22:19:39 »

Uz zopar tyzdnov sa zabavam s Omnisphere-om. Ale to neviem, ci rozbehnes pod XPckom. Kazdopadne zatial bezkonkurencne pady/sythy, co len chces...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 07. Október , 2013, 22:40:12 »

Uz zopar tyzdnov sa zabavam s Omnisphere-om. Ale to neviem, ci rozbehnes pod XPckom. ...

samozrejme ze hej.

ak to ma byt free, toto je excelentna simulacia Ensoniq SQ-80:

bol to popularny digitalny syntak z konca 80tych rokov, trochu zlozitejsia arcitektura, ale obrovska zvukova variabilita. nejake pady to vie, aj ked take zlozite, ako Absynth asi nie. ale zase pady nemusia byt len original zo syntaka, daju sa navrstvit aj vlastne a myslim, ze v tom Ensoniqu je materialu na vrstvenie neurekom

Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 07. Október , 2013, 22:48:54 »

nehladam free, to by som vela chcel. absynth 5 zial nerozbehnem pod XP. na ten omnisphere sa kuknem, diky. akurat nehladam klasicky syntetizer, ale nejaky univerzalnejsi a komplexnejsi nastroj ako absynth. akurat som nasiel cosi od izotope, ale zatial je problem to zriesit "try before buy"
+ teraz skusam posledne FL studio a su aj tam pekne pady v tych syntakoch
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #5 kedy: 07. Október , 2013, 22:52:11 »

Omnisphere urcite nie je klasicky syntak, ma to skoro nekonecne moznosti a fantasticke presety.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 07. Október , 2013, 22:52:49 »

Omnisphere ani neni syntak, pusta to sample a vlastnu syntezu to tusim ani nema. cize zabere to pol disku a okrem tych padov a vesmiru to uz moc ineho nevie.... ale inak super, v tomto je to povazovane za spicku.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 07. Október , 2013, 22:56:48 »

klasickym syntakom som myslel ten SQ8L, ten omnisphere vyzera super, myslim ze by to mohlo byt to co hladam
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 07. Október , 2013, 22:57:33 »

...akurat nehladam klasicky syntetizer, ale nejaky univerzalnejsi a komplexnejsi nastroj ...

z toho, co poznam, tak najkomplexnejsi je si myslim Reaktor, v hociktorej verzii, co rozbehas. pokial Ti nebudu vyhovovat hotove syntaky, co v nom uz su, tak je plny net naprogramovanych syntakov pre Reaktor a keby ani to nie, tak si mozes v nom cokolvek vyskladat sam, co je ale trochu o hubu, pretoze k dispozicii su tam az take "suciastky", ako oscilator, knob na hocico, atd... doslova, ako by si si mal poletovat vlastny HW stroj. pre cloveka, co sa rad hrajka, ma cas a trochu rozumie architekture syntakov je Reaktor absolutna dokonalost...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 07. Október , 2013, 23:02:35 »

z toho, co poznam, tak najkomplexnejsi je si myslim Reaktor, v hociktorej verzii, co rozbehas. pokial Ti nebudu vyhovovat hotove syntaky, co v nom uz su, tak je plny net naprogramovanych syntakov pre Reaktor a keby ani to nie, tak si mozes v nom cokolvek vyskladat sam, co je ale trochu o hubu, pretoze k dispozicii su tam az take "suciastky", ako oscilator, knob na hocico, atd... doslova, ako by si si mal poletovat vlastny HW stroj. pre cloveka, co sa rad hrajka, ma cas a trochu rozumie architekture syntakov je Reaktor absolutna dokonalost...

az do takej dokonalosti pre par samplov a padov to nechcem tahat  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 07. Október , 2013, 23:09:39 »

v zakladnej instalacii je uz naprogramovanych plna rit syntakov a dalsie kvantum sa ich da najst hotovych na nete, len sa otvori maly subor v Reaktore, nieco ako pluginy ...

ale je pravda, ze Omnisfere je urcene asi priamo na to, co hladas...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #11 kedy: 08. Október , 2013, 07:35:10 »

co je ale trochu o hubu
mozem potvrdit, je to pre novacika az tak demotivujuce, ze som si danu plochu radsej nahral na gitare a zefektoval do nepricetna  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 22 otázok.