Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
13. November , 2024, 08:54:29
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: poradte mi prosim elektricku gitaru za 800€  (Prečítané 8219 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 21. Október , 2013, 18:29:41 »

kup si toto, uplne vazne, nesrandujem - prisaham.

http://www.muziker.sk/gitary/elektricke-gitary/elektricke-gitarove-sety/p/211693-fender-squier-Affinity-Strat-pack-BSB

pol roka si na tom brnkaj, skusaj, hraj sa s tym a potom uvidis.

nic ine Ti netreba a kazdy kto Ta bude podporovat v Tvojom napade fuknut 800€ za gitaru, je v skutocnosti kseftar, co dufa, ze Ti nieco sam streli  Žmurk
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #16 kedy: 21. Október , 2013, 18:37:15 »

Ak sa rozhodnes pre ten pack co spomenul Rastis, kup ho radsej v Music Avenue. Pomozu ti s nastrojom a udrzbou po celu dobu zaruky.
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #17 kedy: 21. Október , 2013, 19:00:16 »

a sú tam vééélmi ochotní a v poslednej dobe riašim všetko tam  Na zdravie!
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #18 kedy: 21. Október , 2013, 19:02:35 »

a nemas nejakeho znameho, co hrava na kejtru ? lebo ak sa v tom nevyznas, tak to sa pochopitelne velmi tazko riesi. A tiez myslim ze najlepsie by bolo kupit, nieco lacnejsie, co ladi a ked vobec zistis co elektrika je tak potom sa mozes rozhodnut, co by si s nou vlastne chcel robit. Jedine co mi napada ako jedina rada, tak ak tvrdsi styl tak snimace typu humbucker.
Zaznamenané
tralos
nováčik
*
Príspevkov: 26

« Odpoveď #19 kedy: 21. Október , 2013, 20:32:20 »

nikoho takého nemám.No určite teda vám všetkým veľmi pekne ďakujem za pomoc :) vážne mi to pomohlo. Už som si trošku istejši a informovanejši :) a celkom super fórum :D budem používať častejšie
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #20 kedy: 21. Október , 2013, 20:33:36 »

kup si toto, uplne vazne, nesrandujem - prisaham.

http://www.muziker.sk/gitary/elektricke-gitary/elektricke-gitarove-sety/p/211693-fender-squier-Affinity-Strat-pack-BSB

pol roka si na tom brnkaj, skusaj, hraj sa s tym a potom uvidis.

nic ine Ti netreba a kazdy kto Ta bude podporovat v Tvojom napade fuknut 800€ za gitaru, je v skutocnosti kseftar, co dufa, ze Ti nieco sam streli  Žmurk
na takej chujarine ho to akurat velice rychlo omrzí a na celu gitaru sa vykašle. Už niesme v 80-90tych rokoch aby sme museli hrať na každej kokotine. Chalan vraví že hráva na akustike, tak nechapem prečo by mal kúpiť tú najpodradnejšiu vec keď sám chce niečo lepšie
« Posledná zmena: 21. Október , 2013, 20:36:09 od pelko » Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #21 kedy: 21. Október , 2013, 21:24:16 »

Uz v dnesnej dobe hocijaka indonezia do 300€ je kvalitativne spracovana ako gitary z pred 10 rokov made in japan. Napriklad jacksony alebo premiove ibanezy su uz daleko inde ako stredne triedy naco sme boli zvyknuty kedysi.
Zaznamenané

Im a little princess
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 22. Október , 2013, 10:58:40 »

na takej chujarine ho to akurat velice rychlo omrzí a na celu gitaru sa vykašle. Už niesme v 80-90tych rokoch aby sme museli hrať na každej kokotine. Chalan vraví že hráva na akustike, tak nechapem prečo by mal kúpiť tú najpodradnejšiu vec keď sám chce niečo lepšie

dnesne "kazde kokotiny" hraju a vyzeraju o triedu lepsie, ako nizsia stredna z 90tych rokov. a prave, ze nie sme v 80-90tych rokoch, tak si mozme kupit za korunu funkcnu a pre zaciatok pouzitelnu vec, bez toho, aby nas odradila. jedine, ze by sme nevedeli co so sebou a potom nam ozaj treba ako zaciatocnikovy nastroj za 800 Ja som čert..
Zaznamenané
tralos
nováčik
*
Príspevkov: 26

« Odpoveď #23 kedy: 22. Október , 2013, 11:04:09 »

čo je na tom nepochopitelné že chcem za 800 ... nie za 300 ...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 22. Október , 2013, 11:08:53 »

vsetko je pochopitelne. az na to, ze preco nejdes do obchodu, nevyskusas si vsetky gitary v Tvojej oblubenej cenovke a v Tvojom oblubenom designe a jednu si nyveberies.
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #25 kedy: 22. Október , 2013, 11:16:13 »

predavam 1 sedmicku za 600e made in japan nechces Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #26 kedy: 22. Október , 2013, 11:20:45 »

dnesne "kazde kokotiny" hraju a vyzeraju o triedu lepsie, ako nizsia stredna z 90tych rokov. a prave, ze nie sme v 80-90tych rokoch, tak si mozme kupit za korunu funkcnu a pre zaciatok pouzitelnu vec, bez toho, aby nas odradila. jedine, ze by sme nevedeli co so sebou a potom nam ozaj treba ako zaciatocnikovy nastroj za 800 Ja som čert..
presne tak...skoda penazi  Na zdravie! sx strakac za 80e je važna gitara na ktoru kludne možem hrat do smrti a jednu aj mam ...
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #27 kedy: 22. Október , 2013, 11:25:16 »

presne tak...skoda penazi  Na zdravie! sx strakac za 80e je važna gitara na ktoru kludne možem hrat do smrti a jednu aj mam ...
jo, a š120 je vážená kára ktorá ma odvezie tam kde si len zmyslím...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 22. Október , 2013, 11:27:41 »

jo, a š120 je vážená kára ktorá ma odvezie tam kde si len zmyslím...

nesedi Ti to prirovnanie. nikto nikomu nenuka 30 rocny lowend ako Harmony a pod.
Zaznamenané
crespi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 587

« Odpoveď #29 kedy: 22. Október , 2013, 12:52:01 »

Mozno ma chalan bohatych rodicov, mozno ma nasporene, mozno vela zaraba, ... jeho vec, kde a ako mina peniaze. Prinajhorsom gitaru casom preda a vybavene.  Popiskujem si

Tralos: do 200 eur by ti ludia odporucili mozno 3 – 5 gitar. Za 800 eur mas uz naozaj velky vyber, mas minimalne 50 moznosti, ktorymi nic nepokazis. Takze len chytat do ruk a skusat.

Keby som si ja mal vybrat novu gitu za 800 (tiez sa ale priklanam k myslienke kupit z druhej ruky), tak by som si kupil Gibsona Studio. Mozno aj PRS by nebola zla volba na metal a potom klasiky Ibanezy, atd., atd. ...
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.