joe
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 22. Október , 2013, 12:58:00 » |
|
jo, a š120 je vážená kára ktorá ma odvezie tam kde si len zmyslím...
dojdi na koncert a odohram na nej nejake veci ...budes cumet..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 22. Október , 2013, 13:06:03 » |
|
kup si napr http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,97058.0/topicseen.htmlza par penazi fakt dobry nastroj, neni to sunka a nestoji to vela.. ked ta to po roku omrzi, tak predas za rovnako alebo s mensou stratou ako gitaru, ktoru kupis novu za 800.. ked si myslis, ze ta to vazne bude drzat, tak broken wings tu predava prestige ibanez za 800 http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,97014.0.htmlja by som sa nebal ani jednej.
|
|
« Posledná zmena: 22. Október , 2013, 13:06:29 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 22. Október , 2013, 13:15:51 » |
|
Tá Corta bude na začiatok super. Osobne mi je trochu ľúto vydať tú Ibinu napospas osudu To skôr ten Les Paul, lebo je ťažký jak fras
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 22. Október , 2013, 13:20:12 » |
|
dojdi na koncert a odohram na nej nejake veci ...budes cumet.. ale sak oni vedia ze dobre hras, nemachruj tolko :-D vy gitaristi ste inak strasny narcisti :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 22. Október , 2013, 13:27:47 » |
|
niektori su aj narcisti leninisti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 22. Október , 2013, 15:23:54 » |
|
ja v tej cene by som najprv riešil tvar teda gitara ,, typu " , teda či Gibson , Strat , Tele , Ibanez atď , potom či 21,22,24 pražec , potom by som si v nejakom obchode vyskúšal krky či mi sedia a celkovo či sa mi tá gitka páči , podla mna každý gitarista rád kuká na svoje gitky , šak preto ich má , no a keď má niekto vyárendované 800 e tak nech si kúpi za 800 a možno má gitku na celý život , ale na druhej strane som si tiež kúpil vibe strat a SX a fasa gitky to sú a SX som si kúpil len aby som ju mal a mozno aj na hranie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 22. Október , 2013, 16:02:20 » |
|
Ja mam doma teda SX strat, ktory som dostal, s jednym snimacom, a chyba mu zatial siesta struna, ale pesnicky pekne sklada :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
yngwie31
pravidelný návštevník
Príspevkov: 315
však som krasny?
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 22. Október , 2013, 16:09:40 » |
|
nepocuvaj ich,len mna.kup si toto a ostatok prepi.vies aky budes mat zazitok?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 22. Október , 2013, 17:31:06 » |
|
Ja mam doma teda SX strat, ktory som dostal, s jednym snimacom, a chyba mu zatial siesta struna, ale pesnicky pekne sklada :-)
no ja na nom akurát hrám a fakt je dobrý ale mechanika je nejaká divná , hned jak som došiel domov som ju rozobral , že kuknem , a ten plech kam idú šrobiky je uchycený o samotnú mechaniku takými dvoma plechovými ohnutými packami , takže je to celé v kope , ani to nechcem rozobrat lebo tie packy ked sa ohnú sa podla mna zlomia , ale je tam taká malá dierka cca 0.5 mm , kadial sa dá ihlou vstreknúť nejaký olej , to skúsim , a tie tyčky na mechanike sú kratšie aj tie dierky kam sa strká struna sú kratšie , to by mi nevadilo ale ten chod je nejaký divný , lacný , možno to rozchodí ten olej toto by tam asi pasovalo , ale ešte som to nemeral , kua a lacné nejsú , viac jak polovica čo som dal za gitku http://shop.sollerguitars.com/product_info.php/cPath/297_298/products_id/65ladiace-mechaniky/gitarove/sd-91-ni.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 22. Október , 2013, 18:22:10 » |
|
Chod do cortky, kedysi som ju mal osobne a je to fakt super gitara za par eur, ked by o to išlo snimače podla svojho vyberu a vymena ladenia max a mas nastroj ktory je fakt na velmi dobrej urovni.
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 22. Október , 2013, 19:48:50 » |
|
Ak sa ti paci Strat ,tak pozri tu Katovu hruskovicu , mislim že neurobis chybu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 22. Október , 2013, 20:05:18 » |
|
Uz blbnem, zabudol som aj vybrane slova
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 23. Október , 2013, 08:41:10 » |
|
a muziku aku pocuvas respktive co chces na tom hrat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 23. Október , 2013, 08:52:21 » |