Sanchez
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 08. November , 2013, 23:35:28 » |
|
... inak srobiky na snimacoch, prepinaci, prednom dekly atd., sedia. aj snimace vyzeraju jak mexikace, krytka prepinaca je tiez fendracka, kobyla, kamene. trochu nelicuje okrajova linia pickuardu s liniiou tela, to som u Fendru este nevidel, ale u lavackych je to mozno OK To mi tam padlo do oka a neľúbi sa mi to... vôbec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 08. November , 2013, 23:36:37 » |
|
... a este... mozno je to uhlom, ale vyzera to, ze na krkovom snimaci hruba struna ide dost zasadne mimo polovy nastavec snimacu - toto som nevidel ani na skvajeroch, nie to fendroch... posobi to na mna, uz aj vzhladom k tomu prednemu deklu, co nelicuje, ze mnohe komponenty su sice z mexickeho stratu, ale telo asi mozno nie.
... alebo ako tam menil typek ten zelenkavy dekel, tak ten je ktovie z akej gitary..
Pozeral som MIM ľavácke Fendre a táto je nejaká divná. Nikam ju neviem zaradiť...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. November , 2013, 07:04:41 » |
|
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=724278&page=1&kategorie=0&nabpop=vse®ion=&ins=25&order=datum no kludne to može byť nejaký no name a renovace , šup a hned je to akože mexiko , len k renovaci tie nálepky nemá mexiko a seriové číslo , ja by som dneska z druhej ruky kúpil gitku len s origo papiermy , teda drahšiu , alebo keby som videl , že je fakt origo , a na tuto moju keby niekto dal nálepky k renovaci , tak by som fakt nevedel , či to je USA , MIM , MIJ alebo čo , a ešte skor na classic vibe , http://www.muziker.sk/gitary/elektricke-gitary/stratocaster/p/106141-sx-Vintage-Stratocaster-57-VWH , a v nejakom + - 99 -om , som chcel kúpit strata v Zichiho paláci , a mal tam teda dosť stratov a nemali na hlave ani USA ani Mexiko , stáli od 35 litrov , no a mangelka mi povídá že ,, taký lacný si chceš kúpiť ? " na ja som potom naháňal nejaký lepší tak do sto litrov a nič , tak sme vybehli do raichu a tam som kúpil CS 54 , dodatočne jak som šmejdil som zistil , že v tom Zichiho paláci mal mexiká , takže staršie mexiká nemusia mať asi nápis mexiko
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2013, 07:08:58 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 09. November , 2013, 08:36:58 » |
|
Je to originál, ale pickguard je menený. Mint green sa na mexiká nedáva. A ak chcel ušetriť, tak kúpil lacnejší pick a tým pádom sú tam odchýlky.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 09. November , 2013, 08:45:38 » |
|
a s tými nápismi Mexico je to pls ako ? sú na všetkých , či len na niektorých či ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 09. November , 2013, 10:18:30 » |
|
pol roka sa tu predával japan squier z skorých 90tich za tuto sumu alebo ibanez blazer s 80tich za tuto sumu čo by mali byt o kus lepšie gitky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 09. November , 2013, 12:22:02 » |
|
A navyše je to ľavácka, ktorá má ešte o 30% menšiu cenu (nie je dopyt po majoritných praváckych nieto ešte ľaváckych). Hoci ja som nakoniec predal SG s min. stratou cez Ebay a išla do Talianska. Tam chlapík zistil, že telo je z 3 kusov (ja som myslel, že z jedného), tak bol trošku rozčarovaný. Ale keď si kukol, že bývam od neho cca 1800 km, tak sa ukľudnil.
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 09. November , 2013, 13:19:38 » |
|
a s tými nápismi Mexico je to pls ako ? sú na všetkých , či len na niektorých či ?
Na niektorých je, na niektorých je vzadu na hlave.
|
|
« Posledná zmena: 09. November , 2013, 13:21:25 od mesiah »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 09. November , 2013, 14:29:35 » |
|
A navyše je to ľavácka, ktorá má ešte o 30% menšiu cenu (nie je dopyt po majoritných praváckych nieto ešte ľaváckych). Hoci ja som nakoniec predal SG s min. stratou cez Ebay a išla do Talianska. Tam chlapík zistil, že telo je z 3 kusov (ja som myslel, že z jedného), tak bol trošku rozčarovaný. Ale keď si kukol, že bývam od neho cca 1800 km, tak sa ukľudnil. pozor známy má ľavoruký fender strat z cca 1974 a Keller mu teraz pár dní dozadu povedal, že za tú gitaru by teraz vedel dostať 4 aj niečo tisíc euro... a to si myslím, že nie je zlá cena
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 09. November , 2013, 14:56:16 » |
|
pozor známy má ľavoruký fender strat z cca 1974 a Keller mu teraz pár dní dozadu povedal, že za tú gitaru by teraz vedel dostať 4 aj niečo tisíc euro... a to si myslím, že nie je zlá cena
len najprv by musel najst toho lavaka, ktory chce 74ku za 4 litre. pravaka najde logicky ovela skorej... aj ked na ebay sa daju najst 74ky aj za 2 a pol litra dolarov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 09. November , 2013, 15:27:32 » |
|
len najprv by musel najst toho lavaka, ktory chce 74ku za 4 litre. pravaka najde logicky ovela skorej... aj ked na ebay sa daju najst 74ky aj za 2 a pol litra dolarov... tak to je jasné. chlapik si myslel, ze by ta gitara mohla mať tak max. 2 litre hodnotu. a on mu povedal 4 aj nieco. to poteší. inak nechce ju predať
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 09. November , 2013, 15:34:07 » |
|
aj ked na ebay sa daju najst 74ky aj za 2 a pol litra dolarov... V povodnom a fajn stave uz bohuzial ani nie. Inak v priemere su vzdy stare lavacke gitary drahsie ako rovnake pravacke.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 09. November , 2013, 17:13:57 » |
|
strat ti na povodny stav, my sme tu muzikanti, nie muzejnici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 09. November , 2013, 19:01:04 » |
|
strat ti na povodny stav, my sme tu muzikanti, nie muzejnici Ano a potom sa narieka, ze sa to neda predat alebo len pod cenu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 09. November , 2013, 19:15:14 » |
|
Ano a potom sa narieka, ze sa to neda predat alebo len pod cenu. no vsak ale princip je v tom, ze take sa "pod cenu" aj kupuju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|