Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 05:07:04
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je to originál Fender?  (Prečítané 4321 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #15 kedy: 08. November , 2013, 23:35:28 »

... inak srobiky na snimacoch, prepinaci, prednom dekly atd., sedia. aj snimace vyzeraju jak mexikace, krytka prepinaca je tiez fendracka, kobyla, kamene. trochu nelicuje okrajova linia pickuardu s liniiou tela, to som u Fendru este nevidel, ale u lavackych je to mozno OK :)

To mi tam padlo do oka a neľúbi sa mi to... vôbec.
Zaznamenané

Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #16 kedy: 08. November , 2013, 23:36:37 »

... a este... mozno je to uhlom, ale vyzera to, ze na krkovom snimaci hruba struna ide dost zasadne mimo polovy nastavec snimacu - toto som nevidel ani na skvajeroch, nie to fendroch... posobi to na mna, uz aj vzhladom k tomu prednemu deklu, co nelicuje, ze mnohe komponenty su sice z mexickeho stratu, ale telo asi mozno nie.

... alebo ako tam menil typek ten zelenkavy dekel, tak ten je ktovie z akej gitary..

Pozeral som MIM ľavácke Fendre a táto je nejaká divná. Nikam ju neviem zaradiť...
Zaznamenané

mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #17 kedy: 09. November , 2013, 07:04:41 »

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=724278&page=1&kategorie=0&nabpop=vse&region=&ins=25&order=datum  no kludne to može byť nejaký no name a renovace , šup a hned je to akože mexiko , len k renovaci tie nálepky nemá mexiko a seriové číslo  :) , ja by som dneska z druhej ruky kúpil gitku len s origo papiermy , teda drahšiu , alebo keby som videl , že je fakt origo , a na tuto moju keby niekto dal nálepky k renovaci , tak by som fakt nevedel , či to je USA , MIM , MIJ alebo čo , a ešte skor na classic vibe , http://www.muziker.sk/gitary/elektricke-gitary/stratocaster/p/106141-sx-Vintage-Stratocaster-57-VWH , a v nejakom  + -  99 -om , som chcel kúpit strata v Zichiho paláci , a mal tam teda dosť stratov a nemali na hlave ani USA ani Mexiko , stáli od 35 litrov , no a mangelka mi povídá že ,, taký lacný si chceš kúpiť  ? " na ja som potom naháňal nejaký lepší tak do sto litrov  Bavím sa skvele a nič , tak sme vybehli do raichu a tam som kúpil CS 54 , dodatočne jak som šmejdil som zistil , že v tom Zichiho paláci mal mexiká , takže staršie mexiká nemusia mať asi nápis mexiko  Fuuha zíram
« Posledná zmena: 09. November , 2013, 07:08:58 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #18 kedy: 09. November , 2013, 08:36:58 »

Je to originál, ale pickguard je menený. Mint green sa na mexiká nedáva. A ak chcel ušetriť, tak kúpil lacnejší pick a tým pádom sú tam odchýlky.....
Zaznamenané

mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #19 kedy: 09. November , 2013, 08:45:38 »

a s tými nápismi Mexico je to pls ako ? sú na všetkých , či len na niektorých či ?
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
stevino179
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 09. November , 2013, 10:18:30 »

pol roka sa tu predával japan squier z skorých 90tich za tuto sumu  alebo ibanez blazer s 80tich za tuto sumu čo by mali byt o kus lepšie gitky
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #21 kedy: 09. November , 2013, 12:22:02 »

A navyše je to ľavácka, ktorá má ešte o 30% menšiu cenu (nie je dopyt po majoritných praváckych  nieto ešte ľaváckych). Hoci ja som nakoniec predal SG s min. stratou cez Ebay a išla do Talianska. Tam chlapík zistil, že telo je z 3 kusov (ja som myslel, že z jedného), tak bol trošku rozčarovaný. Ale keď si kukol, že bývam od neho cca 1800 km, tak sa ukľudnil.  Na zdravie!
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #22 kedy: 09. November , 2013, 13:19:38 »

a s tými nápismi Mexico je to pls ako ? sú na všetkých , či len na niektorých či ?

Na niektorých je, na niektorých je vzadu na hlave.

« Posledná zmena: 09. November , 2013, 13:21:25 od mesiah » Zaznamenané

PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #23 kedy: 09. November , 2013, 14:29:35 »

A navyše je to ľavácka, ktorá má ešte o 30% menšiu cenu (nie je dopyt po majoritných praváckych  nieto ešte ľaváckych). Hoci ja som nakoniec predal SG s min. stratou cez Ebay a išla do Talianska. Tam chlapík zistil, že telo je z 3 kusov (ja som myslel, že z jedného), tak bol trošku rozčarovaný. Ale keď si kukol, že bývam od neho cca 1800 km, tak sa ukľudnil.  Na zdravie!

pozor známy má ľavoruký fender strat z cca 1974 a Keller mu teraz pár dní dozadu povedal, že za tú gitaru by teraz vedel dostať 4 aj niečo tisíc euro... a to si myslím, že nie je zlá cena
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #24 kedy: 09. November , 2013, 14:56:16 »

pozor známy má ľavoruký fender strat z cca 1974 a Keller mu teraz pár dní dozadu povedal, že za tú gitaru by teraz vedel dostať 4 aj niečo tisíc euro... a to si myslím, že nie je zlá cena

len najprv by musel najst toho lavaka, ktory chce 74ku za 4 litre. pravaka najde logicky ovela skorej... aj ked na ebay sa daju najst 74ky aj za 2 a pol litra dolarov...  Žmurk
Zaznamenané
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #25 kedy: 09. November , 2013, 15:27:32 »

len najprv by musel najst toho lavaka, ktory chce 74ku za 4 litre. pravaka najde logicky ovela skorej... aj ked na ebay sa daju najst 74ky aj za 2 a pol litra dolarov...  Žmurk

tak to je jasné. chlapik si myslel, ze by ta gitara mohla mať tak max. 2 litre hodnotu. a on mu povedal 4 aj nieco. to poteší. inak nechce ju predať
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #26 kedy: 09. November , 2013, 15:34:07 »

aj ked na ebay sa daju najst 74ky aj za 2 a pol litra dolarov...  Žmurk

V povodnom a fajn stave uz bohuzial ani nie. Smútim Inak v priemere su vzdy stare lavacke gitary drahsie ako rovnake pravacke.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 09. November , 2013, 17:13:57 »

strat ti na povodny stav, my sme tu muzikanti, nie muzejnici  Ja som čert..
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #28 kedy: 09. November , 2013, 19:01:04 »

strat ti na povodny stav, my sme tu muzikanti, nie muzejnici  Ja som čert..

Ano a potom sa narieka, ze sa to neda predat alebo len pod cenu. Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 09. November , 2013, 19:15:14 »

Ano a potom sa narieka, ze sa to neda predat alebo len pod cenu. Popiskujem si

no vsak ale princip je v tom, ze take sa "pod cenu" aj kupuju  Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 22 otázok.