Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 23:40:56
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Bolest v predlakti  (Prečítané 6563 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« kedy: 27. November , 2013, 15:03:31 »

Zdravim,

poslednu dobu zacinam mat bolest v predlakti. Okrem hrania na kejtru hravam aj tenis. Na tenise to zacalo pred par tyzdnami, uz som zacinal mat pichavu bolest, cize uz tyzden nehram. Horsie ale je, ze som to zacal citit pri hrani a posledne dni to citim, uz aj ked pisem perom. Ta pichava bolest je nejaky  sval v strede na vonkajsej strane predlaktia. V podstate je to pri tom pohybe ako by som chytal trsatko.
Zajtra s tym idem k doktorovi, ale nahodou sa Vam nieco take nestalo ? Moze nieco take byt s cvicenia na gitaru ?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 27. November , 2013, 15:09:05 »

nestretol si na tenise nejaku 20 rocnu cervenovlasku a odvtedy mas ten problem v prelakti?  Bavím sa skvele tenisovy laket sa to vola
Zaznamenané

bubla15
stály hosť

« Odpoveď #2 kedy: 27. November , 2013, 15:11:39 »

mala 22 a cierne vlasy. to nebude tym  Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #3 kedy: 27. November , 2013, 15:23:13 »

moze byt, ze mas pretazenu ruku. daj si par dni pokoj alebo len vystriedaj ruky pri onanovani

inac mne celkom pomohol na toto powerball
Zaznamenané
bubla15
stály hosť

« Odpoveď #4 kedy: 27. November , 2013, 15:23:56 »

btw tenisovy laket to nie , ten uz hravam skoro 30 rokov  ha ha ha, je to sval v strede predlaktia...sakra najprv nemozem hrat tenis, potom na gitarku, potom bolest pri pisani, az sa desim kam sa to dostane  Bavím sa skvele
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #5 kedy: 27. November , 2013, 15:28:42 »

Moze nieco take byt s cvicenia na gitaru ?

Moze to byt zlym cvicenim.
Zaznamenané
bubla15
stály hosť

« Odpoveď #6 kedy: 27. November , 2013, 15:29:03 »

a btw pokoj si davam uz temer tyzden, natieram si to octanovou mastou, a je to len horsie...
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #7 kedy: 27. November , 2013, 16:47:08 »

hlavne stym nechod k doktorovi  Bavím sa skvele
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 27. November , 2013, 17:08:18 »

ak to reaguje zle na teplo je tam zápal či už špecificky alebo nešpecifický , v tom prípade kľud /kľudne bandáž , tape ,imobilizácia v ulavovej pozícii/ a kryo / kľudne kocka ladu na najbolestivejšiu oblasť tak 2-3 minútky ak zaberie kľudne aj 2-3krat denne
ak to reaguje na teplo ulavou je to funkčne  / najskôr na podklade zlých pohybových stereotypov alebo jednostranneho pretaženia/ -teda je možne to zmobilizovať alebo rozcvičiť ,     Zdravíčko
Zaznamenané
karmopolis
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 95

« Odpoveď #9 kedy: 28. November , 2013, 11:25:34 »

Mojmu basakovi sa stal podobny typ pretazenia, ale karpalny tunel (zapastie).. z hrania a prace na pocitaci. podla mna to je ten isty typ problemu  . .. . jemu ale pomohli iba serie injekcii :). .. . .sorry :)
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 28. November , 2013, 12:55:57 »

Skor nez si das slahnut hormony do zapestia poloz si otaku co bude.o 10rokov zacina tokortikoidmi potom skalper a.potom .... potom uz nnieje kam sa pohnut. Mne sa ospravrdlnit nemusis ja.robim vo fachu 15rokov a nieje to otom ze jedna teta povedala ale otom zr studujem robim stym viem.  Ale to je typicke skor nez by som trocha zamakal aby to bolo ok chcem carovnu pilulku zazracny obstrek alebo zaspat na op a zobudit sa zdravi. Tak drzim palce
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #11 kedy: 28. November , 2013, 14:07:16 »

Ty si snad nejaky lekas Stevo? Lebo ak hej, tu uz konci vsetka sranda  ?§!.
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #12 kedy: 28. November , 2013, 14:30:30 »

Som cital ze Harmony omg  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
karmopolis
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 95

« Odpoveď #13 kedy: 28. November , 2013, 15:13:03 »

Skor nez si das slahnut hormony do zapestia poloz si otaku co bude.o 10rokov zacina tokortikoidmi potom skalper a.potom .... potom uz nnieje kam sa pohnut. Mne sa ospravrdlnit nemusis ja.robim vo fachu 15rokov a nieje to otom ze jedna teta povedala ale otom zr studujem robim stym viem.  Ale to je typicke skor nez by som trocha zamakal aby to bolo ok chcem carovnu pilulku zazracny obstrek alebo zaspat na op a zobudit sa zdravi. Tak drzim palce

tak samozrejme, ale to uz zachadzas do vseobecnych problemov  celeho  dnesneho zdavotnictva . . . . 

Podla mna sa problemy najlepsie riesia tak, ze sa im predchadza tj. rozcvicky, uvolnovanie a prestavky pri cviceni. . .. .
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #14 kedy: 28. November , 2013, 15:26:37 »

mal som problemy viac ako 3 roky.. samozrejme ma dodrbala praca pri PC... zapastia zapalene a casto boleli, predlaktia ma boleli, ramena takisto... no cele zle... bolo to hodne frustrujuce obdobie.... doktori, CTčka, lieky, liečba ultrazvukom a neviem cim vsetkym... nic problem neriesilo.. len utlmilo.. až som natrafil na ZAKUŤANSKÉHO METODU.

objednal som si od neho knihu + masaznu pomocku.. poctivo som si tu knihu precital.. a zacal som s hlbkovou masazou + cvičenia, ktoré sú v knihe...

teraz su skoro 2 roky ako resim tu metodu a mozem s kludom povedat, ze pomohla.. a velmi..  ODPORUCAM!  Na zdravie!

http://www.samoliecba.szm.sk/
« Posledná zmena: 28. November , 2013, 15:27:41 od kuker » Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 22 otázok.