Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 23:16:45
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Bolest v predlakti  (Prečítané 6558 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 29. November , 2013, 12:50:27 »

ja riešim o.i. TMT to su techniky mäkkých tkaní , to sa robí na sucho kedy si hmatáš za radom svaly a bud v smere alebo proti smeru svalových vlákien ho uvolnuješ , je to dost na pozornosť a anatómiu /treba vediet odkiaľ a kam tie svaly idu / je to dost o pozorovaní rozdielou medzi pokojovým napetím svalu , obvykle ak sa nezvyšuje tlak a chytil si ho dobre asi po 11 sekundach sa začne rozpuštat ale ten čas je ťažko individuálny a je tam dost vela faktorov .Samozrejme potom je dobre uvolnovat klbovu pohyblivosť ale to zas treba vediet čo je vlastne norma v pohyblivosti / hyppermobilita je často väčší problém ako obmedzená pohyblivosť /   atd atd
.. tak asistentka by sa niekedy fakt zyšla  Na zdravie!
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #31 kedy: 29. November , 2013, 12:56:29 »

ved ale fakt - ten text k veci si dal uplne ok a hned potom ASISTENTKY ZYSLA  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ty si sef  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #32 kedy: 29. November , 2013, 13:09:29 »

ved ale fakt - ten text k veci si dal uplne ok a hned potom ASISTENTKY ZYSLA  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ty si sef  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
copy paste z wikipedie

just kidding :)
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 29. November , 2013, 13:27:58 »

asi si začnem za konzultácie účtovať nejaký rozruch je okolo toho , takže z mojej strany len toľko
kto necvičí ten je pči
jaTi dam vikipedia styry - to su roky praxe , v odbornej literature som doma hlavne v mojom odbore , niekedy sa až neviem zbavit klientou po terapii ked len stoja a počúvajúcu a pýtajú sa a počúvajú ............... a ja mam doma šlaka male babo ktoremu sa chcem venovat
« Posledná zmena: 30. November , 2013, 10:11:46 od stevino179 » Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 22 otázok.