Kufor
nováčik
Príspevkov: 14
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 28. November , 2013, 01:12:07 » |
|
Pravda, latencie to tiez pisalo niekedy vselijake, aj ked som ziadnu nepocitoval mirostrat: Ja som to prave uz na zaciatku nastavoval podla notebooku, na ktorom to vzdy bezalo ako ma, ale aj tak mi to bolo na dve veci S tymi registrami sa mi to tiez viackrat stalo, preto som zacal pri reinstalaciach pouzivat RegCleaner, cez ktory par kliknutiami z registrov vymazem vsetky udaje daneho programu a mozem veselo instalovat nanovo Vyzera to, ze to ide, tak este raz dik, som moc moc rad, ze som sa s tym nakoniec neprplal zbytocne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Kufor
nováčik
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 28. November , 2013, 01:18:25 » |
|
Aj dve, tri, kludne aj nejake to poldeci :D A za ochotu aj pre teba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 28. November , 2013, 01:20:30 » |
|
ja už akože nepijem takže dík , a čaf idem haji
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kufor
nováčik
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 28. November , 2013, 01:22:51 » |
|
Akoze nemusis :D Bru noc, mne sa bude nastastie lepsie spat teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 28. November , 2013, 08:56:47 » |
|
do buducna si stiahni nejaky DAW - napr Reaper - ten je v podstate free a super. hod si tam 2 tracky - jeden bude tvoja gitara, na ktory zavesis GR ako VST plugin. do druheho si nahod kludne cely playlist z winampu. vyhnes sa podobnym problemom. to je to, co sa ti aj rastis snazil na zaciatku naznacit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 28. November , 2013, 09:06:36 » |
|
jo inam mne to funguje uplne rovnako, ze ak hram cez amplitube, tak potom mi winamp ani vlc ani youtube a vlastne hociaky iny prehravac na audio nejde.. je to normalne ak ma clovek v biose zakazanu onboard zvukovku a ide len cez externu/asio driver.. ak chcem hrat do podmazu, tak to robim tak, ze do amplitube priamo si natiahnem do druhej stopy celu tu zvukovu ukazku s podmazom, nedam na nu ziadny efekt a do prvej hram normalne s gitarou a vsetko je v poradecku..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 28. November , 2013, 09:12:40 » |
|
jo inam mne to funguje uplne rovnako, ze ak hram cez amplitube, tak potom mi winamp ani vlc ani youtube a vlastne hociaky iny prehravac na audio nejde.. je to normalne ak ma clovek v biose zakazanu onboard zvukovku a ide len cez externu/asio driver.. ak chcem hrat do podmazu, tak to robim tak, ze do amplitube priamo si natiahnem do druhej stopy celu tu zvukovu ukazku s podmazom, nedam na nu ziadny efekt a do prvej hram normalne s gitarou a vsetko je v poradecku..
je to normalne ak to driver k tvojej zvukovke nepodporuje - volaju to, ze multi client. cize asio driver vie prehravat zvuk zviacerych zdrojov naraz. asio4all to nevie a nevie to ani vela komercnych zvukoviek. v podstate aj naco, ked z jedneho softu je to pohodlnejsie a bez problemov. z mojej skusesnosti multiclient asio driver maju NI zvukovky (mam Komplete audio 6), Line6 vsetky, aj ta najlacnejsia (vsetky maju rovnaky driver)..
|
|
« Posledná zmena: 28. November , 2013, 09:23:15 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kufor
nováčik
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 28. November , 2013, 10:27:22 » |
|
Dakujem za tip, urcite vyskusam. V tomto sa moc nevyznam, kedze pred zadovazenim tohto Behringera som hral klasicky cez kombo a prepajanie s PC som nejak neriesil, aj tak nebola na to potrebna vybava Reaper nainstalovany, idem to skusit zapojit a poriesit tak, ako pisal styrioci, tj. GR cez VST.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kufor
nováčik
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 28. November , 2013, 13:33:02 » |
|
Tak som to spojazdnil cez Reaper a je to super, mozem dokonca aj nahravat skresleny zvuk priamo z GR, co predtym nebolo mozne. Akurat mi tam vadi jedna vec - v GR mam nastavene nejake "klavesove skratky", napr. stlacim medzernik a nastavi sa nejaky skresleny preset, stlacim nieco ine, nastavi sa clean a pod., teda taka nahrada footswitchu Problem je vsak v tom, ze ak pripojim GR cez plugin, pochopitelne tieto skratky nefunguju.. Da sa to nejakym sposobom nastavit, alebo to uz by som chcel prilis moc? Mozno natiahnut do Reapera GR skresleny aj clean osobitne a potom nejak medzi nimi prepinat stlacenim urciteho klavesu? Je to mozne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 28. November , 2013, 13:57:05 » |
|
na svojom tracku, kde mas GR si nastav envelope krivky - taky maly button s lomenou krivkou - cca tak nejak to vyzera ^
tusim right click - vyberies si hockotry ovladatelny parameter z grafickeho rozhrania VST pluginu - ak mas tych pluginov viac, tak je tych parametrov na vyber tiez vela. (zaskrtni si aby bola dana krivka visible)
shift + click vytvaras body, kde sa ti ma zmenit hodnota, alt+click mazes
takto si mozes nastavit a "napresetovat" cely playlist bez toho aby si sa pri hrani dotkol hocicoho - menit kanaly, presety, nastavenia hodnot potakov v case etc etc..
|
|
« Posledná zmena: 28. November , 2013, 13:58:05 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kufor
nováčik
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 28. November , 2013, 21:49:40 » |
|
Tak ale to je este lepsie ako som cakal! Parada, som sa s tym pobavil a oddnes asi zanevieram na winamp :D Dik moc Nakoniec som teda este aj rad, ze mi to vcera blblo, bez toho by som sa nedostal k takymto ficurkam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|