Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. December , 2024, 16:27:07
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: lampovy zosik blbne, koncove lampy nesvietia rovnako - poradte  (Prečítané 14913 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« kedy: 12. December , 2013, 16:42:48 »

tak konečne som si našiel sound čo vyhovuje a už to hafruje . Tak žiadam o radu  Smútim . Včera na skuške zapnem amop a zrazu cele zle hral neskutočne ticho bez atacku bez gainu na plno ledva preliezol cez bicie a inak hrávam na polke . Skušal som aj na priamo bez efektou to iste ... a potom zrazu to išli dobre ... potom zase nič .... a potom zrazu to zas šlo ale aj tak nie tak silno ako by malo .Pozrem na lampy všetke nažhavene ale dve koncove pri sebe svietili o niečo menej aj plech nad nimi bol o niečo menej zohriaty ako nad ostatnými dvoma . MOžno to je aj napetím hrame v starej budove a kúrime elektrickým ohrievačom plus  koncak mix  počítač .... .
ak ma niekto nejake typy budem rad  Na zdravie!
« Posledná zmena: 12. December , 2013, 21:10:06 od rastis » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 12. December , 2013, 21:10:43 »

tak aspon rozpis, aky zosik, ako stary, ake lampy, ako stare ...  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #2 kedy: 12. December , 2013, 22:16:46 »

Pišta:-)

A teraz si Ťa podám ja Na zdravie!

Najskôr vyskúšaj aparát niekde doma na poriadnej elektrickej sieti. Ak to bude aj tak blbnúť, tak vymeň všetky koncové lampy, keď to nepomôže, tak to dovez a ja Ti to opravím Bravooo

Neviem totižto, čo vlastne od nás chceš. Opravovať aparáty na diaľku sa nedá.

Nedávno tu Brďo napísal:

toto je inac tazko odhalitelna chyba ,ked ani nevies co sa zo signalom deje a bez osciloskopu ,to je jak zistovat zlomeninu bez rengenu   Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 12. December , 2013, 22:17:55 od Sanchez » Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 12. December , 2013, 22:22:10 »

Ok Sanchez ak to nepôjde hodim to do auta a skočím zas Tebou ak si nájdeš čas a ja peniaze , ide oto že je to až neuveriteľne že niekedy to hra super .Ale včera normalne som dal na plne pecky aj master aj volume a nič mdlý tichý zvuk bez šťavy , mam to zapnute na dve 16 ohmove bedne a amp je zapnutý na 8 ohmov . Problem je že nemam tu sparovanu 4ku lebo ked sme menili sme sa dohodli že chlap k tomu dohodí ešte sparovanu 4ku a ked mu došli nechal si ich a teraz sa vykrúca že klip stal na generalke 150e , lenže prelapovanie impactu je dobra 100ka a ak to bude chytewne trafo budem v pci ja , lebo ten klipp hral super ach jaj .
No s Impactom ked hra ako ma som max spokojný len toto ma dostalo včera a potom sme dali pauzu a zrazu to hralo ok len stale akoby tichšie  . Slaka 100W celolampa musí hrat som bol zvyknutý volume na 6 a master 5-6 a všade bol zvuk
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #4 kedy: 12. December , 2013, 22:24:18 »

Trafo to nebude. Kľud Zdravíčko
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 12. December , 2013, 22:44:08 »

barrs by z Teba prorok hovoril , inak zo zvukom max spokojnosť , v sobotu hráme len s bubenikom povypínam všetko okrem ampu  a uvidíme ak to bude blbnut  Smútim , potom to odfotim a idem zhánat lampy a šetrit na cestu
ach jaj s  basovým trandakom takýto problém nikdy nebol
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #6 kedy: 12. December , 2013, 23:25:27 »

barrs by z Teba prorok hovoril
keby bolo chytene trafo, tak by amp nehral vobec a spoznal by si podla toho, ze ti amp vysle jasny dymovy signal  Bavím sa skvele
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 12. December , 2013, 23:30:25 »

keby bolo chytene trafo, tak by amp nehral vobec a spoznal by si podla toho, ze ti amp vysle jasny dymovy signal  Bavím sa skvele
.             Tak to je dobra sprava viem ze som ten amp s provokacie ponukal ale len tu na fore. Inak.mi maximalne vyhovuje ma taky jednoduchy gulaty sound fakt dobre spodky
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #8 kedy: 13. December , 2013, 00:22:23 »

Trafo to urcite nie je, najskor iba nejaka lampa odchadza alebo mate ozaj drsne rozhadzane napatie v skusobni, co ale pochybujem, ze ma az taky vplyv.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #9 kedy: 13. December , 2013, 00:37:01 »

co ale pochybujem, ze ma az taky vplyv.
divil by si sa co vsetko sposobi zla elektrika, pri ktorej ked zapnes ohrievac, tak mas miesto 220 iba 180V  Bavím sa skvele
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #10 kedy: 13. December , 2013, 08:52:53 »

Treba odmerať či máš na tých dvoch lampách čo menej hrejú v poriadku napätia-podľa tých dobrých...To vypadá akoby si mal studenák na druhej mriežke...Rozumieš tomu? :)
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 13. December , 2013, 09:22:12 »

Treba odmerať či máš na tých dvoch lampách čo menej hrejú v poriadku napätia-podľa tých dobrých...To vypadá akoby si mal studenák na druhej mriežke...Rozumieš tomu? :)

Tak to asi nie ha ha ha ešte ho to zabije Pomoooc!
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 13. December , 2013, 09:29:11 »

ff studenak na druhej mriežke mi nič nehovorí  Smútim ale ako som písal zajtra to odskušam a povipinam všetko ostatne a otvorím to a pozriem dnu či nieje niečo opalene alebo uvolnené a fotnem to aj tie lampy ako žhavia inak
toto je jedno zaujímave video od známeho ohľadom toho napätia ale aj keď tam znížil to napätie na 180 hralo to ešte celkom obstojne na rozdiel od imapctu ktorý bol zrazu uuuplne chcípli
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #13 kedy: 13. December , 2013, 10:15:09 »

na tvojom mieste by som to ani neotváral, ale utekal k Sanchezovi, keď teda tam chceš ísť hoci Roba máš asi bližšie, z fotky ti to aj tak nik neopravý a navyše človek nemôže vedieť všetko, každý je do niečoho ľavý, tak to nechaj na ľudí čo sa vyznajú Si píš!!!
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
stevino179
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 13. December , 2013, 10:19:33 »

nj niečo na tom bude a teda ja som čistý stred slovenska Sanchez býva ....
a možno sa stane zázrak a zajtra to pojde a bola to len ta siet ale potom zase vysvitne otazka čo s nestabilnou sietou
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 24 otázok.