Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. December , 2024, 18:57:27
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: lampovy zosik blbne, koncove lampy nesvietia rovnako - poradte  (Prečítané 15035 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 15. December , 2013, 00:22:21 »

A este ma napadlo poedne dve skuski to chytalo take pravidelne imoulzi ako tatata FAKT
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #46 kedy: 15. December , 2013, 09:36:21 »

Uzemnenie, elektrika, elektricke rušenie niečím, čo je mimo skúšobňu. Ja niekedy, keď mám zapnutý lead kanál a screamer, počujem v repráku motor výťahu. Bývam blízko výťahovej šachty Bacha na vec kamo!
« Posledná zmena: 15. December , 2013, 10:12:42 od Sanchez » Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 15. December , 2013, 10:30:48 »

hmmm jaj ta stare dobre bezproblémové trandakli , no nič budem laborovať ,  zatim dik
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #48 kedy: 15. December , 2013, 11:01:10 »

To nemá s tranzistormi nič spoločné Na zdravie!
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 15. December , 2013, 11:27:37 »

hej lenže prelampovanie ma bude stat  tolko čo slušný trandak , ach jaj aby som nakoniec nešiel cez POD do mixu  Bleee pokiaľ sa to nevyrieši ,
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #50 kedy: 15. December , 2013, 11:44:30 »

tak nekupuj staru rarohu neznameho povodu a stavu, ked Ti je luto to potom nechat porobit.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #51 kedy: 15. December , 2013, 11:52:44 »

Inak celkom fajn ta ukazka.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #52 kedy: 15. December , 2013, 11:55:14 »

vipaj to, vitiahni z elektriki, zapaj to nech sa vybyje ten zostatkoví prút a prehodz tie páre elektrónok medzi sebov, neni to ideál ale ak ti zase tá jedna strana bude robiť problémi tak máš problém v zosiku a ne v lampách

vidiš števo, zlatá mejdinčina aj se zárukú
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
stevino179
Hosť
« Odpoveď #53 kedy: 15. December , 2013, 12:04:59 »

hmmm Progi dik tajne dúfam že mame podobný vkus na sound   Na zdravie! , lebo viem že Tvoj vkus je nadmieru vyberaný 
Rasto bolo mi povedané že je po komplet generálke u najväčšieho odbornika na slovensku a bral som to z oficiálneho vintage shopu tak som sa domnieval že chlap je seriózny navyše ma upozornil že koncové lampy nie su na tom najlepšie /ale že ešte dva roky vydržia  Si píš!!! / a v dohode tiež bolo že do mesiaca mi pošle komplet sparovanu štvorku koncových nos lamp - teda z mojej strany som to mal zacajchovane -žial druha strana zatial viac tárala ako plnila dohodu - asi budem musieť pritlačiť na neho  Nezahrávaj sa
garde aj toto spravím vďaka za radu  Na zdravie! a aparáte su vedľa seba či vonkajšie a vnútorne
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #54 kedy: 15. December , 2013, 23:11:34 »

žial druha strana zatial viac tárala ako plnila dohodu

No ved klasicky slovensky alebo cesky odbornik a predajca.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #55 kedy: 16. December , 2013, 00:40:32 »

hej lenže prelampovanie ma bude stat  tolko čo slušný trandak , ach jaj aby som nakoniec nešiel cez POD do mixu  Bleee pokiaľ sa to nevyrieši ,

Ešte nič neprelampovávaj Pomoooc!

Stále si nedáš povedať... Urob, čo som Ti už viac krát písal a potom uvidíš, či treba zháňať lampy.
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #56 kedy: 16. December , 2013, 08:29:19 »

Sanchez ja to spravím aj ked to bude des zas trepať bez vytahu s tretieho poschodia ten amp a bedne niekde /zatiaľ neviem kde to rozbalím asi u svokra/ ten amp váži asi tonu , na priamo bez efektov som to už skúšal káble som už menil sietoví kabel vymeniť si netrúfam  - zatiaľ bez zmeny,  ide celkom ok ale o kus tichšie ako by mal a chýba mu taký ten drive je to také pod dekov .
tak tak Progi keby každý aj splnil čo sľúby hned by sa lepšie fungovalo však ja ešte počkam mali sme ostrejšiu komunikaciu a ked mi nepríde balík budem otravný a plány a bubu a antipropaganda a všetko .......... šlaka kto sa nechá vyrobiť okráda svoju rodinu
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #57 kedy: 16. December , 2013, 11:47:35 »

Ale to môžu robiť len preampovky. Veď skús najskôr vymeniť tie Na zdravie!

A hlavne nezabudni: najhoršia smrť je smrť z oplašenia Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 16. December , 2013, 11:50:18 od Sanchez » Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 16. December , 2013, 12:13:26 »

........... človek bez peňazí tvarov v tvar zlodejovi bude sa smiat ........... ale keď sa kuka ne ceny lamp je mu doplaču   Smútim
no preampovky to neviem či budu lebo som skúšal rôzne vstupy a všetko to hralo rovnako , každopádne tento amp si chcem nechat takže pomaly môžem zhanat lampy aj tie aj tie aj tie ... inak preampovky to ma ešte brimar
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #59 kedy: 16. December , 2013, 12:39:27 »

Možno by to chcelo ten amp aj trocha nechať zreparovať. Skontrolovať vnútro, prepojovacie kábliky, sieťovú časť, kondenzátory...

Dosť to vie pomôcť, keď sa takto staršie prístroje skontrolujú a poreparujú. Netreba veľkú generálku, len sa s tým trocha pohrať.
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.