stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 15. December , 2013, 00:22:21 » |
|
A este ma napadlo poedne dve skuski to chytalo take pravidelne imoulzi ako tatata FAKT
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 15. December , 2013, 09:36:21 » |
|
Uzemnenie, elektrika, elektricke rušenie niečím, čo je mimo skúšobňu. Ja niekedy, keď mám zapnutý lead kanál a screamer, počujem v repráku motor výťahu. Bývam blízko výťahovej šachty
|
|
« Posledná zmena: 15. December , 2013, 10:12:42 od Sanchez »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 15. December , 2013, 10:30:48 » |
|
hmmm jaj ta stare dobre bezproblémové trandakli , no nič budem laborovať , zatim dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 15. December , 2013, 11:01:10 » |
|
To nemá s tranzistormi nič spoločné
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 15. December , 2013, 11:27:37 » |
|
hej lenže prelampovanie ma bude stat tolko čo slušný trandak , ach jaj aby som nakoniec nešiel cez POD do mixu pokiaľ sa to nevyrieši ,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 15. December , 2013, 11:44:30 » |
|
tak nekupuj staru rarohu neznameho povodu a stavu, ked Ti je luto to potom nechat porobit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 15. December , 2013, 11:52:44 » |
|
Inak celkom fajn ta ukazka.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 15. December , 2013, 11:55:14 » |
|
vipaj to, vitiahni z elektriki, zapaj to nech sa vybyje ten zostatkoví prút a prehodz tie páre elektrónok medzi sebov, neni to ideál ale ak ti zase tá jedna strana bude robiť problémi tak máš problém v zosiku a ne v lampách
vidiš števo, zlatá mejdinčina aj se zárukú
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 15. December , 2013, 12:04:59 » |
|
hmmm Progi dik tajne dúfam že mame podobný vkus na sound , lebo viem že Tvoj vkus je nadmieru vyberaný Rasto bolo mi povedané že je po komplet generálke u najväčšieho odbornika na slovensku a bral som to z oficiálneho vintage shopu tak som sa domnieval že chlap je seriózny navyše ma upozornil že koncové lampy nie su na tom najlepšie /ale že ešte dva roky vydržia / a v dohode tiež bolo že do mesiaca mi pošle komplet sparovanu štvorku koncových nos lamp - teda z mojej strany som to mal zacajchovane -žial druha strana zatial viac tárala ako plnila dohodu - asi budem musieť pritlačiť na neho garde aj toto spravím vďaka za radu a aparáte su vedľa seba či vonkajšie a vnútorne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 15. December , 2013, 23:11:34 » |
|
žial druha strana zatial viac tárala ako plnila dohodu
No ved klasicky slovensky alebo cesky odbornik a predajca.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 16. December , 2013, 00:40:32 » |
|
hej lenže prelampovanie ma bude stat tolko čo slušný trandak , ach jaj aby som nakoniec nešiel cez POD do mixu pokiaľ sa to nevyrieši , Ešte nič neprelampovávaj Stále si nedáš povedať... Urob, čo som Ti už viac krát písal a potom uvidíš, či treba zháňať lampy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 16. December , 2013, 08:29:19 » |
|
Sanchez ja to spravím aj ked to bude des zas trepať bez vytahu s tretieho poschodia ten amp a bedne niekde /zatiaľ neviem kde to rozbalím asi u svokra/ ten amp váži asi tonu , na priamo bez efektov som to už skúšal káble som už menil sietoví kabel vymeniť si netrúfam - zatiaľ bez zmeny, ide celkom ok ale o kus tichšie ako by mal a chýba mu taký ten drive je to také pod dekov . tak tak Progi keby každý aj splnil čo sľúby hned by sa lepšie fungovalo však ja ešte počkam mali sme ostrejšiu komunikaciu a ked mi nepríde balík budem otravný a plány a bubu a antipropaganda a všetko .......... šlaka kto sa nechá vyrobiť okráda svoju rodinu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 16. December , 2013, 11:47:35 » |
|
Ale to môžu robiť len preampovky. Veď skús najskôr vymeniť tie A hlavne nezabudni: najhoršia smrť je smrť z oplašenia
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2013, 11:50:18 od Sanchez »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 16. December , 2013, 12:13:26 » |
|
........... človek bez peňazí tvarov v tvar zlodejovi bude sa smiat ........... ale keď sa kuka ne ceny lamp je mu doplaču no preampovky to neviem či budu lebo som skúšal rôzne vstupy a všetko to hralo rovnako , každopádne tento amp si chcem nechat takže pomaly môžem zhanat lampy aj tie aj tie aj tie ... inak preampovky to ma ešte brimar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 16. December , 2013, 12:39:27 » |
|
Možno by to chcelo ten amp aj trocha nechať zreparovať. Skontrolovať vnútro, prepojovacie kábliky, sieťovú časť, kondenzátory...
Dosť to vie pomôcť, keď sa takto staršie prístroje skontrolujú a poreparujú. Netreba veľkú generálku, len sa s tým trocha pohrať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|