Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. December , 2024, 16:45:38
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: lampovy zosik blbne, koncove lampy nesvietia rovnako - poradte  (Prečítané 14950 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #60 kedy: 16. December , 2013, 12:51:27 »

Može byt neprídeš na výlet skočíme potom na koštovku bušinskeho čara červene tento rok vyšlo super , ale ako som písal ten apec bol pred rokom na komplet generálke inak by som takúto muzealnu mašinu ani nebral 
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #61 kedy: 16. December , 2013, 13:11:06 »

Može byt neprídeš na výlet skočíme potom na koštovku bušinskeho čara červene tento rok vyšlo super , ale ako som písal ten apec bol pred rokom na komplet generálke inak by som takúto muzealnu mašinu ani nebral  
Stevo tebe treba nasrat a nie davat rady.
Tu ti chalan ochotne chce pomôct ,tak sa ta pyta na kadejake indicie pomocou ktorych by ti mohol poradit ,lebo s tvojho opisu chyb by bol koko*t aj carodejnik a jasnovidec v jednej osobe a ty este chces ,aby dosiel clovek kuknut k tebe na zosik   facepalm
A nemal by ti doniest aj nove lampy a najlepsie zadarmo ?  Bavím sa skvele najlepsie mulardy ,nech sa f tom starom zosiku citia ako doma.
Naco si kupujes alebo vykseftuvavas stare kokotiny ,kerym ani nerozumies a ani nemas prachy na urdziavanie v akotakej kondicii.
To je jak ked si niekto kupi postarsiu Audinu ,lebo sak stala par penez a bude vyplakavat jak je nato secko drahe.
« Posledná zmena: 16. December , 2013, 13:57:29 od brdo prvy » Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #62 kedy: 16. December , 2013, 13:40:00 »

presne tak  Bravooo lebo ako sa u nás hovorí --  počkám si kým Ta sekne a potom mi aj modré z neba znesieš  Zdravíčko
PS: rady počúvam, celkom príjemne komunikujeme aj som čo to poskušal  ,aj si pametam kto mi ako radil a komu zas raz možno aj ja v niečom poradím pomôžem ,  a otázka kedy sa z tohoto problému vyhrabem je len otázka času - nakoniec ako vždy a vo všetkom .................... pretože nieje problém ktorý by nemal riešenie - tal ako nieje riešenie ktoré by nevyvolalo ďalší problém
brdo priznaj sa že Ta zavist morí aj Ty by si taký chcel  Som frajer
PS: pokiaľ to hra hrám , len si zisťujem info , a možeš sa snažiť koľko chceš môjmu pravopisu sa nevyrovnáš  Nezahrávaj sa
ja som si vždy všetko vydrel a mam aj ked to trvalo a nespadlo mi to z neba , a trvalo to niekedy aj roky , taky ten hurá systém zaplat nestaraj sa a dostaneš sa u nas na štastie nenosí tu si ľudia pomáhajú aj len tak nezištne - lebo ked je niečo osobné je to viac ako papier z nulami 
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #63 kedy: 16. December , 2013, 13:55:16 »

Bavím sa skvele ty si lepsi borec ,nez moj sef .
« Posledná zmena: 16. December , 2013, 13:56:50 od brdo prvy » Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #64 kedy: 23. December , 2013, 13:29:29 »

takže zatial ma dve  stare philipsy el 34 ale funkčne a keby som chcel ich skusit vymenit ktore mam vybrat a vymenit ako to je parovane vonkajšia a vnutorna dvojica alebo dve a dve vedla seba . dik
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #65 kedy: 23. December , 2013, 13:50:39 »

To je sen... Bleee

Nechaj to niekomu znalému skontrolovať a nič nevymieňaj. Lebo odpáliš výstupák a si v prd..li.

Čo furt pokúšaš osud? ?§!.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #66 kedy: 23. December , 2013, 14:18:42 »

Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #67 kedy: 23. December , 2013, 15:09:09 »

Asi tak... Pomoooc!
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #68 kedy: 23. December , 2013, 17:51:48 »

Aaa, tento diel sa mi ako decku velmi pacil, dik za pripomenutie.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 23. December , 2013, 21:46:43 »

ja sa tomu nebránim je to tak , bubeník ma skončený slaboprúd /neviem či vie akej farby je nulák  Je mi do plaču/ ja zdravoták a ked sa chytíme montovat hotové ajteto  , riziko poškodenia zdravia alebo ujmy na hmotnom majetku vysoké ............ nikdy nezabudnem ako raz mierne silno opitý pristál rukou 2cm od trafa otvoreného 100W trandaku - myslím že ltt a by ho pekne potriaslo .--- diktoeq taaaaaaaaaaaaaaaaaa dtd taaaaaaaaaaaaa dtd taaaaaaa dtdt tttap tda
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #70 kedy: 23. December , 2013, 23:36:44 »

...v poslednej dobe sa tu nejak moc kazia aparaty . . . zrejme sa zvysuje pocet gitaristov alebo gitaristov hrajucich na lampacoch alebo gitaristov prispievajucich do fora alebo klesa kvalita aparatov aj tych uz velmo starych a aj tych novych alebo sa jebe siet alebo je daco vo vzduchu, kazdopadne je to na picu lebo postupit opat k tranzistoraku uz teda chut ozaj nemam, ved  uz sa to aj bojim zapat jak to tu vidim  Žmurk. . .
Zaznamenané

mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #71 kedy: 23. December , 2013, 23:55:03 »

možno to mala byť sranda , ale kus pravdy na tom je , pred-minulú sobotu vypadla v našej štvrti Ružinov  šťava na asi 2.5 hod , a v pribehu dňa posledný mesiac -dva zopárkrát , viem to podla monitora pc ,  a na Dolných Honoch je to už dosť bežné , no a raz mi žena volala , že nejak slabo svietia žiarofky a v sieti bolo nejakých 190 voltov , už si presne nepamatám a to podla mňa není dobré pre žiadne spotrebiče , žeby nejaká lobby po dohode ubrala šťávu a budeme furt kupovať nové aparáty ? chladničky ? telky ? toustovače ? http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_postav_seri%C3%A1lu_%C4%8Cerven%C3%BD_trpasl%C3%ADk#Mluv.C3.ADc.C3.AD_toustova.C4.8D
« Posledná zmena: 23. December , 2013, 23:55:53 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #72 kedy: 24. December , 2013, 00:03:45 »

ved  uz sa to aj bojim zapat jak to tu vidim  Žmurk. . .

Pockaj, cochvila nam obom odide Laney Cub.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #73 kedy: 24. December , 2013, 00:13:02 »

pcha, za tu cenu si mozme dovolit mat novy kazdy mesiac  Na zdravie!
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #74 kedy: 24. December , 2013, 09:34:43 »

vyreklamuješ, a ešte ti to aj odvezú a dovezú vrámci reklamácie zadara, ale keby sa ti nechcelo reklamovať, kľudne hoď po nás aj s faktúrou, my si už poradíme Bavím sa skvele
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.