Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. November , 2024, 13:32:08
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako zacat znovu  (Prečítané 5966 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #30 kedy: 20. December , 2013, 14:44:51 »

proste nesmrtelne skladby ktore by mal poznat kazdy gitarista. podme .spravme prvu stovku :)

Fuuha zíram

Ved hraj si do coho chces, pusti si co chces a jamuj, casom sa naucis "triafat" aj toninu, sola sa uc zahrat z posluchu atd. Ozaj nema vyznam davat nejaku "overenu" 100ku. 
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pánsky
nováčik
*
Príspevkov: 66

Ivanka pri Nitre.

« Odpoveď #31 kedy: 25. December , 2013, 09:18:44 »

vdaka za napady. super som sa na nich rozohral. prisiel vsak problem ktory potrebujem vyriesit. chcem cvicit tak ze si chcem vytiahnut len basgitaru s guitar pro. ale nefunguje mi tam export do wau. robi to odvtedy ako som nainstaloval tu ex.zvukovku kartu line 6 takze je urcite problem niekde v nastaveni ale vsetko som presiel a neprisiel som na nic. nejde to nahrat ani tak ze to spustim v guitar pro a chcem to nahravat v nejakom zvukovom editore ale tiez to nenahra. viete niekto  riesenie?
« Posledná zmena: 25. December , 2013, 09:19:46 od Pánsky » Zaznamenané
Pánsky
nováčik
*

Ivanka pri Nitre.

« Odpoveď #32 kedy: 25. December , 2013, 14:57:57 »

jaj ludkovia ved pomozte, ved su vianoce. zasekol som sa na tomto bode. potrebujem to na cvicenie. mam nejake skladby od klasickych skaldatelov a chcem vytiahnut zo skladieb len basu. dobre sa do toho cvici, ale chcem to mat vsetko v mp3 aby som stale nemusel otvara guitar pro. v nastaveniach mam vsade povolenu zvukovku line 6 ale nechce to ani exportovat cez guitar pro ani nahrat v programe ako wau subor. uz som fakt bezradny,trapims a t u s tym dve hodiny a nic. pred tym mi to takto bez problemov islo.nechapem.pomozte! Zdravíčko
« Posledná zmena: 25. December , 2013, 14:58:48 od Pánsky » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #33 kedy: 25. December , 2013, 16:14:36 »

vsak cvic s originalom
Zaznamenané
Pánsky
nováčik
*

Ivanka pri Nitre.

« Odpoveď #34 kedy: 25. December , 2013, 16:25:00 »

akoze s originalom? chcem len basu.... stereo mix mam oznaceny a aj tak to nejde Smútim
Zaznamenané
Pánsky
nováčik
*

Ivanka pri Nitre.

« Odpoveď #35 kedy: 25. December , 2013, 16:26:13 »

skusam teraz stahovat guitar pro 6 demo.mozno je problem v tej verzii 5
Zaznamenané
epiphonic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 734

« Odpoveď #36 kedy: 25. December , 2013, 16:52:52 »

skus si najst na ytb bassove covery pesniciek od ludi a potom si ich stiahni v mp3 formate cez tuto stranku:
http://www.youtube-mp3.org/sk
« Posledná zmena: 25. December , 2013, 16:53:47 od epiphonic » Zaznamenané

slow riffs / bong hits
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #37 kedy: 25. December , 2013, 16:53:32 »

akoze s originalom?
normalne s original skladbou od klasickeho skladatela, ci mas proti tomu nieco?  ked chces basu z GP, tak ja to riesim tak, ze si z GP tabu exportnem midi a na tom v DAW hodi VST instrument pre basu. export wav z GP tabu som neriesil lebo v GP5 je na to nejaky divny postup, treba to nahrat cez nejaky iny nahravaci soft...a do toho sa mi nikdy nechcelo..
Zaznamenané
Pánsky
nováčik
*

Ivanka pri Nitre.

« Odpoveď #38 kedy: 25. December , 2013, 17:36:47 »

nemam nic proti tomu len hrat do original skladby nie je ono.  pocut tam  to co vlastne chcem hrat ja. ja chcem mat len tu basovu stopu. musi to ist nejak jednoduchsie.....uvidim co povie ta verzia 6
Zaznamenané
borax
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #39 kedy: 25. December , 2013, 19:03:08 »

A čo skúsiť toto???
http://www.guitarbackingtrack.com/
Zaznamenané

FENDER STRATOCASTER
Marshall JCM 2000 DSL 100
Marshall 1960B
Marshall EH-1 Echohead
Pánsky
nováčik
*

Ivanka pri Nitre.

« Odpoveď #40 kedy: 25. December , 2013, 19:48:26 »

takze problem sa vyriesil naisnstalovanim verzie c6 ktora robi export do wau uplne bez problemov Smútim takze ja som z toho jelen ale nevadi hlavne ze to ide. este sa chcem spytat ze v tej 6tke sa kde zapne aby mi ukazovalo tony na hmatniku? ten hmatnik tam nemozem nidkde najst
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #41 kedy: 25. December , 2013, 21:19:13 »

aj ja by som chcel export do wau... ze nahram a vsetci spravia ze wau aj ked to bude napicu
Zaznamenané

Pánsky
nováčik
*

Ivanka pri Nitre.

« Odpoveď #42 kedy: 26. December , 2013, 09:55:32 »

backing tracky su  v pohode.mam ich dost.ale ked som teraz zacal znovu hrat tak ked sa vraciam k niektorym veciam tak ma proste po 2-3 zahraniach onudia. ku klasike som mal blizko od malicka. vzdy sa k nej da vratit, aj po rokoch.je krasna a nesmrtelna a nikdy neprestane bavit.zaroven plni ulohu roznych cviceni kedze tie prstoklady su niektore fakt krkolomne. preto potrebujem tu basovu slucku vyextrahovat odtial. pride mi to ako najvhodnejsia metoda na rozohranie sa v mojom pripade.aj tak vdaka
Zaznamenané
Pánsky
nováčik
*

Ivanka pri Nitre.

« Odpoveď #43 kedy: 26. December , 2013, 09:57:35 »

aj ja by som chcel export do wau... ze nahram a vsetci spravia ze wau aj ked to bude napicu

poznam mnoho hudobnikov ktori sa toto splnilo aj bez tej spatnej vazby  :) .
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.