Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 14:58:42
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: P: Fender USA vintage series 62 strat - "LACNO"  (Prečítané 3418 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Stano
stály hosť
Príspevkov: 833

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #30 kedy: 27. December , 2013, 22:40:17 »

Reagujem stale rovnaako a to tak, ze som sa asi 20 krat pytal na to iste ale neodpovedal si. To, ze ked sa pytam 15ty krat a sere ma to, ze nevies napisat odpoved je uplne normalne. Seriem na to, o nic ine neslo, len o to napisat, ano mal som ju osobne, to stacilo. Ale asi je to pre teba problem a rad sa hras na vesticu.

PanTau ja ti len pripominam, ze keby si sa od zaciatku pytal normalne, tak by si tu odpoved davno mal. A zaroven ma od zaciatku udivovalo, ze ti je jasne ze z 3 foto sa tieto informacie nedaju zistit, niekolko krat som podotkol ze nastroj potrebujem pocut, teda ho aj logicky chytit a zahrat si na nom a stale si tvrdohlavo isiel proti muru.

... islo mi o ten nastroj a o to aby sa vysvetlilo o co ide a ci to nie su len napisane vymysli ...
No a urcite by som nemal dovod davat tu nieco, co nemam overene, hlavne ked ide o inzerat niekoho ineho a poukazujem na podvod!

No a na vesticu sa samozrejme nehram ale lichoti mi, ze ju vo mne vidis  Bavím sa skvele. Inak toto uz podla mna nikoho nezaujima a ani to nema zmysel tu viacej rozoberat.
« Posledná zmena: 30. December , 2013, 07:47:59 od Stano » Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #31 kedy: 27. December , 2013, 23:18:02 »

A to je všetko? Stále čakám nejakú aféru, bitku, alebo nejakú drámu a furt nič... Bleee
« Posledná zmena: 27. December , 2013, 23:18:27 od Sanchez » Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 22 otázok.