|
Ted
náhodný pocestný
Príspevkov: 132
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 27. December , 2013, 20:44:02 » |
|
ako cream je jednoznacne lepsi ako hocico z tejto podzubanej doby...
|
|
|
Zaznamenané
|
Epiphone Pro - 1 VS
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 27. December , 2013, 21:09:10 » |
|
ako cream je jednoznacne lepsi ako hocico z tejto podzubanej doby...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Ted
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 27. December , 2013, 21:41:01 » |
|
noa ne? co nebodaj tajne pocuvas one direction alebo nejaky smejd co bezne pocv v radiu...
|
|
|
Zaznamenané
|
Epiphone Pro - 1 VS
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 27. December , 2013, 21:43:06 » |
|
noa ne? co nebodaj tajne pocuvas one direction alebo nejaky smejd co bezne pocv v radiu...
Kamo, ty mas tak 12 rokov a dobre ti jebe. Este z teba citit aj ten j*ebnuty vychodoslovensky smrad v pismenkach a to som asi najvychodnejsi clen tohto fora, kua.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 27. December , 2013, 21:45:22 » |
|
Nemas ani sajn o jednej, ci druhej alebo tretej kapele, ktora tu padla v tejto teme a pises fakt nezmysly. Nemas sajn ani o muzike vobec, nevies a nepoznas kvality danych kapiel. Zato nakladas jak hnoj do voza.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 27. December , 2013, 21:51:54 » |
|
Ja hlavne nechapem, co si chces vyberat. Ako, koho za manzela? Sak pocuvaj a hraj vsetko mozne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 27. December , 2013, 21:54:09 » |
|
ved si popocuvaj jedno aj druhe a co bude viac uchu a dusi lahodiace tomu venuj svoj cas. do toho ti nema kto co kecat.
Jasne, ze mu do toho ma kto co kecat, babka povie Jadranka a ma po chlebe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ted
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 27. December , 2013, 22:15:01 » |
|
ja nemam sajn o muzike? dnes ludia robia hudbu len pre peniaze.nie ako pred 45 rokmi ked muzikanti malo co zarobili a aj to investovali do hudby pretoze to robili pre ludi... dnes pride na podium dajaky potetovany koko*t zacne recitovat zobere pol miliona kupi si mercedes a jebe na ludi...
|
|
|
Zaznamenané
|
Epiphone Pro - 1 VS
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 27. December , 2013, 22:18:21 » |
|
ja nemam sajn o muzike? dnes ludia robia hudbu len pre peniaze.nie ako pred 45 rokmi ked muzikanti malo co zarobili a aj to investovali do hudby pretoze to robili pre ludi... dnes pride na podium dajaky potetovany koko*t zacne recitovat zobere pol miliona kupi si mercedes a jebe na ludi...
no co hovorim... tymto si uplne zaklincoval svoj "sajn" o muzike Bratu, len v skratke - keby jebal na ludi ten potetovany koko*t, tak nezobere pol miliona a nekupi si mercedes. Ale to by si zas musel mat sajn o slove a vyzname slova marketing.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ted
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 27. December , 2013, 22:31:12 » |
|
ty ma nejeb koko*t! je to tak jak ja hovorim.povec mi meno interpreta ktory by dnes investoval do hudby aj posledny halier.!
|
|
|
Zaznamenané
|
Epiphone Pro - 1 VS
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 27. December , 2013, 22:34:23 » |
|
ty ma nejeb koko*t! je to tak jak ja hovorim.povec mi meno interpreta ktory by dnes investoval do hudby aj posledny halier.!
do kokotov si mozte doma hovorit, nie tu napr. kopec slovenskych gitaristov, klaviristov, bubenikov, basakov a barsjakych muzikantov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ted
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 27. December , 2013, 22:46:24 » |
|
sorry za toho kokota bro. ale k veci,na slovensku stoji hudba za prd. maximalne by som pocuval : paru,ppe a pbp ale aj tak si myslim ze slovenska hudba stoji za nic...ako napr. ten smajda ktory bol rozoberany vo vedlajsej teme
|
|
|
Zaznamenané
|
Epiphone Pro - 1 VS
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 27. December , 2013, 23:06:19 » |
|
ja poznám kopec muzikantov , ktorí si kupujú aj drahé veci a nehrávajú ani po svadbách , aby sa im to vrátilo , napr. ja , kupujem si veci a teším sa , šak do hrobu si ich aj tak ani ja ani nikto nezobere , neni všetko len o prachoch , ale celá téma bola zle začatá a o ničom, sry
|
|
« Posledná zmena: 27. December , 2013, 23:06:38 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 28. December , 2013, 00:21:22 » |
|
priatelia ! NEHADAJTE SA ! alebo hadajte, len sa zbytocne a hlavne primitivne neurazajte - su pojebane Vanoce, majte sa radi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|