Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
14. November , 2018, 04:30:56
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hranie cez VST live  (Prečítané 7008 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2107



« Odpoveď #15 kedy: 29. Január , 2015, 18:37:48 »

Mal by som otazku na oversampling na co vlastne sluzi... googlil som hladal aj tu ale nemam v tom jasno... Je moznost 2x 4x 8x a vseliake kombinacie.Konkretne na TSE x50.

daj viac a ked Ti komp nebude stihat, tak uber. ale v praxi neviem, ci poznas rozdiel...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
*******
Príspevkov: 11842



« Odpoveď #16 kedy: 29. Január , 2015, 18:41:57 »

ide o to, ze ak nejaky plugin skresluje, tak mu force-nes aby spracovaval signal s vyssim sample rate ako je default by DAW, predpoklada sa, ze s vyssiim sample rate sa odstrania digitalne peaky a signal bude mat hladsi priebeh a nebude skreslovat. otazka je, ze ci pri skreslovacom plugine rozoznas co je dobre skreslenie a co zle skreslenie  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 29. Január , 2015, 18:42:21 od styrioci » Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 382



« Odpoveď #17 kedy: 29. Január , 2015, 18:47:57 »

Cize okrem toho ze si nevsimnem rozdiel vo zvuku budem mat vysiu cpu usage nie? :D
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
bodom
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 382



« Odpoveď #18 kedy: 17. Júl , 2015, 18:50:38 »

Chcel by som zacat pouzivat Wah plugin z toho dovodu poskulujem po Midi Wah pedal pedal mal som FCB1010 tam mi chybala moznost ako pri klasickom wahu zapnut ho... Prelasoval som cely net a nenasiel som nic take. nakoniec mi padlo do oka toto zariadenie od line 6 . vyzera to byt male spratne co mi vyhovuje nie ako fcb. Problem vidim v tom ze to nie je midi ale usb. Googlil som ze usb 2.0 je max 5m kabel. Nemate niekto skusenosti s dlzkou kabla pre usb ze pri vacsich dlzkach uz zariadenie nefunguje?
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
asdfg
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1679



« Odpoveď #19 kedy: 17. Júl , 2015, 19:25:31 »

a si si isty, ze cez USB to funguje ako MIDI zaridenie?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2107



« Odpoveď #20 kedy: 17. Júl , 2015, 21:33:10 »

ako nahradzat wah inym mechanickym pedalom a tlacit to do pluginu mi pride trochu ...  ... ze naco ? klasicky wah = pedal a nic dalsie. toto si pyta zase len pedal + plugin + cojaviem co vsetko este doladovat... zmysel toho ?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
*******
Príspevkov: 11842



« Odpoveď #21 kedy: 17. Júl , 2015, 21:59:07 »

Tiez si myslim, hento zariadenie stoji kolko a kolko stoji wah..
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 382



« Odpoveď #22 kedy: 18. Júl , 2015, 15:16:18 »

Hej ovlada to ten soft cez ktory hrame cez usb. Obzeram sa po tom aj preto lebo ked nahodou ujdeme z automatizatie aby som mal moznost prepinat aspon cisty/skresleny nie len koli wahu a zbadal som ho tu na bazari za 40$. 
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
traktor
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 700


« Odpoveď #23 kedy: 17. August , 2016, 09:32:14 »

Skúšal som včera, zapojiť mono výstup z mojej zvukovky - Tascam us-2x2 do FX RETURN na lampovom kombe a malo to omnoho lepší zvuk, ako obvykle. Na kompe bežal DAW s gitarovou linkou, ktorú som použil pri nahrávaní - vst amp, ekvalizer, kompresor ....

Predpokladám, že toto zapojenie je OK, ale radšej sa opýtam ..  môžu nastať nejaké problémy s koncákom ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2107



« Odpoveď #24 kedy: 17. August , 2016, 13:22:41 »

nevidim problem. pokial dokazes vybudit koncak, ze reaguje a reve tak jak ma, je vsetko OK. ak sa Ti tam nenabaluju kdesi sumy / brumy / zemne slucky, tak mas asi aj trochu stastie a kludne tak hraj  Som frajer
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
*******
Príspevkov: 12863


Myšlienky tvoria veci!


« Odpoveď #25 kedy: 28. Marec , 2018, 18:39:39 »

Mate niekto skusenosti s nejakym vst noise gate, ktory je relativne citlivy? Kludne aj v podobe vst "krabicky".

Vdaka
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2658


« Odpoveď #26 kedy: 29. Marec , 2018, 21:13:19 »

Tento je super
https://www.waves.com/plugins/ns1-noise-suppressor#ns1-noise-suppressor-overview-and-demo
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 22 otázok.