Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. December , 2024, 14:55:46
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kupim conbo na metal... ALE  (Prečítané 9961 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15 kedy: 07. Február , 2014, 17:35:45 »

ja to vidim tak, ze si aj tak kupi noveho valvekinga Bavím sa skvele

to s tymi vykonmi bol dobry vtip. vykon bedne znamena, ze tolko znesie max. nie, ze tolko wattov musi mat zosik. ked pojdes so 100vkou do bedne s mastrom pred polkou (a to uz je podiova hlasitost), tak do bedne pojde realne tak 5-10W a cela tvoja teoria pada Beeee
« Posledná zmena: 07. Február , 2014, 17:43:32 od styrioci » Zaznamenané
telcontar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 433

« Odpoveď #16 kedy: 07. Február , 2014, 17:36:04 »

musim si dat jeden hate aj ja

naco ides s takou otazkou na forum, kde kopa skrachovancov hra v pivniciach na zhnile aparaty a ak niekto aj ma aparat, co ma menej ako 10 rokov, tak ho takmer isto kupil na bazare.
A navyse je tu este zopar takych co zapajaju 30w zosiky do bedni s 4x60w reprami, dokonca sa najdu aj taky, co do takej bedne strcia 18w zosik - cisty amaterizmus.

pouc nas prosim
Zaznamenané

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
pby
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 07. Február , 2014, 17:37:10 »

ja som ti tu poslal co si mas kupit.. bez zbytocnych debat, rovno sprav objednavku a buduci tyzden to mas doma  Zdravíčko
Vyzera to ok, Laney sa mi po zvukovej stranke paci ale mal som 1x12" a nejako mi to prislo "slabe" po takej basovej strnake (aj ked gitara je stredovy nastroj, no myslim to skor pri palm mutingoch a pod. ) potom ked som mal 5150+4x12" to bolo ine kafe.. viem ze od komba nemozem cakat to iste ako od STACKa a preto chcem 2x12" ktore som tiez mal a bolo to lepsie ak o 1x12"
Zaznamenané
pby
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 07. Február , 2014, 17:42:29 »

ja to vidim tak, ze si aj tak kupi noveho valvekinga Bavím sa skvele

to s tymi vykonmi bol dobry vtip. vykon bedne znamena, ze tolko znesie max. nie, ze tolko wattov musi mat zosik. ked pojdes so 100vkou do bedne s mastrom pred polkou, tak do bedne pojde realne tak 5-10W a cela tvoja teoria pada Beeee

Ale nepada :) mas medzery presne viem ocom pises, ale ak chcem dosta z repra to naco bol postaveny (ku prikaldu Celestion G12T 75 je taky veelmi typicky v tom pripade) tak ho potrebujem nakrmit - totizto hraje tak ako ma len ked je vyhuleny a povedz mi ako 2x75 vyhulis s 50w (a tymto nechcem povedat ze 50w lampovych je malo !! nie ze sa toho chyti zase nejaky "expert") zosikom ktory uz pri maxime aj tak zacne kreslit a repro si len "ziva" (vysvetlujem po lopate ak opre debila-bez urazky..)  ano hrat to bude ale tie repraky nepustia co co maju, proste su take a ja nema zaujem hrat na 1x12" ked viem ocom to je.. a tiez nemam zaujem hrat na 30w AMP a 2x75W ked tiez viem ocom to je... Tak to pochop. A ked tvrdis ze 30W AMP je v pohode v kombinacii so 150w bednou taky nemam dale chut otom s tebou diskutovat a  troska si to prestuduj ked si to nepochopil. Zahranicne fora su toho plne..Hovorim v tychto veciach mam jasno a skor vidim ze tu v obecnestve su medzery (Chlapci mam cez 30 a zacal som ked som mal 18r uz som cosi precital, prediskutoval, mam kamarat co zvuci nie take pudujatia ako garazove koncerty..) O tomto nedebatme lebo sa len s chuti smejem :D Bavím sa skvele ha ha ha Som frajer
« Posledná zmena: 07. Február , 2014, 17:47:59 od pby » Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #19 kedy: 07. Február , 2014, 17:42:52 »

Toto tu zacina vyzerat po dlhej dobe na dobry flejm, beriem si pukance,

DO SEBAAA  Bacha na vec kamo!  Bacha na vec kamo!  Bacha na vec kamo!

:-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #20 kedy: 07. Február , 2014, 17:47:16 »

ja som ti tu poslal co si mas kupit.. bez zbytocnych debat, rovno sprav objednavku a buduci tyzden to mas doma  Zdravíčko

nechapes Huh! NIE cinske Si píš!!!
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #21 kedy: 07. Február , 2014, 17:50:13 »

(Chlapci mam cez 30 a zacal som ked som mal 18r uz som cosi precital, prediskutoval, mam kamarat co zvuci nie take pudujatia ako garazove koncerty..) O tomto nedebatme lebo sa len s chuti smejem :D Bavím sa skvele ha ha ha Som frajer

a v DK LUKY si uz hral ked machrujes? co si ty vlastne, depesak alebo metalista?
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 07. Február , 2014, 17:50:35 »

Ale nepada :) mas medzery presne viem ocom pises, ale ak chcem dosta z repra to naco bol postaveny (ku prikaldu Celestion G12T 75 je taky veelmi typicky v tom pripade) tak ho potrebujem nakrmit - totizto hraje tak ako ma len ked je vyhuleny a povedz mi ako 2x75 vyhulis s 50w (a tymto nechcem povedat ze 50w lampovych je malo !! nie ze sa toho chyti zase nejaky "expert") zosikom ktory uz pri maxime aj tak zacne kreslit a repro si len "ziva" (vysvetlujem po lopate ak opre debila-bez urazky..)  ano hrat to bude ale tie repraky nepustia co co maju, proste su take a ja nema zaujem hrat na 1x12" ked viem ocom to je.. a tiez nemam zaujem hrat na 30w AMP a 2x75W ked tiez viem ocom to je... Tak to pochop. A ked tvrdis ze 30W AMP je v pohode v kombinacii so 150w bednou taky nemam dale chut otom s tebou diskutovat a  troska si to prestuduj ked si to nepochopil. Zahranicne fora su toho plne..Hovorim v tychto veciach mam jasno a skor vidim ze tu v obecnestve su medzery (Chlapci mam cez 30 a zacal som ked som mal 18r uz som cosi precital, prediskutoval, mam kamarat co zvuci nie take pudujatia ako garazove koncerty..) O tomto nedebatme lebo sa len s chuti smejem :D Bavím sa skvele ha ha ha Som frajer

ja viem co mas na mysli a aj sa s tym da do istej miery suhlasit.

ALE ! ako vysvetlis tie miliony gitaristov po celom svete, co hraju na 50tku Marsala do klasickej 4x12 bedne, ktora ma 300W ? a ako vysvetlis tiie dalsie miliony gitaristov, co jednym takym zosikom krmia dve a viac bedni ?
Zaznamenané
pby
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 07. Február , 2014, 17:52:22 »

Toto tu zacina vyzerat po dlhej dobe na dobry flejm, beriem si pukance,

DO SEBAAA  Bacha na vec kamo!  Bacha na vec kamo!  Bacha na vec kamo!

:-D

Nemusl to byt ziaden film, keby niekomu nevadilo ze jednoducho nechcem CINU, nechcem POUZIVANY, a chcem 2x12" do 600e - kotry ale nehraje ako MESSABOOGIE ale ani ako BEHRINGER Ultra Metal 300 "slapak"

Stacilo by keby niekto kto ma s podobnou vecou skusenost mi napislal co ano co nie.. Ak nieje nic tak napisem  nieje nic a konec.. Pockam chvilu a kupim nieco okolo LITRA povedzme ale ne.. furt sa najde niekto kto riesi pi..viny
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 07. Február , 2014, 17:52:50 »

...
Kedysi davno som mal doma Peavey 5150 head + box Dragon Framus (4x12" vintage 30)...

cize 100vka zosik a bedna o vykone 240W. jak Ti to mohlo fungovat ?  Ja som čert..
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #25 kedy: 07. Február , 2014, 17:53:26 »

Ale nepada :) mas medzery presne viem ocom pises, ale ak chcem dosta z repra to naco bol postaveny (ku prikaldu Celestion G12T 75 je taky typicky v tom pripade) tak ho potrebujem nakrmit - totizto hraje tak ako ma len ked je vyhuleny a povedz mi ako 2x75 vyhuli s 50w zosikom ktory uz pri maxime aj tak zacne kreslit a repro si len ziva (vysvetlujem po lopate ak opre debila-bez urazky..) Hovorim v tychto veciach mam jasno a skor vidim ze tu v obecnestve su medzery (Chlapci mam cez 30 a zacal som ked som mal 18r uz som cosi precital, prediskutoval, mam kamarat co zvuci nie take pudujatia ako garazove koncerty..) O tomto nedebatme lebo sa len s chuti smejem :D Bavím sa skvele ha ha ha Som frajer
ja poznam typka, co je schopny zo studia poslat dalej na mix klipujuce tracky,, a to ma certifikat z berklee... Bavím sa skvele

cudujem sa profikom hrajucim na fullstacky so 100w zosikmi. vsak dva 4x12 s v30 maju 480w, podla tvpjej teorie by sa mal pouzit takmer 500w zosik..

50w  lampovy zosik naplno? nonsens na realne pouzitie

reprak nepotrebuje plny vykon aby hral. neviem odkial mas taky blud
« Posledná zmena: 07. Február , 2014, 17:55:14 od styrioci » Zaznamenané
pby
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 07. Február , 2014, 17:53:57 »

a v DK LUKY si uz hral ked machrujes? co si ty vlastne, depesak alebo metalista?

ja nemachrujem.. a niesom ani ani, mam rad metal..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 07. Február , 2014, 17:55:12 »

...Stacilo by keby niekto kto ma s podobnou vecou skusenost mi napislal co ano co nie.. Ak nieje nic tak napisem  nieje nic a konec.. Pockam chvilu a kupim nieco okolo LITRA povedzme ale ne.. furt sa najde niekto kto riesi pi..viny

pici aj s Tebou. prave si sa zaregistroval a uz mas najvacsie ramena na fore ? vsetky relevantne odpovede si dostal. za 600€ nekupis nove kombo, co by nebolo robene v cine. mozno Peavey Classic sa este stale vyraba v Mexiku, ale ani tym si nie som isty a to rozhodne nie je kombo na metal navyse.
Zaznamenané
pby
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 07. Február , 2014, 17:57:30 »

ja viem co mas na mysli a aj sa s tym da do istej miery suhlasit.

ALE ! ako vysvetlis tie miliony gitaristov po celom svete, co hraju na 50tku Marsala do klasickej 4x12 bedne, ktora ma 300W ? a ako vysvetlis tiie dalsie miliony gitaristov, co jednym takym zosikom krmia dve a viac bedni ?

Tak kamo seriozne kto hraje na 50w AMP do 300W bedne ? Ale seriozne s tym som sa nestretol, nechcem vyrit vody, len sa pytam? Viem ze cca tych 120w ku 270w ale to je aspon cca tych 50na50.. Je pravda ze lampa je lampa..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 07. Február , 2014, 17:59:10 »

Tak kamo seriozne kto hraje na 50w AMP do 300W bedne ? ...

vsetci co maju 50tku Marshall s velkym lomenym boxom. miliony gitaristov po celej Zemeguly.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.