Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. December , 2024, 23:38:52
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: kolko wattov ?  (Prečítané 11168 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 13. Február , 2014, 20:56:22 »

ja Jet City nepoznam. dal som si par YT ukazok, aj tu 50tku a aj tu 100vku a neviem, ci som len nemal stastie na kvalitne ukazky, ale co som videl, ma nepresvedcilo. hra to. ale ako aparat na death metal ? no neviem.

pelko - jo, Thunder je uplne v pohode za malo penazi ponuka vela.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #31 kedy: 13. Február , 2014, 23:18:19 »

JCA 50H má pet, modoval ho navyšší gain tak sa ho skús na to spýtať, ako na metal hento bez nejakého nakopávatka ti asi stačiť nebude a neviem či s TSkom dosiahneš práve to čo chceš, podľa mňa je to skôr na popík a rokec ako Fighters
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
dbmetal
nováčik
*
Príspevkov: 13

« Odpoveď #32 kedy: 14. Február , 2014, 07:28:19 »

no tak to ma dost sklamalo.. na youtube som pozeral po nahravkacj s 50h, 100h a 100hdm - uz aj 50w (podla popisu no boosted) hraje pouzitelne na death metal. Je to high gain aparat a tak si myslim ze to nemoze byt zle - dufam

napr: nahravka zla ale charakter pocut, pise (budeme mu verit) ze je to bez pridavnych nakopavatok (overdrive a pod.)
  no a ten ton sa mi velmi lubi...

alebo tu je nakopnuta 100h s TSkom

-neviem no.. nechcem sa hadat ja som to sudil iba podla popisov k head a nahravok - ze by to mohlo byt ok - a je vela recenzii kde tie hlavy (sice nie 50h ale 100h a 100hdm) odporucaju aj na tazsi metal - preto som sa po nich zacal obzerat

rozpocet tak nie velky okolo tych 500e a ked som nasiel jca50h za 300e a jca100h za 380e  Fuuha zíram no teraz neviem
« Posledná zmena: 14. Február , 2014, 07:35:55 od dbmetal » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #33 kedy: 14. Február , 2014, 07:36:02 »

jasne, ze to bude dobre. SLO koncepcia aparatu s TSkom musi byt metal jak delo.

navyse dobry zvuk v metale je hlavne o pravacke
Zaznamenané
matus
pravidelný návštevník
Príspevkov: 323

« Odpoveď #34 kedy: 14. Február , 2014, 08:25:56 »

JCA 50H má pet, modoval ho navyšší gain tak sa ho skús na to spýtať, ako na metal hento bez nejakého nakopávatka ti asi stačiť nebude a neviem či s TSkom dosiahneš práve to čo chceš, podľa mňa je to skôr na popík a rokec ako Fighters

uz ho asi nema  :) prave putuje niekde na ceste ku mne  Bravooo
tak som zvedavy, co to bude zac..
Zaznamenané
dbmetal
nováčik
*

« Odpoveď #35 kedy: 15. Február , 2014, 17:29:18 »

Je rozhodnute...

za 470e - Jet City JCA100HDM

-ma priamo v predu prepinac na 50w / 100w cize parada..
-ma potak DEPTH - na metalove veci dobra vec
-zvuk 100hdm je robeny aj na tazsie zvuky a death metal berie s prehladom (podla toho co som pocital na zahranicnych forach, co prdtrhuje aj ten DEPTH)
-5x 12ax7  + 4x 6L6

http://media.djmania.es/images/extra/Jet_City_JCA100HDM1.jpg
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #36 kedy: 15. Február , 2014, 18:07:06 »

napis potom, ako si spokojny. a aku bednu budes k tomu mat ?
Zaznamenané
xing
stály hosť
Príspevkov: 936

« Odpoveď #37 kedy: 15. Február , 2014, 18:31:39 »

Komercna vsuvka:

Keby si sa nahodou rozmyslel a chel by si nieco overene - predavam LANEY TT50H - trojkanalova hlava.
Zvlada s prehladom aj metal - da sa odskusat v KE.
Zaznamenané
dbmetal
nováčik
*

« Odpoveď #38 kedy: 15. Február , 2014, 20:30:14 »

napis potom, ako si spokojny. a aku bednu budes k tomu mat ?

jasne ze napisem - a bednu uz mam je to Harley Benton 412 vintage
Zaznamenané
lumpisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 462

« Odpoveď #39 kedy: 20. Február , 2014, 08:46:06 »

Toto si pozri a pozabijas vsetko co sa ti postavy pred podium. :drink:http://bazar.muziker.sk/hudobne-nastroje/gitary/gitarove-komba-reprobedne-efekty/fender-228-2006-000-mh500/
Zaznamenané
matus
pravidelný návštevník
Príspevkov: 323

« Odpoveď #40 kedy: 25. Február , 2014, 13:10:05 »

Takze ak by to niekoho zaujimalo, prislo mi teraz Jet city jca50 tuto od kolegu z fora a skusal som nato zopar bedni...
Ako znovu sa mi potvrdilo, ze mi vobec nesedi v30 repro  :)
Zapojil som amp do orange 2x12 open back a povedzme pouzitelny zvuk, ale trosku nuda (pre mna)
Potom prisla na rad Hughes & Kettner 4x12 s nejakymi celestion rockdrive junior, necakal som od tej bedne vela, no presne opacne to dopadlo...Konkretny pekny zvuk, jak cisty tak skresleny. Super si to sadlo. Na nejaky punk/rock uplne jebis !!
Kamos mal robenu 2x12 bednu na styl recto, ale s nejakymi celestion lead a tiez do pohody zvuk, samozrejme trosku mensi objem oproti tej 4x12, ale stale super. Tieto dve bedne uplne bez problemov pouzitelne, skusali sme v kapale s bicimi.
Nakoniec tam bola vystavena este tolko chvalena harley benton 212 s v30, tak teda ze vyskusam a to bola chyba.. zvuk otras  Fuuha zíram no proste tie ujacane tenke stredy sa nedali nijako upravit, vytocit.. zmenit. Cele zle!
Mozno s inymi zosikmi to niekomu sedi, ale mne teda rozhodne nie. Bolo fakt zaujimave sledovat, kolko spravi bedna pri tom istom ampe.
Este chcem skusit k jet city nejake marshall bedne, klasika 1936/1960 co to urobi.
poklona  Zdravíčko

Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #41 kedy: 25. Február , 2014, 13:12:27 »

Bolo fakt zaujimave sledovat, kolko spravi bedna pri tom istom ampe.

Toto sa inak vseobecne dost podcenuje. Bedna ma na vysledny zvuk vplyv prakticky ako amp samotny.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #42 kedy: 25. Február , 2014, 13:58:08 »

Bedna ma na vysledny zvuk vplyv prakticky ako amp samotny.
Velebnosti mate pravdu a nielen typ od typu ale paradoxne kolkokrat aj kus od kusu.
Zaznamenané
dusan uk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #43 kedy: 25. Február , 2014, 14:10:13 »

Velebnosti mate pravdu a nielen typ od typu ale paradoxne kolkokrat aj kus od kusu.
[/quote]

Presne tak
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #44 kedy: 25. Február , 2014, 14:36:16 »

tak hlavne ten dopad bedne citit, ked sa porovnava 2x12  a 4x12 . .jezis to je snad jasne, ze to bude uplne inak hrat..

a picovat na V30, lebo Harley Benton hra captavo, to uz je teda referencia.. je to napicu bedna, nikdy nebude hrat dobre, aj keby tam boli pozlatene panenske blany natiahnute.

ked vedla seba postavite vazne kvalitne bedne s rovnakymi reprakmi, tie rozdiely su zanedbatelne..
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 22 otázok.