Takze ak by to niekoho zaujimalo, prislo mi teraz Jet city jca50 tuto od kolegu z fora a skusal som nato zopar bedni...
Ako znovu sa mi potvrdilo, ze mi vobec nesedi v30 repro
Zapojil som amp do orange 2x12 open back a povedzme pouzitelny zvuk, ale trosku nuda (pre mna)
Potom prisla na rad Hughes & Kettner 4x12 s nejakymi celestion rockdrive junior, necakal som od tej bedne vela, no presne opacne to dopadlo...Konkretny pekny zvuk, jak cisty tak skresleny. Super si to sadlo. Na nejaky punk/rock uplne jebis !!
Kamos mal robenu 2x12 bednu na styl recto, ale s nejakymi celestion lead a tiez do pohody zvuk, samozrejme trosku mensi objem oproti tej 4x12, ale stale super. Tieto dve bedne uplne bez problemov pouzitelne, skusali sme v kapale s bicimi.
Nakoniec tam bola vystavena este tolko chvalena harley benton 212 s v30, tak teda ze vyskusam a to bola chyba.. zvuk otras
no proste tie ujacane tenke stredy sa nedali nijako upravit, vytocit.. zmenit. Cele zle!
Mozno s inymi zosikmi to niekomu sedi, ale mne teda rozhodne nie. Bolo fakt zaujimave sledovat, kolko spravi bedna pri tom istom ampe.
Este chcem skusit k jet city nejake marshall bedne, klasika 1936/1960 co to urobi.
poklona