matus
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 25. Február , 2014, 14:43:57 » |
|
tak hlavne ten dopad bedne citit, ked sa porovnava 2x12 a 4x12 . .jezis to je snad jasne, ze to bude uplne inak hrat..
a picovat na V30, lebo Harley Benton hra captavo, to uz je teda referencia.. je to napicu bedna, nikdy nebude hrat dobre, aj keby tam boli pozlatene panenske blany natiahnute.
ked vedla seba postavite vazne kvalitne bedne s rovnakymi reprakmi, tie rozdiely su zanedbatelne..
Jasne 2x12 vs 4x12 chapem, ved som pisal.. A v30ky kde som na tom hral a v com som to skusal, nikde sa mi to nepacilo..Jasne ze v recto boxe su ine upravene v30 a hra v pohode, ale ako hovorim, mne osobne to nesedi. Nechapem co na tom repraku vsetci dnes vidia.. ale sto ludi sto chuti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 25. Február , 2014, 14:50:02 » |
|
... ked vedla seba postavite vazne kvalitne bedne s rovnakymi reprakmi, tie rozdiely su zanedbatelne..
mne sa osobne vzdy lubila aj Marshall 1960 s V30 (nikdy som ju priamo s inym V30 boxom neporovnaval) a az potom neskorejsom si tu na fore precital, ze to je uplne nachuja bedna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusan uk
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 25. Február , 2014, 14:54:31 » |
|
mne sa osobne vzdy lubila aj Marshall 1960 s V30 (nikdy som ju priamo s inym V30 boxom neporovnaval) a az potom neskorejsom si tu na fore precital, ze to je uplne nachuja bedna Ja som sa tu uz tiez kadeco docital .. ten marshiik s V30 je vpoho bedna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 25. Február , 2014, 14:59:04 » |
|
Davnejsie tu niekto myslim pisal, ze porovnaval Harley Benton s Mesou a Harley Benton sa drzal obstojne. Tak ako to je? Pytam sa lebo kamos nad tou bednou uvazuje...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 25. Február , 2014, 15:20:24 » |
|
ved to da logiku že niečo sa nemože pačit každému to už v principe neguje pojem umenie - alebo že by už hudba umením nebola len remeslom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 25. Február , 2014, 15:30:21 » |
|
Faky hral som na tej bedni nechtiac na orave.. nic horsie som zapojene nemal este..
V30 poznam v roznych osadeniach. a aj som ich skoro vzdy mal a pouzival.. aj sme robili porovnavacku mesa, diezel, dl .. velmi podobne vysledky.. vazne..
tym, co nechapu, preco su V30 take popularne: deti moje, lezu von v kapelnom mixe..
kto chce hrat doma tak nech si hraje na com chce..
V30 ale proste maju tu farebnu charakteristiku (zial az pri istom vybudeni, tu vyhravaju 2x12 pri mensich hlasitostiach ampu), ktora im pomaha sa presadit v zivaku, nahravke, v skusobni..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 25. Február , 2014, 15:30:54 » |
|
ked vedla seba postavite vazne kvalitne bedne s rovnakymi reprakmi, tie rozdiely su zanedbatelne..
nemyslim. mesa recto 412 standard a orange ppc 412, obe maju V30, rozdiel prakticky len v hlbke, (navyse mesa tvrdi, ze okrem toho, ze maju V30 vyrabane v UK, tak su to uplne standardne V30) a rozdiel bol dost znacny na to aby sa dal povazovat za zanedbatelny tym, co nechapu, preco su V30 take popularne: deti moje, lezu von v kapelnom mixe..
na to sa neda nic ine, len amen
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2014, 15:33:41 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 25. Február , 2014, 16:41:54 » |
|
4ocicka tu ale narazame na jeden problem, tie orange akosi vazne nestihaju a blatia pri mesa boxe.. preto som napisal kvalitne :-) mam doverne informacie, ze celestion V30 sa uz 15 rokov vyravaju v Cine..
tu porovnavacku o chvilu spristupnime.. uz sa len musi dostrihat video..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 25. Február , 2014, 16:50:21 » |
|
Tak na hudebniforum.cz mame tiez od miestnach borcov potvrdene info od pana prodavace petra ze usa gibsny se uz davno sekaj v cine jakoo. A budu sa s vami hadat do krvi a ked poviete ze o je p*čovina tak sme marketingom zmasirovana ovecka. Ale to len taka vsuvka... Podotykam ze tvrdenie povedal uzivatel odbornik s fialovym nickom a polka fora to zobrala za pravdu. Jooo jako petr ten se neplete, nemam duvod neverit.
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2014, 16:51:02 od kubog »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 25. Február , 2014, 17:03:25 » |
|
no vsak ale ked Celestionu v UK vyhoreli sklady papiera a magnetov, tak museli presunut vyrobu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 25. Február , 2014, 17:14:08 » |
|
jasne.. verimze vela hoaxov takto vzniklo.. a mozno aj moj kontakt nema pravdu.. v kazdom pripade kupuje V30 na desiatky, lebo vyraba boxy..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 25. Február , 2014, 17:25:03 » |
|
to nebolo myslene osobne ja by som sa divil, keby v UK este vobec aspon nejake repraky montovali... mozno vselijake tie drahe alnico blue ci jak sa volaju, ktore mi beztak prisli nahovno, ked som ich kdesi skusal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 25. Február , 2014, 17:45:43 » |
|
4ocicka tu ale narazame na jeden problem, tie orange akosi vazne nestihaju a blatia pri mesa boxe.. preto som napisal kvalitne :-) mam doverne informacie, ze celestion V30 sa uz 15 rokov vyravaju v Cine..
tu porovnavacku o chvilu spristupnime.. uz sa len musi dostrihat video..
povazoval som orange za aspon trochu lepsi box, ale tiez osobne preferujem MB inac na info o V30 made in china nie je nic doverne, je to veobecne zname a kopu top rated znaciek ich uspesne pouziva a nikomu to nevadi (bogner napr...) len pre referenciu, niekto z MB sa registroval na sevenstring.org dnes nie je nic vynimocne, ze sa zastupcovia vyrobcov registruju na rozne fora, tak kludne verim tomu, ze ten ucet je pravy no a potom tu mame odpoved na V30 made in UKAnyways, YES - Celestion continues to make the V30's for us in the UK. There are no other differences, aside from our agreement the speakers be made in the UK. Thanks!
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2014, 17:47:38 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 25. Február , 2014, 18:04:54 » |
|
Ja som davnejsie tu na fore patral a na ten HB box tu boli same pozitivne ohlasy, tak ma to teraz prekvapilo. Kamos bude onedlho riesit bednu a urcite je bude chciet vyskusat v kapele, takze sa nebojim ze by zobral nejaky sunt...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 25. Február , 2014, 18:14:08 » |
|
co ja mam skusenost, tak Benton je problemovy skorej mechanicky, nepodotahovane sroby, atd... ale su to rovnake repraky a rovnake desky, jak XYZ inych boxov, takze by som sa divil, ak ma hrat tak strasne pruserovo oproti inym boxom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|