Rad by som sa podelil o par dojmov s touto "kktinkou", ktora bola osadena na Gibsone 335, ktory som si nedavno kupil. V podstate je to nulak, ktory ma posunute drazky pre jednotlive struny, ktore maju zabezpecit ladenie v prych piatich polohach a pri otvorenych akordoch, ktore su vraj najproblematickejsie. Nebudem prekladat celu ich stranku, ved si prestudujte cely ten "magic" okolo toho
http://www.earvana.com/Kazdopadne, ine som chcel.
Je to totalna kokotina, pretoze Vam to zo skveleho nastroja urobi neneladitelny kus dreva. To, ze bola gitara naprd nastavena uz ked som ju kupil, na to som si uz zvykol (krk jak luk, dohmat otras, vobec to neladilo)
Tak veru ze, idem si to nastavit ,no narazil som na problem, ze naladim si otvorene struny, ale polohy su uplne v pici.
Veru ze, pohram sa s kamenmi
tak sa s tym drbem hodinu a pol a zistim, ze polohy na gitary vobec neladia. 12 prazec OK, 19ty uz je o 8 centov +, 5ty prazec je 7centov minus, takze to znie ako ked hra nejaky chalan na gitare 3 a pol tyzdna.
Myslel som, ze si musi len sadnut prehnutie krku, tak som to nehal tak, ale vcera to skoncilo tym, ze som ten nulak dal dole, dal tam obycajny klasicky rovny Gibson nulak a cuduj sa svete, gitara ladila v polohach sfleku na +/- 2 centyv
Takze to len take varovanie, aby ste sa nenehali ojebat nejakymi emerickymi bachorkami o niecom, co chce urobit strasny prielom v niecom, co funguje uz 50 rokov