Originally posted by iMbUS rastis, ok tvoj nazor...sice neviem koho ineho by si do top5 zaradil ... Miso Kovalcik od roku 1988, co som ho zaznamenal nezahral podla mna nic, co by bolo aspon trosku viac, ako bezny priemer. Nehra zle alebo nekvalitne, ale pre mna nezaujimovo, nemastne-neslane. Palo Chodelka je virtuozny typ gitaristu - hra
takmer tak, ako americky virtuozi a aj spomedzi nich je casto preoblem vybrat si originalneho, ci zaujimavehoo. Navyse sa mi nepaci jeho intonacia a ton. Vadim Busovsky je skvely gitarista, ktoreho rad pocuvam, no na to, aby bol pre mna v nejakom rebricku by nesmal hrat vacsinu casu, co ho poznam v krcme. Pitu je kamarat, takze o nom rozpravat nebudem
Henry Toth je virtouz naozajstny, pracovity s vela vysledkami, preto nemozem proti jeho zaradeniu namietat, ale mal som jeho CD, kde bolo na obalke pismeno H a vobec ma to nebavilo. Hral perfektne, precizne a univerzalne, no vzdy ako niekto. Skratka ja by som ho od ostatnych gitaristov tohto typu asi nerozoznal. To CD som nakoniec niekomu daroval. Do mojho rebricku by som zaradil: Griglak Seban Uhercik Burian Toth Niektori z nich su v poslednom obdobi menej aktivny, ale po vsetkych cosi uz zostalo, vsetci hraju kvalitne a kazdy je navyse uplne iny.