killo
|
|
« Odpoveď #585 kedy: 21. Marec , 2011, 13:09:07 » |
|
A v com bol vlastne osobnost?
Cobain? Urobil z grunge spotrebný materiál, resp. uviedol ho medzi masy...čo neberiem pozitívne ani negatívne...v každom prípade nevermind je skvelý album, a v trojke vedeli urobiť taký rambajz, že dovidenia :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #586 kedy: 21. Marec , 2011, 14:19:57 » |
|
Cobain? Urobil z grunge spotrebný materiál, resp. uviedol ho medzi masy...čo neberiem pozitívne ani negatívne...v každom prípade nevermind je skvelý album, a v trojke vedeli urobiť taký rambajz, že dovidenia :-)
hlavne vdaka Grohlovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #587 kedy: 21. Marec , 2011, 14:41:06 » |
|
asi to bude tym ze v zahranici maju na kazdych 5.000.000 obyvatelov 500 lepsich chodelkov ako my tu toho jedneho tak nejak neprerazil z objektivnych pricin
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #588 kedy: 21. Marec , 2011, 17:20:57 » |
|
fataljoe, nie si ty nahodou palo chodelka??
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #589 kedy: 21. Marec , 2011, 19:15:08 » |
|
sa tu zajebava 5 stran o tomto?
Chodelku ako gitaristu uznavam, uznavam ze nieco dokazal a ze ma vlastny xsicht. No doma si ho uz nepustim.
Staci tolko k teme?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #590 kedy: 21. Marec , 2011, 19:21:48 » |
|
No doma si ho uz nepustim.
Staci tolko k teme?
no domov si ho pustit je velke riziko lebo ked pod vplyvom alkoholu sa dosere aj dosti vtedy treba od neho utekat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #591 kedy: 21. Marec , 2011, 19:48:44 » |
|
aaaa už viem kto to je on mal nejake gitarove školy niekedy na stv , aha , to mi pripadá ako moja bývala profka velká odborníčka ale v živote nespravila žiadneho klienta hlavná vec že vyučila mnohých "odborníkov" tak mi to pripadá profesor Ch čo dieru do sveta v hudbe nespravil - jeden primitívny dobre posadený riff je niekedy ovela viac ako behy chody stupne nakydane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #592 kedy: 21. Marec , 2011, 19:51:07 » |
|
sa tu zajebava 5 stran o tomto?
Chodelku ako gitaristu uznavam, uznavam ze nieco dokazal a ze ma vlastny xsicht. No doma si ho uz nepustim.
Staci tolko k teme?
presne to iste a nebudem nanho pindat hlavne ked som hral max v skušobni pod bankou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #593 kedy: 21. Marec , 2011, 19:52:33 » |
|
no domov si ho pustit je velke riziko lebo ked pod vplyvom alkoholu sa dosere aj dosti vtedy treba od neho utekat alebo fackuje to je keho specialita a za tuto debatu by zašiel ovela dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #594 kedy: 21. Marec , 2011, 19:57:10 » |
|
aaaa už viem kto to je on mal nejake gitarove školy niekedy na stv , aha , to mi pripadá ako moja bývala profka velká odborníčka ale v živote nespravila žiadneho klienta hlavná vec že vyučila mnohých "odborníkov" tak mi to pripadá profesor Ch čo dieru do sveta v hudbe nespravil - jeden primitívny dobre posadený riff je niekedy ovela viac ako behy chody stupne nakydane
stevino ..daj mi adresu ..poslem ti antikokotika same apriorne tvrdenia ..ziaden argument ...aha som na fore no dobre takze este jedno picovanie do chodelku a prisam bohu niekoho zajebem a este jeden nepriestrelny nevyvratitelny "zlaty argument" : vsetci ste kok*ti ja mam pravdu
|
|
« Posledná zmena: 21. Marec , 2011, 19:57:45 od fataljoe »
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
ice:breaker
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
Solid Guitar
|
|
« Odpoveď #595 kedy: 21. Marec , 2011, 20:11:34 » |
|
takze este jedno picovanie do chodelku a prisam bohu niekoho zajebem Vsak klidek .... Chodelka je v pohode ... je tak v pohode ako milion inych dalsich gitaristov proste vie hrat dobre, ale nie je nijako vynimocny. Mne sa sice jeho styl hry a hudba nepacia pripadaju mi uplne obycajne napriek tomu ho respektujem hra omnoho lepsie ako ja a myslim si, ze aj ako 90% tohto fora aj ked to nic nemeni na fakte, ze ma ani nehne pri jeho tvorbe
|
|
|
Zaznamenané
|
"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
|
|
|
PigDog
Hosť
|
|
« Odpoveď #596 kedy: 26. Jún , 2011, 11:32:02 » |
|
Vratko Rohon zartujes?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MR
|
|
« Odpoveď #597 kedy: 01. Júl , 2011, 18:25:51 » |
|
Vratko priniesol kedysi čerstvý závan vzduchu na zdochýňajúcej slovenskej scéne, mal skvelé nápady a bol celkom svojský a preto to dotiahol tak ďaleko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #598 kedy: 01. Júl , 2011, 19:44:06 » |
|
Vsak klidek .... Chodelka je v pohode ... je tak v pohode ako milion inych dalsich gitaristov proste vie hrat dobre, ale nie je nijako vynimocny. Mne sa sice jeho styl hry a hudba nepacia pripadaju mi uplne obycajne napriek tomu ho respektujem hra omnoho lepsie ako ja a myslim si, ze aj ako 90% tohto fora aj ked to nic nemeni na fakte, ze ma ani nehne pri jeho tvorbe +1 a pre mna este aj pôsobi namyslene, taky povyšenecky je cely :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #599 kedy: 01. Júl , 2011, 20:21:15 » |
|
Na Chodelkovi sme vyrastali, boli to moje prve gitarove instrumentalne albumy, co som pocuval. A este Satriani - Crystal Planet nieco. Takze vidite popri akom velikanovi sa dokazal presadit v srdci tinejdzera Hentoto sme od Chodelku strasne pocuvali, cely album: Uvodny riff z tohto songu zeriem dodnes. Ked mi nanho Lubo tu z fora pred rokmi poslal tabulaturu, tak som bol popici stastny: Neskor ma ho doucil Bruno Urban, ked som skusal unho gitaru po generalke!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|