Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 09:18:46
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ktorú gitaru ?  (Prečítané 4170 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #15 kedy: 18. Apríl , 2014, 14:32:05 »

Týpek to predáva jak lacno... len treba dať bacha na pražce, krk, hrdzu a tremolo  Nechajte ma vydýchať

Vacsina tychto ibanezov co stali kedysi v muzikeri 25 tisic korun, idu na bazaroch za 200e  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Dugerr
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 143

« Odpoveď #16 kedy: 18. Apríl , 2014, 14:36:59 »

Týpek to predáva jak lacno... len treba dať bacha na pražce, krk, hrdzu a tremolo  Nechajte ma vydýchať

a struny si zabudol...
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2014, 14:37:19 od Dugerr » Zaznamenané
JohnConnor
nováčik
*
Príspevkov: 9

« Odpoveď #17 kedy: 18. Apríl , 2014, 14:44:40 »

Ďakujem chlapci za rady :) len blbe je to že mám aj stopku od rodičov oni mi sotva dovolia kúpiť gitaru za 150 € preto hladam niečo lacnejšie. Inak zase to SXko neni uplne že na odpis, ale nevyhovujú mi snímače a aj kombo chcem nové keďže sa chcem prevažne venovať metalu alebo tvrdším žánrom. A na také domáce hranie kedy nebudem využívať tu gitaru stále, lebo mám aj iné povinnosti napr. Školu a tak. Takže viem že tie gitarky niesu výhra ale ide mi hlavne o to aby to malo HBcka. :)

Yugi00: tá vyzerá slušne, ale je z čiech. A skôr sa stránim posielaniu takýchto vecí poštou  ha ha ha

Dugerr: Bolo to trošku ináč  ha ha ha John poslal svojho otca aby ochranil svoju matku a tak vznikol  Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #18 kedy: 18. Apríl , 2014, 15:00:02 »

nic teda nekupuj. kup do SX novy snimac, humbucker v singlovom puzdre, trebars nieco od DiMarzio. das za to 30-40€, kludne sa Ti moze hodit aj do inej gitary alebo ho za podobne peniaze zase lahko predas. gitara velmi ozije a ty si usetril kopec penazi. uplne vazne to myslim. hentie Ibanezy ponukaju akurat tak iny tvar, ale na ten sa mozes vykakat, no nie ?
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #19 kedy: 18. Apríl , 2014, 15:16:45 »

nic teda nekupuj. kup do SX novy snimac, humbucker v singlovom puzdre, trebars nieco od DiMarzio. das za to 30-40€, kludne sa Ti moze hodit aj do inej gitary alebo ho za podobne peniaze zase lahko predas. gitara velmi ozije a ty si usetril kopec penazi. uplne vazne to myslim. hentie Ibanezy ponukaju akurat tak iny tvar, ale na ten sa mozes vykakat, no nie ?

+1
Zaznamenané
Dugerr
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #20 kedy: 18. Apríl , 2014, 15:24:06 »

+1

+2
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #21 kedy: 18. Apríl , 2014, 16:27:36 »

Presne tak a v lete treba ísť na nejakú brigádu a potom kúpiť niečo poriadne. Za 300-400 EUR sa dá už niečo slušné na bazáre vždy kúpiť.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
Dugerr
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #22 kedy: 18. Apríl , 2014, 16:53:49 »

Presne tak a v lete treba ísť na nejakú brigádu a potom kúpiť niečo poriadne. Za 300-400 EUR sa dá už niečo slušné na bazáre vždy kúpiť.

ale ked ti rodičia nedovolia dať viac ako 150€ ? Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #23 kedy: 18. Apríl , 2014, 17:17:27 »

ale ked ti rodičia nedovolia dať viac ako 150€ ? Nechajte ma vydýchať

Rodicov netreba vzdy posluchat.  Ja som čert..
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
JohnConnor
nováčik
*

« Odpoveď #24 kedy: 18. Apríl , 2014, 20:29:32 »

Na túto možnosť som myslel už skôr, no aj tak som sa rozhodol pre kúpu novej gitky. Lebo tak či tak musím ešte kúpiť nové kombo a hento samotné nepredám  ha ha ha a čo sa týka tvaru tak sa mi viacej páčia superstraty, ale to není zase tak úplne podstatné. A myslím že aj lacný Ibanez je lepší od toho "pádla" čo pribalili k tomu setu  ha ha ha , ono ide hlavne o to že to je set a do takých lacných setov sa väčšinou pribalia takéto šmejdy. Inak čo som pozeral tak tá GRG07LTD2 je limitovaná edícia a ten chlapík ju predáva si myslím celkom pod cenu. :) ale tak to  sú len moje názory a postrehy.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #25 kedy: 18. Apríl , 2014, 20:34:08 »

lenze seria GRG od Ibanez je fakt blbost - drzal som dokonca aj osobne a fakt si nerob iluzie, ze si prilepsis. ako tu uz niekto pisal, toto je rozhodne zbytocne vyhadzovanie penazi, pretoze pokial to myslis s hranim vazne, tak ze su to nepouzitelne sracky zistis velmi rychlo aj sam. ked to budes predavat, tak pes po tom nestekne, tu na fore budes mat inzerat za 65€ aj rok.

je mi jasne, ze si sa namotal a silou mocou chces novu a krajsiu hracku. tomu rozumiem, je tazko pocuvat racionalne argumenty, pokial si sa uz vyhecoval na nieco...  Žmurk

takze vela stastia hlavne  Na zdravie!
Zaznamenané
JohnConnor
nováčik
*

« Odpoveď #26 kedy: 18. Apríl , 2014, 20:56:43 »

Hej čítal som že tá GRG séria není až taká kvalitná, ale tak zatiaľ by to asi stačilo. Ja tiež chápem že je lepšie kúpiť niečo kvalitnejšie, keby som mohol aj si na to ušetrím ale rodičia aj tak proste že to je blbosť a že ma to aj tak prestane baviť. A tiež je pravda že som sa na ne celkom namotal  ha ha ha
Každopádne ďakujem za rady a tipy :)
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #27 kedy: 18. Apríl , 2014, 21:04:38 »

Rasto zasa klud. GRG gitary nie su az take zle. Samozrejme treba vypustit modely s Floydom. Mal som dve GRG. Jednu si uz nepamatam model, ale ta bola pocitovo dost lacna. Potom som mal 170DX, Indonezia a ta bola pocitovo v pohode porovnatelna s RG.

Ma to tenky krk, pekne spravene prazce, ladi to, hra plocho ako lipa a mechaniky drzia. Snimace su o nicom, ale s tym treba ratat. Rozhodne lepsie ako SX strat do ruky aj variabilitou.

SX straty su fajn, ale paradoxne skor pre pokrocilych hracov, ktori vedia co od toho cakat, co na tom hrat a ako to nastavit.
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #28 kedy: 18. Apríl , 2014, 21:07:55 »

A riesit "miniHB" pre zaciatocnika do SX stratu? Bude to chciet 500k pot + prekopat elektroniku  a to si sam asi nespravi.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #29 kedy: 18. Apríl , 2014, 21:08:37 »

len blbe je to že mám aj stopku od rodičov oni mi sotva dovolia kúpiť gitaru za 150 €
amater....rodicom, frajerkam, manzelkam sa hovori zasadne nizsia cena...kupis za 1000 a povies, ze stalo 150, ukazes na SX podobneho tvaru a povies, ze este aka fasa vyhodna kupa to bola, lebo take gitary chodia tak asi za X (dosad vhodnu konstantu) krat tolko ako si im povedal, ze to stalo... Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 23 otázok.