Stropky
náhodný pocestný
Príspevkov: 89
|
|
« kedy: 22. Apríl , 2014, 14:55:50 » |
|
Caute chcem sa len spytat ako dlho ste sa ucili akord F? pretoze ja uz skusam skoro 5 dni a stale mi to moc nejde,tak neviem ci robim niekde chybu alebo to len proste tak dlho trva
|
|
« Posledná zmena: 22. Apríl , 2014, 15:10:51 od Stropky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. Apríl , 2014, 15:02:06 » |
|
spitat ucily
Sorry, ale toto mi uz nedalo... Krista, co sa dnes deje na skolach?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Stropky
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 22. Apríl , 2014, 15:11:26 » |
|
uz je to ok :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 22. Apríl , 2014, 15:17:23 » |
|
Sorry, ale toto mi uz nedalo... Krista, co sa dnes deje na skolach? chlascu, fajcia, trtkaju, droguju... snad si uz nepamatas na svoje roky na zakladke?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 22. Apríl , 2014, 15:20:45 » |
|
chlascu, fajcia, trtkaju, droguju... snad si uz nepamatas na svoje roky na zakladke? No tak ja neviem, mne vtedy uplne stacilo, ked som si pustil prvykrat Dooma 1.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 22. Apríl , 2014, 15:27:56 » |
|
F-dur mi trval hadam aj 3 roky.. a aj teraz mi obcas ujde.. a to este uvidis co bude s F#durom... kks..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stropky
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. Apríl , 2014, 15:53:08 » |
|
F-dur mi trval hadam aj 3 roky.. a aj teraz mi obcas ujde.. a to este uvidis co bude s F#durom... kks..
az tak dlho???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. Apríl , 2014, 16:06:42 » |
|
tak ale to preto lebo kazdy prst som cvicil postupne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. Apríl , 2014, 16:59:15 » |
|
tak ale to preto lebo kazdy prst som cvicil postupne..
si sa učil samostatne každým prstom hrať na gitaru? Či si skúšal F dur vždy len jedným prstom? Síce pri zmene ladenia je to ok.. A k veci - Stropky, barré je vždy ťažké v začiatkoch, počkaj, keď sa budeš zanedlho učiť Bb, Bbmi, Bb7, Bb7sus4, F7 aj s malíčkom, prípadne neskôr iné ešte zamotanejšie akordy.
|
|
« Posledná zmena: 22. Apríl , 2014, 17:03:54 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. Apríl , 2014, 18:08:34 » |
|
s tebou byvala ovela vacsia sranda.. ale .. odkedy si sa vratil z toho mora, uz nie si ten muz ktoreho som poznala...zmenilo ta to..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. Apríl , 2014, 18:26:51 » |
|
s tebou byvala ovela vacsia sranda.. ale .. odkedy si sa vratil z toho mora, uz nie si ten muz ktoreho som poznala...zmenilo ta to.. vidím, že aj ty už starneš, keď srande prestávaš rozumieť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. Apríl , 2014, 18:47:02 » |
|
Stropky , nemáš vysoko nultý pražeč ? šak keď zahráš barové G tak iba posunieš a máš F
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stropky
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. Apríl , 2014, 19:47:54 » |
|
Stropky , nemáš vysoko nultý pražeč ? šak keď zahráš barové G tak iba posunieš a máš F
no ok ale toto je moj prvy bare akord takze to je jedno,nejde mi to tak ci tak a okrem toho viem zahrat asi len 11 normalnych akordov,hram na gitare cca 4 mesiace,takze tak...len som chcel vediet ako dlho sa uci ten akord
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stropky
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 22. Apríl , 2014, 19:49:56 » |
|
si sa učil samostatne každým prstom hrať na gitaru? Či si skúšal F dur vždy len jedným prstom? Síce pri zmene ladenia je to ok.. A k veci - Stropky, barré je vždy ťažké v začiatkoch, počkaj, keď sa budeš zanedlho učiť Bb, Bbmi, Bb7, Bb7sus4, F7 aj s malíčkom, prípadne neskôr iné ešte zamotanejšie akordy. ok a nahodou nepametas si ako dlho si sa ty ucil Fko?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. Apríl , 2014, 20:06:12 » |
|
ok a nahodou nepametas si ako dlho si sa ty ucil Fko?
na to mi už pamäť neslúži. Ale mal som s tým problém dosť dlho, mám krátke prsty a z husľového držania som prechádzal na gitaru, tak som veľmi dlho hral iba malé barré cez 4 struny. Až keď som sa pustil poriadne do klasiky, tak už nebola šanca sa aj väčšiemu barré vyhnúť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|