2. prejdem na bednu komba , aj bez rozmerov pracujem ďalej ,bednu chcem vyrobiť z 18 mm brezovej preglejky (Multiplex)bývam v NR tak som googlil a oslovoval som firmy dodávateľov a stolárov ,
- kde by som kúpil brezovú preglejku ,
- v akých rozmeroch sa predáva
- či mi ju vedia narezať a podobne..
- či mi ju vobec predajú malej súkromnej osobe jeden kus tejto preglejky ,
(vela firiem s tým malo problem a odmietli ma
)
- či sa dá osobne prevzdať
našiel som firmu DEMOS kt. mi vie dodať plátnu brezovej preglejky v NR za 60.50€ , rozmery sú 1250 x 2500 mm ,
ale žiaľ si musím stále hľadať stolára kt mi tie dosky spracuje
neviem či to len v NR sa tak všetko tažko zháňa alebo žijem v inom paralelnom svete -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ďalej som si zvolil ako povrchovku preglejky koženku .. klasika ....
takisto som googlil a oslovoval som firmy či majú, vedia zohnať požadovanú koženku presne na moje potreby ,
(nútili mi ukazovali vela hlúpostí a sprostostí , tak som im vyslovene s obrázkami musel ukazovať aby sme prišli na rovnakú vlnu )
opäť som po 2-ch dňoch uspel a našiel som firmu SERTEX V NR , veľký dodávateľ koženky pre malo a veľko obchodníkov ,
firma sídli alebo jej sklad v rodinnom dome čiže seriozny obchod to ani neni som sa musel po telefonáte dohodnúť na osobnom stretnutí ,
keby ste mali lepšie rady šup sem s nimi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. dalej doplnky cabinetu všetky doplnky som si objednal vo firme adam&syn sídliaca v BA , zhoda náhod sa mi podarilo ísť k nim do kamenného obchodu a v ruke si popozerať všelijaké komponenty kt. potrebujem , samozrejme polku veci nemali skladom lebo ich deň pred tým niekto vykúpil
tak som odišiel s ich katalógom , (oni objednávajú s ADAM HALLu )
tieto veci som si konkrétne zakúpil
- nožičky (majú všetky možné rozmery nožičiek 38mm x 10-15-20-25-30... mm)
- pekné koženné rúčky stvorene na vintage kombo
- čierne strieborné 2 nožičkové rohy
- našiel som tam aj tieto zaistovacie matice kt sa asi používaju v rackoch ale já ich použijem na šasy
u nás v železiarstve som si kúpil na upevnenie reproduktorov tieto zapúštacie matice do dreva
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
poslednú vec nad kt. si lámem hlavu je PIPING
mám dáke alteranativy
tu je špagát zalepený asi koženkou
alebo kúpim čierny medený kábel kt sa používa na elektroinštalácie
takéto
aleboo kúpim hrubší lakovaný medený drôt na štýl marshalla plexi
http://cdn1.gbase.com/usercontent/gear/3214513/p4_uxs0lgsps_so.jpgmáte dáke iné alteranitivy na piping ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ešte som v železiarstve kúpil tieto podložky
tie sa zijdu na uchytávanie šasi cez preglejku a na priichytenie zadných dosiek