v tom kamošovom VOXE som tiež pozeral ,že to má konštrukciu ako majú fendre ,že sú lampy smerom dole
a nie ako staré originály kt sú položené na doske ako v zásuvke , rectifier to tiež nemá ,
tiež ma napadlo keď staré modely máju reprákový priestor oddelené od priestoru chassis to určite inak hrá ked tam je objem menší, väčší v boxe,
s tým by som potom zaexperimentoval čo to spraví ked to oddelím a nechám volné ,
mojím mínusom bolo ,že už 11 rokov som riešil vždy skreslený zvuk a nie čistý tak teraz to musím dobiehať ,
jednoznačne som sa trápil ,že mám slabé snímače a že nemám dobre doriešený pedalbord po porovnávačkách som zistil že 100% už len to KOMBO riadne treba
a už skončilo skúšanie xx škatuliek
káblom a gitár , dokonca mi ani nevadí ,že hrám na singloch čo som bol pred tým zaritý humbukerista
vid tento krásny rockový zvuk , hned by som ho bral
cez wekend som hral cez jedneho lampového fendra čo mal asi 4x10 repráky
(nestihol som si pozreť model ) a bolo to použiteľnejšie s krabičkami ako vox pre môj zvuk kt chcem dosiahnuť ,
teda čo ja hladám je že krabičky by nemali mať až taký alternatívny zvuk ako lampové skreslenie ,
krabičky by mali mať zvuk kt s apreslávili a nie iný ,
inak fender som zatratil ale asi to ej rovnako ako s voxami ,milion verzii podla toho kde to robili a v kt roku .....