Ide o to, či naozaj galvanicky oddelené treba. Dosť sa tieto veci preceňujú.
mal som v priebehu 5 rokov stále jeden impulzný zdroj v pedalborde pre asi 10-12 efektov ,
všetko frčalo v pohodičke ,... až som si začal všímať veci kt som riešil rôzne ,
1.časom som si začal všímať iskrenie ,keď som menil efekty zajazdy čo je moja chyba
,
a pukanie pri pohybe jackmi čo ma najviacej štvalo čo už nebola moja chyba,
dôvodom bol už nahromadený prúd ,kt. prechádzal celým reťazcom ,
mal som to všelijako pozapájané podla internetových rozumov ,
mal som len analogové slabo prúdové efekty , ale aj tak to začalo časom vždy robiť ,
2. ladičky mi brumeli keď som mal zapaté skreslenie a chcel som sa ladiť, musel som vypnúť skreslenie a zapať ladičku ...
pri spoločnom adaptéry , fender PT100, tc electronic polytune brumia , tak som extra na to musel napojil ďalší adaptér ....
3. fuzz efekty hlavne germániové fuzz factory , fuzz face hraju podla mňa lepšie , ale to je môj názor ,
4. ehx memory toy mi nešiel napájať daisy chainsom , musel som dať samosttaný adapter ,
5. za celú moju hudobnú karieru som mal vela krát s pískaním impulzných zdojov problém,
vždy to bol príznak že o chvílku sa pokazí .. horúce adaptériky v borde to ani nemusím hovoriť ....
vyriešilo to kúpa harley benton , 5x izolovaný zdroj , 100mA ...
mám to poprepájané tak ,že niektoré efekty napájam ako daisy chain na jednom výstupe zdroja ..
ale nemá to takú záťaž ako na jednom adaptériku :-P
harley benton zdroj za tú cenu neni o čom ... keď si niekto má kúpiť 3 impulzné zdroje nech si radčej kúpi benton ...
ale problém tu majú efekty kt. majú väčší výkon ... tam už len samostatné zdroje ...
alebo velmi drahšia varianty kt. je na trhu plno