Dobre že si ho otvoril,tam je pekne vidieť 5x sekundárne vinutie so stabilizatormi.
Porozmýšľam nad ním.
kludne si to zadováž nové to stojí 35€ alebo na bazáre s a možno objaví ked niekto bude rušiť pedalbord ,
ale ako Zvukár Andrej píše treba si preveriť aký má každý pedál odber aby tam nebol dáky digitál kt. papá viacej ak o120mA
Netreba to s tým galvanickým oddeľovaním preháňať. Tento malý zdroj má výstupy s prúdom 120 mA, ak jediný tvoj pedál potrebuje viac, si nahraný (spájať výstupy paralelne by som rozhodne nedoporučoval). Vtedy je výhodnejší zdroj s jedným silným výstupom.
Doporučujem ti taký zdroj vyskúšať a ak všetko funguje, nechať tak.
Vyrobil som niekoľko zdrojov a iba raz bol problém. V pedalboarde Miša Kovalčíka dva pedále robili bordel, tak som nakoniec okrem 30 Wattového trafa dorobil ešte jeden 10 Wattový s dvomi oddelenými výstupmi.
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,100738.msg543700.html#msg543700hej ako ja som si 100% vedomí, že tam je tá rezerma max 120mA ale
nepoužávam digitály len analág a tie povečšinou žerú velmi málo ,
nemusím u všetkých riešiť izolované napájanie ale mal som skúsenosti s tým ,že mi
jacky praskali alebo pukali keď išiel prúd cez jacky , takto to ide priamo do napájania ,
a viem je to luxus :D mať 10 pedálov na takýto zdroj
ale tam prečo nie ? v zahraničí to riešia ako uchyláreň ,
proste impulzné zdroje nechcem , a ani daisy chain už nikdy , používal som ho azda 5-6 rokov ,
velká výhoda je, že má človek k tomu všetky napájacie kábliky aj alternativy ,
nie len 5 kusov , ale je ich tam dosť aj krátke , dlhé ,
je tam aj možnosť na jeden vstup napojiť na 2 efekty ako daisy chain ,