Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2017, 16:08:56
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TESLA repraky  (Prečítané 4284 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Ted
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 151



« kedy: 08. December , 2014, 18:10:51 »

hi, nasiel som doma starsie Tesla repraky od gramofonu, kedze na nich neboli ziadne potenciometre tak som vybral z pokazenych reprakov dosku na ktorej bol potenciometer hlasitosti. Ked som to vsetko napojil tak to hralo ale jeden hral slabsie a jeden silnejsie co dost prekazalo. Ked ich napojim rovno do pocitaca tak hraju obe naraz no nastavovat hlasitost mozem iba cez pc a to je celkom nepohodlne... nevie niekto ako to vyriesit? diky
Zaznamenané

Epiphone Pro - 1 VS
Zvukár Andrej
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1858


WWW
« Odpoveď #1 kedy: 08. December , 2014, 19:14:18 »

hi, nasiel som doma starsie Tesla repraky od gramofonu, kedze na nich neboli ziadne potenciometre tak som vybral z pokazenych reprakov dosku na ktorej bol potenciometer hlasitosti. Ked som to vsetko napojil tak to hralo ale jeden hral slabsie a jeden silnejsie co dost prekazalo. Ked ich napojim rovno do pocitaca tak hraju obe naraz no nastavovat hlasitost mozem iba cez pc a to je celkom nepohodlne... nevie niekto ako to vyriesit? diky
Nemýliš si reprák a zosilňovač? Či si napojil potencimeter priamo na reprák?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2035



« Odpoveď #2 kedy: 08. December , 2014, 19:55:15 »

ten hlasnejsi reprak treba prekryt dekou, potom sa to zrovna.
Zaznamenané
Ted
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 151



« Odpoveď #3 kedy: 08. December , 2014, 21:20:08 »

Nemýliš si reprák a zosilňovač? Či si napojil potencimeter priamo na reprák?
nie.. vies ked mas nejake obycajne repraky, na jednom mas vypinac,potenciometer a port pre sluchadla.. ten reprak som rozobral a vybral dosticku na ktorej tie veci boli. jack kabel z tej dosticky som napojil do pc a repraky do portu pre sluchadla na tej dosticke...
Zaznamenané

Epiphone Pro - 1 VS
garde
inventár podniku
*******
Príspevkov: 3005



« Odpoveď #4 kedy: 12. December , 2014, 09:27:04 »

 Nechajte ma vydýchať Bavím sa skvele a prečo si nenapojil tie Tesla reprá normálne na výstup toho zosíka tak ako boli zapojené pôvodne tie reprá z ktorých si ten zosík/podľa teba potenciometer vydoloval? Možno si mal jedno Tesla repro zapojené naopak a možno je poškodené
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Ted
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 151



« Odpoveď #5 kedy: 13. December , 2014, 10:18:00 »

Nechajte ma vydýchať Bavím sa skvele a prečo si nenapojil tie Tesla reprá normálne na výstup toho zosíka tak ako boli zapojené pôvodne tie reprá z ktorých si ten zosík/podľa teba potenciometer vydoloval? Možno si mal jedno Tesla repro zapojené naopak a možno je poškodené
skusal som ale dajak to nehralo Smútim
Zaznamenané

Epiphone Pro - 1 VS
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2035



« Odpoveď #6 kedy: 13. December , 2014, 12:28:33 »

Ted - nic zmatenejsie som tu tusim este necital. vobec netusim, co si preco s cim zapojil dokopy, a co Ta k tomu viedlo. ale mam pocit, ze skusas nejake hluposti. velmi lahko sa Ti pri takychto pokusoch moze stat, ze si odpalis zvukovku. ak ju mas na doske, tak si takto mozes znicit celu dosku a to asi nechces. takze fakt bacha na to, co kam zapajas, hlavne ked zjavne ani nemas sajn.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
*******
Príspevkov: 12683


Myšlienky tvoria veci!


« Odpoveď #7 kedy: 12. Marec , 2015, 21:03:40 »

Sice zly post pre nazov temy, ale skusim.

Nasiel som doslova na povale Tesla Echolana 2, otvoril som horny poklop a pozeram, ze paskove echo.  Bavím sa skvele Skusal som to na gramci a seriozne echo, kua...  Bavím sa skvele Poznate to niekto?
Zaznamenané

Zvukár Andrej
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1858


WWW
« Odpoveď #8 kedy: 12. Marec , 2015, 22:36:20 »

... Tesla Echolana 2, otvoril som horny poklop a pozeram, ze paskove echo... Poznate to niekto?
My starší poznáme, používali sme.
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
*****
Príspevkov: 821



WWW
« Odpoveď #9 kedy: 12. Marec , 2015, 22:40:24 »

My starší poznáme, používali sme.

a používame doteraz:-)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2035



« Odpoveď #10 kedy: 12. Marec , 2015, 22:46:40 »

jasne. mal som, a este dlho som si myslel, ze aj stale mam, ale neviem najst, takze asi som niekomu daroval (?) :)
Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1858


WWW
« Odpoveď #11 kedy: 13. Marec , 2015, 09:14:32 »

... Tesla Echolana 2...
Ešte k tej echolane, keď pribrzďuješ ten hriadeľ, čo poháňa pásku tak máš aj Flanger!  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
*******
Príspevkov: 12683


Myšlienky tvoria veci!


« Odpoveď #12 kedy: 13. Marec , 2015, 09:33:04 »

Darmo, ale niektore TESLA vyrobky su TOP.
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
*******
Príspevkov: 3340



« Odpoveď #13 kedy: 13. Marec , 2015, 10:53:41 »

Ja som mal lampovy koncak teson, z nejakej poslednejsej produkcie a hralo to super, az sa mi chce povedat ze ked som si nasledne kupil MESA FIFTY FIFTY cakal som vacsi rozdiel..
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4311


PATRÍM DO PIVNICE!


« Odpoveď #14 kedy: 13. Marec , 2015, 11:18:26 »

Darmo, ale niektore TESLA vyrobky su TOP.

Boli. :) Hlavne lampy. To je seriozne asi jediny vyrobok z cias socializmu, o ktory je najma teraz nenormalny zaujem po celom svete, aj v USA.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 22 otázok.