GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 31. Január , 2007, 12:50:38 » |
|
Mne sa paci nazov "improvizacia", chlapi pri tolkych stopach co tam nahravate to je sotva improvizaciou. Nic v zlom Ja som ale nepovedal ze to musi byt len na jednu stopu.Ak si niekto spravi aranz podla seba a nahra do toho este slacikovy orchester tak nech sa paci.Poznamky tvojho typu niesu namieste myslim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 31. Január , 2007, 12:56:34 » |
|
Mne sa paci nazov "improvizacia", chlapi pri tolkych stopach co tam nahravate to je sotva improvizaciou. Nic v zlom Ja som ale nepovedal ze to musi byt len na jednu stopu.Ak si niekto spravi aranz podla seba a nahra do toho este slacikovy orchester tak nech sa paci.Poznamky tvojho typu niesu namieste myslim. Nechcem byt hnidopich, ale predsalen si predstavujem nieco ine pod improvizaciou. Pre ten isty dovod pocuvam zive koncerty, pretoze chcem pocut improvizaciu.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 31. Január , 2007, 13:00:01 » |
|
hmm, ja som svoj prispevok nahodou nahral naraz ako improvizaciu a nik ma nepochvali:( nevadi ja sa pochvalim sam ani nikto napochvalil zvuk z dvoch tranzistorov a to som chcel predavat schemu kurzom kopia schemy - 1 pivo bez DPH
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 31. Január , 2007, 13:09:17 » |
|
Dobre teda.Beriem s5.Zle som sa vyjadril a napisal som slovko improvizacia.Ano,mate pravdu.Ospravedlnujem sa.Lebo tu je tema Jam tracks -- nahrajte si vlastne gitarove stopy a zverejnite! a ja som napisal improvizacia.Tak to skusim este raz od zaciatku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 31. Január , 2007, 13:11:49 » |
|
Takze to skusam opravit.Poprosil by som Vas o Jam do tohoto podkladu.Je jedno ci to bude na jednu alebo viac stop.Aranz je na Vas a fantazii sa medze nekladu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 31. Január , 2007, 15:01:42 » |
|
Tak aj ja som si dovolil prihodit nieco na tu temu, kedze nemam cas vyrobit nieco vlastne. Zase je to nizka kvalita ale je mozno zaujimave, ze ten zvuk bol vyrobeny pomocou dvoch tranzistorov, 5 odporov a 4 kondikov. Odisla mi totiz moja krabicka zoom. preto to huci lebo to musi byt prebudene jak prasiatko aby to hralo. Tazko napisat nieco k tej ukazke, zahrane je to fajn, mozno by si mal zapracovat na vibrate. Urcite si minimalne priemerny gitarista (snad aj ja raz budem) Tu schemu na ten zazrak by si mohol dat do novej temy sem http://forum.gitaristi.sk/index.php?board=35.0 Aku cast zvuku zohrava v tej ukazke?
|
|
« Posledná zmena: 31. Január , 2007, 15:02:13 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 31. Január , 2007, 15:12:46 » |
|
Tak aj ja som si dovolil prihodit nieco na tu temu, kedze nemam cas vyrobit nieco vlastne. Zase je to nizka kvalita ale je mozno zaujimave, ze ten zvuk bol vyrobeny pomocou dvoch tranzistorov, 5 odporov a 4 kondikov. Odisla mi totiz moja krabicka zoom. preto to huci lebo to musi byt prebudene jak prasiatko aby to hralo. Tazko napisat nieco k tej ukazke, zahrane je to fajn, mozno by si mal zapracovat na vibrate. Urcite si minimalne priemerny gitarista (snad aj ja raz budem) Tu schemu na ten zazrak by si mohol dat do novej temy sem http://forum.gitaristi.sk/index.php?board=35.0 Aku cast zvuku zohrava v tej ukazke? ten zazrak vyraba cele skreslenie, teda za pomoci phono vstupu na vezi z linkoveho signalu ide signal do tej mojej schemy - aj to nafotim je to hruda suciastok bez plosaku som to zlepil za hodinu a fakt to hra!! kreslim schemu a hodim ju na ten odkaz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 31. Január , 2007, 17:11:22 » |
|
Tak aj ja som si dovolil prihodit nieco na tu temu, kedze nemam cas vyrobit nieco vlastne. Zase je to nizka kvalita ale je mozno zaujimave, ze ten zvuk bol vyrobeny pomocou dvoch tranzistorov, 5 odporov a 4 kondikov. Odisla mi totiz moja krabicka zoom. preto to huci lebo to musi byt prebudene jak prasiatko aby to hralo.
Co sa ty tu furt chces bratrickovat o piva Vsak si normalny naozajstny gitarista a tie dva tranzistory a sluchatkovy zosilovac Ti normalne zneju U mna ziadne pivo rozhodne nevysutazis .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 31. Január , 2007, 17:56:55 » |
|
Tak aj ja som si dovolil prihodit nieco na tu temu, kedze nemam cas vyrobit nieco vlastne. Zase je to nizka kvalita ale je mozno zaujimave, ze ten zvuk bol vyrobeny pomocou dvoch tranzistorov, 5 odporov a 4 kondikov. Odisla mi totiz moja krabicka zoom. preto to huci lebo to musi byt prebudene jak prasiatko aby to hralo.
Co sa ty tu furt chces bratrickovat o piva Vsak si normalny naozajstny gitarista a tie dva tranzistory a sluchatkovy zosilovac Ti normalne zneju U mna ziadne pivo rozhodne nevysutazis . co mas proti pivu??? Pivo robi priatelov!!! Cele civilizacie boli postavene na pive!!! a nie je to sluchatkovy zosilnovac ten pouziva uplne inu vazbu preboha!!! je to fuzz z netu a upravil som ho genialne (musim sa chvalit sam) A Ty nebud na mna zly lebo Ti praskne struna na gitare zrovna ked budes hrat len tak v trenkach s gitarou na stehne!!! manual: toto malo byt srandovne aby sa vedelo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 31. Január , 2007, 23:35:00 » |
|
Vsak si normalny naozajstny gitarista a tie dva tranzistory a sluchatkovy zosilovac Ti normalne zneju Haha, no na tomto nieco veru bude Mozno ten bustrik znie ako znie aj vdaka tvojim prstom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 01. Február , 2007, 10:02:40 » |
|
Vsak si normalny naozajstny gitarista a tie dva tranzistory a sluchatkovy zosilovac Ti normalne zneju Haha, no na tomto nieco veru bude Mozno ten bustrik znie ako znie aj vdaka tvojim prstom. Som polichoteny, uprimne dakujem. Ale ako som povedal ten buster fak hra skoro ako lampa ale na normalne pouzivanie sa nehodi. Musi byt prehnane napajanie -15V a prebudeny vstup, tekze -jednak tranzistory by odisli predpokladam tak po tyzdni a po druhe hroooooooozne o huci. Este ze FL studio ma gate:) Vcera som si chcel kupit v muzikeri novu krabicku a nic nemali. Potrebujem poradit. Toto ale idem pisat na inu temu. Hop.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 02. Február , 2007, 21:56:38 » |
|
Neni o com, vsetci vieme, ze hras skvele
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 02. Február , 2007, 22:00:05 » |
|
Tak ja som do toho tiez nieco nahral. Tazko sa mi to dava po takej bombe, co hodil Majo, ale ...co uz - GHSJamtrack.mp3Melodicky dobre, sedi to, dokonca v tom refrene, ci co to je si dal celkom peknu melodiu. Zvuk - je to bzucak, zneje to ako nejaky efekt vrazeny rovno do PC. Intonacia - VIBRATO JE GITARISTOV KAMARAT A trochu lepsie ladit Ale fajn, zda sa podla ukazok co tu obcas nechavas, ze cvicis...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 02. Február , 2007, 23:25:38 » |
|
Tu je improvizacia do tej temy, co pridal GHS, nahral to GHS - Sound1Toto sa mi paci celkom. Zvlastny zvuk nalepeny na obe usi posluchaca, ale znie to zaujimavo... A celkom slusne solo okrem toho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 02. Február , 2007, 23:29:40 » |
|
Cert to zober. Ja som nahral ukazku asi mesiac dozadu, ale boli chyby, tak ze este to sem nedam a prehram to. No a uz som sa k tomu nedostal. A teraz ako vidim, ze to tu ozilo, tak davam tu staru. imbus ghs improInak GHS, na tvojej verzii sa mi pacia tie dvojhlasy a aranz, tiez by som take spravil, kebyze sa mi chce Srat na behy, ked maju byt zasmodrchane podla mna . V 10 sekunde je to falosne. Zvuk je trochu zastrety, ale inak pekny. Aj to solo je pekne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|