iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #195 kedy: 16. Február , 2007, 10:00:09 » |
|
GHS super, zatial sa mi najviac paci tvoje zo vsetkych. Hento mi sedi, obcas som tam cakal nejake ozdoby, co by som v tom ja zahral a chybali mi, ale to som ja. Aj zvuk gitary je fajn.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #196 kedy: 16. Február , 2007, 10:57:06 » |
|
GHS super, zatial sa mi najviac paci tvoje zo vsetkych. Hento mi sedi, obcas som tam cakal nejake ozdoby, co by som v tom ja zahral a chybali mi, ale to som ja. Aj zvuk gitary je fajn.
Dik za pochvalu.A ak sa ti chce s tym troska este pohrat,dohraj tam nejake ozdoby.Kazdy z nas citi inak a budem len rad ak sa niecomu priucim.A zvuk som tahal cez boss OD-20,behringer ultra G GI100 a stratocaster priamo do pc.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|
|
« Odpoveď #197 kedy: 18. Február , 2007, 11:09:26 » |
|
A ktomu preítaj si niečo o masteringu som nepochopil. také poznámky by som si radšej vydiskutoval sez súkromnú poštu alebo icq. Nehcel by som to tu nejako rozširovať, pretože to nepatrí k téme tohoto fóra el rád si to vybavím cez icq alebo súkromnú poštu.
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #198 kedy: 19. Február , 2007, 10:18:35 » |
|
ewerfile - co to taras ? To bolo myslene v dobrom, pretoze si pouzil dost mimo vyraz. Ak chces vediet nieco o masteringu, mrkni po internete alebo kludne aj v tomto fore si mozes zalozit temu a spytat sa. Samozrejme ak Ta mastering nezaujima, kasli na to, ale ak budes taketo terminy hore-dole pouzivat, obcas Ta niekto upozorni, ze to nemas spravne pochopene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #199 kedy: 19. Február , 2007, 11:54:43 » |
|
Mňa to len dosť chytilo, pretože sa nechcem vychvalovať, ale vymastroval som asi 95 skladieb, počuli to i profesionály (keď som začínal tak som sa pýtal že aké to je) a bolo to ževraj dobré a teraz mi napíše niekto také dačo.
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #200 kedy: 19. Február , 2007, 11:55:22 » |
|
Tou deveťdesiatpäťkou som nemysllel presné číslo, ale zaokruhlene, aby ste si nemysleli.
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #201 kedy: 19. Február , 2007, 12:15:15 » |
|
Mňa to len dosť chytilo, pretože sa nechcem vychvalovať, ale vymastroval som asi 95 skladieb, počuli to i profesionály (keď som začínal tak som sa pýtal že aké to je) a bolo to ževraj dobré a teraz mi napíše niekto také dačo.
Napis mi teda co si ty predstavujes pod pojmom mastering.Lebo ja som nahral do klasickeho stereo podkladu jednu solovu (mono) stopu s gitarou.Doladil som pomery hlasitosti a na gitaru som slahol trochu halu a delay.Ked uz idem do extremu tak tomu co som spravil ja sa hovori ´´mixaz´´.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #202 kedy: 19. Február , 2007, 12:20:56 » |
|
Rád pomôžem. Masterovať sa môže buď jeden track, alebo celá pieseň. Ja to robím tak, aby to bolo čo najkvalitnejšie. Teda vymastrujem aj samostatné tracky a potom ich zmixujem a vymastrujem nakoniec celú skladbu. Mastering je konečná úprava skladby. Je v tom zahrnuté i použitie rôznych efektov pre už zmixovanú skladbu, normalizovanie, úprava korekcií a pod. ale všetko až po zmixovaní (pokiaľ nemastruješ jeden track).
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #203 kedy: 19. Február , 2007, 12:30:09 » |
|
Rád pomôžem. Masterovať sa môže buď jeden track, alebo celá pieseň. Ja to robím tak, aby to bolo čo najkvalitnejšie. Teda vymastrujem aj samostatné tracky a potom ich zmixujem a vymastrujem nakoniec celú skladbu. Mastering je konečná úprava skladby. Je v tom zahrnuté i použitie rôznych efektov pre už zmixovanú skladbu, normalizovanie, úprava korekcií a pod. ale všetko až po zmixovaní (pokiaľ nemastruješ jeden track). Masterizacia je podla mna vylepsenie frekvencneho spekra,vylepsenie dynamiky a pod.Proste mastering rozdycha celu uz hotovu a zmixovanu nahravku.(ak sa nemylim)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #204 kedy: 19. Február , 2007, 12:32:55 » |
|
Máš pravdu. Ale veľa ľudí si myslí že mastering platí, alebo teda nasleduje až po mixovaní. Je to blbosť. Aj samotný jeden track sa dá upravovať, a tiež je to mastering.
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #205 kedy: 19. Február , 2007, 12:50:48 » |
|
Kde mozme tie tvoje skladby pocut?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #206 kedy: 19. Február , 2007, 13:33:09 » |
|
Máš pravdu. Ale veľa ľudí si myslí že mastering platí, alebo teda nasleduje až po mixovaní. Je to blbosť. Aj samotný jeden track sa dá upravovať, a tiež je to mastering.
Taras 2 na 3, ale asi sa s Tebou neoplati o tom diskutovat - hlavne som vymasteroval zatial asi menej skladieb, ako ty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #207 kedy: 19. Február , 2007, 23:57:40 » |
|
Kde mozme tie tvoje skladby pocut?
Aj ja by som si rad vypocul tie ´´vymastrovane´´ skladby.Takze kde si ich mozme vypocut?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #208 kedy: 20. Február , 2007, 09:38:00 » |
|
ghsblues - kua, dobré, dobré, a všimol som si, že keď sa tam zahrajú rýchlejšie behy, tak to tam nejako ruší, tak ako keď som to urobil ja, tak to bola pekná haluz, ale ono to zvádza sa nejako spontánne rozbehnúť, lenže....lenže tu sa treba asi stále držať toho pomalšieho tempa. Budem to musieť nahrať ešte raz...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jozef sivák
|
|
« Odpoveď #209 kedy: 03. Marec , 2007, 15:32:44 » |
|
okúste a ohodnotte...
|
JOZO.mp3 (638.12 KB - stiahnuté 203 krát.)
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|