Rastis - Mne sa práve takéto "zaváhania" alebo "chyby", ako spravil imbus páčia. Ak to príliš nekričí, tak to ozvláštňuje sólo a robí ho neopakovateľným, pretože po druhý raz ho človek zahrá buď lepšie, alebo inak. V tom je kúzlo improvizácie
Imbus vie, aké spravil chyby a čo nezahral dobre.
Melodicky to má pekne vystavené, až na nejaký tón, pokiaľ si pamätám, niečo mi tam nesedelo. Ale práve takéto chyby, aké sú tam, nie veľmi rád počujem v nahrávke. Ale on to vymaká dúfam.
Inak taká úmyselná špina, keď tam bude, ktorá vyplynie z nasadenia a z charakteristiky driveového zvuku mi vôbec nevadí.
GHS sólo vystaval pekne, jedine zvuk by som zmenil a myslím záverečný vytiahnutý tón nebol dotiahnutý. Inak pekná práca.
Majo Karpathorký má pekné bigbeatové cítenie a frázovanie, dobre sa to počúva.
Midnightstranger by mal ešte na ukážke popracovať.
Opossum - možno práve to, čo spomínaš, že sa tebe páči, to mi trochu prekáža aj v tvojich ukážkach. Ale nejdeš na to zle, len popracovať na rytmike, frázovaní a dlhých tónoch. Tie znejú trochu bezradne. V tej prvej, kde si hral do sóla od GHS, tá gitarka je naozaj zbytočná, ale treba si takto hrať, je to vždy dobrá skúsenosť.
Bubla15 - tiež na to nejdeš zle a verím, že by to bolo ešte lepšie, keby si si hral do toho podkladu o dosť dlhšie.
beercompatibile - ten prebudený tranzistor má celkom fajn zvuk v spojení s wah-om.
Je tam tiež ešte čo zlepšovať, ale nezneje to zle.