Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 13:47:42
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jam tracks -- nahrajte si vlastne gitarove stopy a zverejnite!  (Prečítané 103896 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #135 kedy: 06. Február , 2007, 17:32:23 »

okej, v poriadku :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #136 kedy: 07. Február , 2007, 06:38:32 »

robo trochu neladis Žmurk
a toto je uz improvizacia, tak ako si predstavujes? Žmurk
no, je to mozne ze neladim - neladim skor v oktavach, mam nahodene ine struny a je to kus rozhodene. Proces nahravania bol taky, ze som si pustil nahravku do loopu a nahraval som. A jednu som z 20 minut hrania vystrihol. Takze vpodstate ano.
Roberto - toto bola najlepšia časť z 20 minút improvizácie  Huh!  Popiskujem si
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #137 kedy: 07. Február , 2007, 08:08:52 »

robo trochu neladis Žmurk
a toto je uz improvizacia, tak ako si predstavujes? Žmurk
no, je to mozne ze neladim - neladim skor v oktavach, mam nahodene ine struny a je to kus rozhodene. Proces nahravania bol taky, ze som si pustil nahravku do loopu a nahraval som. A jednu som z 20 minut hrania vystrihol. Takze vpodstate ano.
Roberto - toto bola najlepšia časť z 20 minút improvizácie  Huh!  Popiskujem si
neviem kam mieris s tvojou poznamkou Peto.. ale pokial nechces mat konstruktivnu kritiku, tak s nou bez kamsi.  Bacha na vec kamo!
« Posledná zmena: 07. Február , 2007, 08:09:53 od Roberto » Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #138 kedy: 07. Február , 2007, 08:37:23 »

roberto - ja chápem, ako to na Piťua zapôsobilo, ale aj chápem, že roberto tú slohu myslel ako takú veselú odľahčenú a v podstate keby to lepšie odfrázoval, tak by to malo lepší účinok. V refréne sa už rozbehol kóšer.

martinlm - no, chce to asi veľa počúvať muziku a snažiť sa najprv zahrať nejaké tvoje obľúbené sóla, aby si prišiel na to, čo to tam tí kytáristi vlastne hrajú a aké majú postupy. Nehraj tam nasilu nejaké technické veci, ak si ich ešte nezvládol. Preto som ja zahral sólo iba podľa mojich schopností, inak by to dopadlo veľmi zle. Samozrejme v hlave mám úplne inú predstavu, čo by tam malo (mohlo) byť, ale pokiaľ prsty nestačia, tak musím postupovať úplne inak a vymyslieť také sólo, aby tam bolo ešte "obsahovo" primerané a aby aj poslucháč povedal, že takto to ešte môže byť. Končím heslom - my slapší mosíme držať pokopeeee, neh nám nigdo prdel nenakopeeee Si píš!!! Bavím sa skvele ?§!.

piťu - ja ti budem čileky oponuvať a cítim f kosťách, že sa pohádame Som frajer ale šak totok rozeberám lem preto, lebo nový džem-trak neni g dispozícyji, tak treba aspom pokecať: Ten nedotiahnutý tón na konci sóla od GHS sa mi práveže hovadsky páči, lebo to je ako taký naturálny výkrik, mňa by fakt nasralo, keby to GHS nahral znova a dokonale "odbendoval". Takisto keď si vezmem sólo od Karpata, tak tam od 3. do 8. sek ide "mimo metronóm", ale to keby šiel ako volajaký techno bípíem, tak by to nemalo to nenapodobitelné blúzové frázovanie a origoš tvár...potom by väčšina sól vyzerala hrozne podobne, keby boli tak dokonalé, ako ty doporučuješ. Na mňa leze s teho hrúza  Huh! Si píš!!! V tomto sa asi nijako nezhodneme Smútim Žmurk
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #139 kedy: 07. Február , 2007, 10:05:00 »

Roberto - je to dosť rytmicky rozpadnuté, miestami falošné. Tak na tom by som zapracoval. Myslel som, že to počuješ..  Popiskujem si

opossum - GHS sa snažil o celkom o precízne hranie, pekne spravené dvojhlasy... Tak mi proste ten nedotiahnutý tón na záver trochu vadí.
Sme tu od toho všetci, aby sme si povedali svoj názor a prípadne našli chyby a vyvarovali sa ich.
Zaznamenané

beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #140 kedy: 07. Február , 2007, 10:24:57 »

Zdravicko priatelia,

tak aj ja by som trosku zafrflam aby som bol dolezity!

- karpathorky - o niekolko tried nad ostatnymi (zial) tazko sa mi to pise ale je to pravda - fnuk
- imbus - skvele len myslim v deviatej sekunde presnejsie trioly
- midnightstranger - skvele len by som na zaciatku dal clean a potom este viac gainu - obcas tonik ubehol ale to je subjektivna zalezitost
  vsetci gitaristi skvelo ladia to len posluchaci nemaju schopnosto rozlistit stvrttonove nunansy!!!!!!
- martinlm - skvele a zive
- oposum - skvele ma to naladu - v jednej ukazke moc chorusu - zase subjektivne - ja nemam rad chorus na sole (podla mna super skola pouzitia chorusu je   EVH)
-  bubla - skvele mozno trosku smelsie by si mohol
- roberto - skvele mne sa to paci! len podla mna ked zahras take bluesove vibrato prilkepom tak potom sekundu pauzicku a nie hned bezat na dalsi ton
  (kecam co :) )
- beercompatibile - jednoducho bomba! svet nevidel, ja ho zeriem, super chlap - a fesaaaaaak!

ten karpathorky ma fakt srdi, mali by sme mu zlomit gitaru aby sme si tu mohli smodrchat a mat mudre reci s lepsim pocitom.
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
rudy
Hosť
« Odpoveď #141 kedy: 07. Február , 2007, 10:38:39 »

karpathorky sa dobre učil,nechodil poza školu,nehadzal po p.učitelke mokru špongiu a mal rad "Hudobnu vychovu", tak skončil všetky triedy/mam pravdu Majo ?/. A ostatni,čo sa neučili,blicovali,flakali sa,no tak tym nejaka ta trieda chyba. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Je to frajer
« Posledná zmena: 07. Február , 2007, 10:52:17 od rudy » Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #142 kedy: 07. Február , 2007, 11:24:49 »

karpathorky sa dobre učil,nechodil poza školu,nehadzal po p.učitelke mokru špongiu a mal rad "Hudobnu vychovu", tak skončil všetky triedy/mam pravdu Majo ?/. A ostatni,čo sa neučili,blicovali,flakali sa,no tak tym nejaka ta trieda chyba. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Je to frajer
Nechajte ma vydýchať
uff Rudy, keby si ty vedel, akym som ja bol studentom, tak sa asi velmo dobre zasmejes.  ha ha ha
Dobre je tak za 3, takze to by asi sedelo. Chodil som poza skolu dost casto, aj som mal za to velke problemy a robil sam sebe zle. Hudobnu vychovu som nikdy nemal rad, zacal som s teoriou dost neskoro, asi ked som mal 20rokov. A nikdy som nechodil do hudobnej skoly, som samouk ako repa.  Žmurk
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #143 kedy: 07. Február , 2007, 11:34:19 »

Nechajte ma vydýchať
uff Rudy, keby si ty vedel, akym som ja bol studentom, tak sa asi velmo dobre zasmejes.  ha ha ha
Dobre je tak za 3, takze to by asi sedelo. Chodil som poza skolu dost casto, aj som mal za to velke problemy a robil sam sebe zle. Hudobnu vychovu som nikdy nemal rad, zacal som s teoriou dost neskoro, asi ked som mal 20rokov. A nikdy som nechodil do hudobnej skoly, som samouk ako repa.  Žmurk
AJ TY , BRUTUS Huh!
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #144 kedy: 07. Február , 2007, 11:38:08 »

tátok debata je celá skvelá Si píš!!! Bavím sa skvele kua

bír kompatibilný - ano, v tej tretej, lebo to som sa snažil napodobniť zvukom Gilmoura (kua, ja odvážlivec!) v pesničke Young Last. Nikto sa nesnažil uhádnuť, že čo to malo byť...
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #145 kedy: 07. Február , 2007, 11:40:41 »

javascript:void(0);
Fuuha zíramtátok debata je celá skvelá Si píš!!! Bavím sa skvele kua

bír kompatibilný - ano, v tej tretej, lebo to som sa snažil napodobniť zvukom Gilmoura (kua, ja odvážlivec!) v pesničke Young Last. Nikto sa nesnažil uhádnuť, že čo to malo byť...

Soraaaaaaaaaaaac.
Napravim.
hmm, hmmm .............. bol to Gilmour?? Popiskujem si
Zaznamenané

opossum
stály hosť

« Odpoveď #146 kedy: 07. Február , 2007, 12:40:24 »

bír
zjavne po funuse, pivo nebude, hehehe Bavím sa skvele
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #147 kedy: 07. Február , 2007, 13:08:30 »

heej, chlapci nejako ste sa nam tu rozsoupli :)

beer a ty by si to s tym "skvele" nemusel prehanat :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #148 kedy: 07. Február , 2007, 13:29:15 »

heej, chlapci nejako ste sa nam tu rozsoupli :)

beer a ty by si to s tym "skvele" nemusel prehanat :)
Zdravíčko
Mas pravdu!

Rusim skvele - nahradzam slovom - famozne!!

Je to lepsie??
Zaznamenané

opossum
stály hosť

« Odpoveď #149 kedy: 07. Február , 2007, 14:37:39 »

bír
sa neondej s tým diplomatickým protokolom...
dám ti g dispozícyji šecky moje potklady a móžeš do nich džemuvať a keť to bude dobré, tak to tam bachnem a dám to na wep. Opozri moju tému, popočúvaj a daj vedeť... Pomoooc!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.