Milos1
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 07. Február , 2007, 14:54:19 » |
|
Ty si ňáký suterén
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 07. Február , 2007, 16:17:12 » |
|
bír sa neondej s tým diplomatickým protokolom... dám ti g dispozícyji šecky moje potklady a móžeš do nich džemuvať a keť to bude dobré, tak to tam bachnem a dám to na wep. Opozri moju tému, popočúvaj a daj vedeť... Jaaaaaaaaak neondej?? Cooooooooo neondej?? Do keho rypes?? Opocuvam!!
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 07. Február , 2007, 17:05:20 » |
|
beercompatibile - jednoducho bomba! svet nevidel, ja ho zeriem, super chlap - a fesaaaaaak!
On sa asi drzi mojho oblubeneho porekadla: To, ze som najkrajsi a najmudrejsi na svete este neznamena, ze som narcis.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 08. Február , 2007, 08:32:59 » |
|
Miloš - klunne mi hovor barón Hnida. Mám to aj v počamke! Bír - šak som sa vyňadril zrozumitidelno, nije?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
THRASHMASTER
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 10. Február , 2007, 13:05:28 » |
|
jooj zas tu nudne hrate tie traky. Ako dochodcovia.som si zahral na mojom gibsoniku ruzovom prave tak som si to zmixoval a dam to sem na posudenie. Nenicte ma zas tolko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 10. Február , 2007, 13:14:13 » |
|
ja som si to vypocul,ale kedze ta nemame nicit,tak ja sa radsej zdrzujem komentara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 10. Február , 2007, 13:23:15 » |
|
pekne to je, ale naozaj. ta pasaz od 17tej sekundy asi po 24tu je namakana. ja som to tam nepocul ale kamos vravi ze tam hras 64tiny. taky lydicky rock'n roll
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 10. Február , 2007, 13:36:09 » |
|
jooj zas tu nudne hrate tie traky. Ako dochodcovia.som si zahral na mojom gibsoniku ruzovom prave tak som si to zmixoval a dam to sem na posudenie. Nenicte ma zas tolko. Raz-dva krát to bola ešte sranda. Už to zábavné nie je. (Progrocker )
|
|
« Posledná zmena: 10. Február , 2007, 13:40:58 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 10. Február , 2007, 13:37:27 » |
|
jooj zas tu nudne hrate tie traky. Ako dochodcovia.som si zahral na mojom gibsoniku ruzovom prave tak som si to zmixoval a dam to sem na posudenie. Nenicte ma zas tolko. Konečne niečo nové od teba. Bez teba to tu vôbec nemá šťavu.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 10. Február , 2007, 14:02:50 » |
|
Raz-dva krát to bola ešte sranda. Už to zábavné nie je. (Progrocker ) Pitu, dobre vies, ze ja by som si ruzovy Les Paul asi nekupil. Inak vyborna ukazka.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 10. Február , 2007, 14:57:05 » |
|
Ohladom zvuku v mojej ukazke.Som si vedomi toho ze to nieje nic moc ale ved to je jedno.Ci nieje??? .Je to nahravane cez Korg pandora priamo do pc.Moc som sa zo zvukom nehral. ;)Odpustite
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 10. Február , 2007, 15:03:04 » |
|
Trashmastrovi niekto skontrolujte IP adresu ci to neni zase Brano, ako Volam_sa_bonifac ...
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 10. Február , 2007, 15:10:07 » |
|
Mam novy podkladik pre vas.Komu ho mozem poslat (admin) nech to sem slahne?Dajte mi mail a poslem to.Ja to sem hodit neviem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 10. Február , 2007, 15:39:21 » |
|
Podklad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 10. Február , 2007, 15:40:37 » |
|
Mam novy podkladik pre vas.Komu ho mozem poslat (admin) nech to sem slahne?Dajte mi mail a poslem to.Ja to sem hodit neviem. Neslo mi to ale podarilo sa.Chyba bola v mojom net prehliadaci.Pardon
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|