iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 10. Február , 2007, 22:48:12 » |
|
Ja sice niesom ziadny bluesovy hrac, dokonca ani blues nemam rad, ale preco si nezahrat PS. Nechapem bluesovych hracov, ze si na tych gitarach neodbenduju prsty, ja som tymto na par dni skoncil imbusove bluuz
|
|
« Posledná zmena: 10. Február , 2007, 22:50:39 od iMbUS »
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 10. Február , 2007, 23:00:16 » |
|
Pekne
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 10. Február , 2007, 23:27:50 » |
|
no bolo tam par nepresnosti,ale to mi az tak nevadilo..vadilo mi,ze som nepocul jedine vibrato...velka chyba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 11. Február , 2007, 00:05:04 » |
|
hej, som si uvedomil az potom...neviem, nejako mi to neprislo, ospravedlnujem sa
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 11. Február , 2007, 12:48:47 » |
|
Nuz kedze moja neobjektivnost nepozna hranic tuto je bluesoukazka.
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 11. Február , 2007, 13:24:23 » |
|
To bola ta metalova Vintage?
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 11. Február , 2007, 14:02:03 » |
|
To bola ta metalova Vintage?
JASNEEEEE Nic ine nemam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 11. Február , 2007, 14:25:27 » |
|
jooj zas tu nudne hrate tie traky. Ako dochodcovia.som si zahral na mojom gibsoniku ruzovom prave tak som si to zmixoval a dam to sem na posudenie. Nenicte ma zas tolko. To hadam nemyslis vazne Trashmaster
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 11. Február , 2007, 14:31:18 » |
|
jooj zas tu nudne hrate tie traky. Ako dochodcovia.som si zahral na mojom gibsoniku ruzovom prave tak som si to zmixoval a dam to sem na posudenie. Nenicte ma zas tolko. To hadam nemyslis vazne Trashmaster Sa mi pustili slzy z oci.Trashmaster pecka to je no.By ste z mojsejom b. mozno mali skusit dat nieco dokopy.By bola jaka hitovica clovece Trashmaster rules
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 12. Február , 2007, 14:16:55 » |
|
Ja sice niesom ziadny bluesovy hrac, dokonca ani blues nemam rad, ale preco si nezahrat PS. Nechapem bluesovych hracov, ze si na tych gitarach neodbenduju prsty, ja som tymto na par dni skoncil imbusove bluuzPekne, prijemny zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 13. Február , 2007, 08:46:57 » |
|
trashmaster - nou komentátoš!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 13. Február , 2007, 09:42:52 » |
|
beerblues - opočúvaj bír, hm hm, dobré dobré, aj zvuky si pomenel, aj štýly vystrjédal, kua kua, hm hm ! imbusblues - hm hm, dobré dobré, len trocha premysleť tú melodyku, kua kua
tak zaseky volačo odmňa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 13. Február , 2007, 14:19:30 » |
|
tak zaseky volačo odmňa [/quote] Pekne blues Nemam co ofrlat. Iba ak tak trosku, ze podla mna tie rychle behy boli trosku zbytocne. Mas pekny zvuk a ton. Inak sa mi zda, ze sa tu hodnotime sami fnuk!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 13. Február , 2007, 15:19:59 » |
|
bír pokál to bolo o mne, tak potom: Ano, zvuk sa aj mne páči, šak je to ADA lampová, paskuda jenna. A tie behy...no skúšal som tam fšeličo, ale na koňec som takto zaimrovizuval, to tempo bolo pre mňa také blbé, že keď som hral pomaly, tak som pomaly nevedel čo zahrať, a tak som tam dal tie behy, pričom som sa tak spontánne rozbehnul... A téš sa honnotíme lem sami Šak to bolo o tom, že dajte stopy a zhodnoťte sa !!!či tak volajako Šak keť sa nepochváliš sám, tak gdo ťa pochváli Ja lem tolko k téjto zložitéj situvácyji tunáka na fóre kytáristi miktosoft
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 13. Február , 2007, 15:36:02 » |
|
bír pokál to bolo o mne, tak potom: Ano, zvuk sa aj mne páči, šak je to ADA lampová, paskuda jenna. A tie behy...no skúšal som tam fšeličo, ale na koňec som takto zaimrovizuval, to tempo bolo pre mňa také blbé, že keď som hral pomaly, tak som pomaly nevedel čo zahrať, a tak som tam dal tie behy, pričom som sa tak spontánne rozbehnul... A téš sa honnotíme lem sami Šak to bolo o tom, že dajte stopy a zhodnoťte sa !!!či tak volajako Šak keť sa nepochváliš sám, tak gdo ťa pochváli Ja lem tolko k téjto zložitéj situvácyji tunáka na fóre kytáristi miktosoft Ved tak tak! Mali by sme sa na protest vyhrazat, ze prestaneme davat ukazky a svet pride o podstatnu cast umeleckej tvorby tohto milenia. PS: Inak cim dalej tazsie ti je rozumiet, snazim sa ale mozno by bodlo sa aspon zcasti vratit k slovencine. (ale to je vec nazoru )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|