Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 15:57:54
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jam tracks -- nahrajte si vlastne gitarove stopy a zverejnite!  (Prečítané 103972 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #285 kedy: 29. Apríl , 2007, 22:03:00 »

dik Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #286 kedy: 30. Apríl , 2007, 08:13:45 »

tak davam sem aj ja moju improvizaciu su tam chyby ale ako je tak je Beeee je to cez program audacity na fendra princetona na mikrofon od sluchatiek Bavím sa skvele

Ja som nahraval tiez cez lacny stolovy mikrofon k PC do Audacity, ale mne to robilo sialene oneskorenie ! Mas dake skusenosti s Audacity ? porad ako ho nastavit aby sa to oneskorenie eliminovalo !
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #287 kedy: 30. Apríl , 2007, 08:26:10 »

Ja som nahraval tiez cez lacny stolovy mikrofon k PC do Audacity, ale mne to robilo sialene oneskorenie ! Mas dake skusenosti s Audacity ? porad ako ho nastavit aby sa to oneskorenie eliminovalo !

Ehm, vhodnejšie by bolo asi použiť nejaký soft s podporou ASIO ovladačov.

Audacity ich asi tak skoro podporovať nebude:

"ASIO Support - AsioAudioInterface This is subject to the same restrictions as the VST interface above. We could create and use an ASIO version of audacity quite easily, but ifwe distributed it with it's source code, we would be breaking the Steinberg license agreement, and if we distributed it without the source code we would be breaking the licenses for Audacity and all the other libraries it relies on."

S open sourcom je to niekedy komplikované.  Zdravíčko
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník

aetheron.sk

« Odpoveď #288 kedy: 30. Apríl , 2007, 08:35:02 »

tak davam sem aj ja moju improvizaciu su tam chyby ale ako je tak je Beeee je to cez program audacity na fendra princetona na mikrofon od sluchatiek Bavím sa skvele

nemam iba som to nainstaloval nahral podklad dal mikrofon a hral :)co sa tyka tychto veci nahravania do pc a tak tak neviem absolutne nic :blush:staci ked si viem aparat zapnut Ja som čert..
Zaznamenané

AETHERON.SK
mr. redwine
stály hosť

« Odpoveď #289 kedy: 30. Apríl , 2007, 08:39:47 »

nemam iba som to nainstaloval nahral podklad dal mikrofon a hral :)co sa tyka tychto veci nahravania do pc a tak tak neviem absolutne nic :blush:staci ked si viem aparat zapnut Ja som čert..

OK! ja som postupoval tak isto :)
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #290 kedy: 30. Apríl , 2007, 14:30:46 »

tak vam tu aj ujo cubo cosi zasmodrchal  Žmurk kritika vitana  Na zdravie!

* cuboblues.mp3 (724.11 KB - stiahnuté 160 krát.)
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník

aetheron.sk

« Odpoveď #291 kedy: 30. Apríl , 2007, 15:15:43 »

tak prisiel som sa vyburit ako si pisal :)podla mna by si sa nemal snazit hrat rychlo pokial si si neni rytmicky a tonovo isty radsej jednoduhsie ale pekne a s istotou ;)ale je to iba moj nazor kedze ani ja nehram bohvie ako No hanbím sa..
Zaznamenané

AETHERON.SK
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #292 kedy: 30. Apríl , 2007, 15:17:23 »

tak prisiel som sa vyburit ako si pisal :)podla mna by si sa nemal snazit hrat rychlo pokial si si neni rytmicky a tonovo isty radsej jednoduhsie ale pekne a s istotou ;)ale je to iba moj nazor kedze ani ja nehram bohvie ako No hanbím sa..

diky za nazor  Na zdravie! mas pravdu ked som si to tak s odstupom casu vypocul fakt by to mohlo mat aj trochu viac hlavy a paty No hanbím sa..
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #293 kedy: 30. Apríl , 2007, 15:17:44 »

to je presný a správny názor.
Zaznamenané

opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #294 kedy: 02. Máj , 2007, 11:33:25 »

mr.rdwine - také nervné blues, ako má byť :) emócie, to musí v blues cítiť, a tuná to cítiť. Len pár oneskorených tónov na začiatku (čo je aj môj prípad), inak vieš, čo máš zahrať...zvuk celkom ujde, ale trocha ostrý a výškový na môj vkus...ale určite tam máš clipping, počuť to...
heart in fingers - pohodové blues, také jemnejšie strihnuté do jazzu, k tomu adekvátny zvuk gitary a dynamická hra, čo oceňujem...mal si však trochu vytiahnuť hlasitosť sóla, lebo ho prebíja podklad.
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník

aetheron.sk

« Odpoveď #295 kedy: 02. Máj , 2007, 14:03:37 »

mr.rdwine - také nervné blues, ako má byť :) emócie, to musí v blues cítiť, a tuná to cítiť. Len pár oneskorených tónov na začiatku (čo je aj môj prípad), inak vieš, čo máš zahrať...zvuk celkom ujde, ale trocha ostrý a výškový na môj vkus...ale určite tam máš clipping, počuť to...
heart in fingers - pohodové blues, také jemnejšie strihnuté do jazzu, k tomu adekvátny zvuk gitary a dynamická hra, čo oceňujem...mal si však trochu vytiahnuť hlasitosť sóla, lebo ho prebíja podklad.

mas pravdu tiez si to myslim ale uz je neskoro No hanbím sa..
Zaznamenané

AETHERON.SK
mr. redwine
stály hosť

« Odpoveď #296 kedy: 02. Máj , 2007, 15:23:25 »

Ked si precital moje riadky napisane pri nahravke tak ti je jasne ze tie oneskorene tony su tam hlavne kvoli tomu ze cela nahravana gitarova stopa mala pri nahravani velke oreskorenie, ktore som sa potom snazil dodatocne upravit. Co sa tyka zvuku gitary, aj mne sa zda ten zvuk moc ostry a vyskovy, ale som to nahraval cez obycajny shitovy stolovy mikrofon k PC, co urcite nie je idealne riesenie na nahravanie gitary  :) Inac hral som to na mojom rucne vystruzlikanom sratocastri do Marshall JCM 600 comba. Samozrejme ze v skutocnosti ten zvuk gitary bol celkom v pohode.
« Posledná zmena: 02. Máj , 2007, 15:25:49 od mr. redwine » Zaznamenané

yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #297 kedy: 06. Máj , 2007, 11:43:48 »

Dovolil som si zaimprovizovať na fekiho jam track  Popiskujem si .

Dve ukážky, dve rôzne gitary, dve rôzne simulácie na konci.

Nahrávacia cesta 1:   Koza ktorú som prinútil zjesť gajdy  Bavím sa skvele  -> PC  (gitara  -> tubedriver  ->  PC-Mixcraft/GuitarRig2)

Jamtrack je tu: http://www.elegie.cz/audio/blues01_BAK.mp3

* G_blues_impro_git_I.mp3 (2936 KB - stiahnuté 140 krát.)
« Posledná zmena: 07. Máj , 2007, 09:32:07 od Pitu » Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #298 kedy: 06. Máj , 2007, 11:50:57 »

Nahrávacia cesta 2:   gitara 2 -> tuberdriver -> PC-Mixcraft/GuitarRig2

Iný zvuk, iné chyby   Som frajer .

* G_blues_impro_git_II.mp3 (2936 KB - stiahnuté 143 krát.)
« Posledná zmena: 06. Máj , 2007, 11:51:36 od yngsteen » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #299 kedy: 06. Máj , 2007, 12:00:42 »

yngsteen> To prve je skor syntakove solo :) Keby si to doladil, tak by to bolo fajn, hlavne zaciatok, no skoro jak Elephant Talk :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.119 sekund, 23 otázok.