Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 12:54:45
Strán: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jam tracks -- nahrajte si vlastne gitarove stopy a zverejnite!  (Prečítané 103866 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #300 kedy: 06. Máj , 2007, 12:06:08 »

yngsteen> To prve je skor syntakove solo :) Keby si to doladil, tak by to bolo fajn, hlavne zaciatok, no skoro jak Elephant Talk :)

Jop, je to nejaký octasynth ... "ladenie" tam behalo kade tade ...   Popiskujem si .
« Posledná zmena: 06. Máj , 2007, 14:18:01 od yngsteen » Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #301 kedy: 06. Máj , 2007, 19:23:42 »

Tak som si dovolil tuto toto sem tak supnut - snad sa nik neurazi ze pouzivam stupnice na cvicenie ale vsak preco nie.

* Unchainsmodrchac.mp3 (664 KB - stiahnuté 196 krát.)
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #302 kedy: 06. Máj , 2007, 19:45:20 »

beercompatibile- preco by sa mal niekto urazat ze pouzivas stupnice na cvicenie Huh! :-\stupnice by sa mali precvicovat :) dobra rozcvicka Na zdravie!
« Posledná zmena: 07. Máj , 2007, 09:33:50 od Pitu » Zaznamenané

AETHERON.SK
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #303 kedy: 06. Máj , 2007, 20:16:48 »

beercompatibile- heh to ako si vyrobil taký zastretý zasnívaný zvuk ?  ha ha ha   ... znie to zaujímavo.
« Posledná zmena: 07. Máj , 2007, 09:33:19 od Pitu » Zaznamenané
feki
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 131

« Odpoveď #304 kedy: 07. Máj , 2007, 07:28:33 »

RE: yngsteen     Neni to zlé, možná troch více v pentatonice a i když zvolíš pomalejší neusekávej tolik  konce tonů , ta pentatovika ti pomůže navázat pěknej teplej přechod na další jakejkoliv grif grif.
Jinak dík za ohlas, točil jsem to asi půl hodiny, jsou tam i chyby, takže neni to žádne studiovej sound. jde jen o to vyjádřit jak to kyždej cítí aby jsme si mohli udělat představu, něco jako :  " jo tohle by se yngsteenovi líbilo , to je jeho parketa "  atd.
Přidávejte další tracky, pokud se to rozvine můžu to namíchat a udělat komplet Nick blues všech příspěvků - co vy na to?
 Bravooo
Zaznamenané

Jacsnon Soloist SL-3 > Engl E-530 ( Midi Switch Relay )> GSP1101 ( FCB 1010 ) > Engl E-840 > 2x box 75w V-30
beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #305 kedy: 07. Máj , 2007, 09:16:26 »

Heh to ako si vyrobil taký zastretý zasnívaný zvuk ?  ha ha ha   ... znie to zaujímavo.

Nuz GT-8 Bavím sa skvele
uz len k bossu zozeniem nove prsty a budem hrat ako dabel  Bavím sa skvele
Zaznamenané

beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #306 kedy: 07. Máj , 2007, 10:31:22 »

Dovolil som si zaimprovizovať na fekiho jam track  Popiskujem si .

Dve ukážky, dve rôzne gitary, dve rôzne simulácie na konci.

Nahrávacia cesta 1:   Koza ktorú som prinútil zjesť gajdy  Bavím sa skvele  -> PC  (gitara  -> tubedriver  ->  PC-Mixcraft/GuitarRig2)

Jamtrack je tu: http://www.elegie.cz/audio/blues01_BAK.mp3

Tak to prve sa mi pacilo velmi - fajn napad - prijemne. Len menej tonov asi. Na zdravie!
Na to druhe som este nedorastol - skor by som hral take veci na cleane az by som bol trosku viac v obraze o bluesovych stupniciach.
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #307 kedy: 07. Máj , 2007, 10:38:38 »

Přidávejte další tracky, pokud se to rozvine můžu to namíchat a udělat komplet Nick blues všech příspěvků - co vy na to?
 Bravooo

Dobrý nápad   Bravooo  .
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #308 kedy: 09. Máj , 2007, 08:11:10 »

Este taketo som nasmodrchal.
A co dalsi ludia? HALOO!!

* RockRollsmodrsnik.mp3 (580.48 KB - stiahnuté 167 krát.)
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #309 kedy: 09. Máj , 2007, 08:21:26 »

Celkom fajn. Ku koncu už trochu nuda, ale začiatok super.  Na zdravie!   Ale predpokladám že keby máš čas/chuť by si to dokázal ešte vygradovať aj na konci :) .
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #310 kedy: 09. Máj , 2007, 08:42:01 »

Celkom fajn. Ku koncu už trochu nuda, ale začiatok super.  Na zdravie!   Ale predpokladám že keby máš čas/chuť by si to dokázal ešte vygradovať aj na konci :) .

Dik. Nabuduce budem gradovat. :)

Zaznamenané

opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #311 kedy: 09. Máj , 2007, 09:23:36 »

bír
ja zatál nejdem ništ šmodrchať , lebo poňeváč nýbrš mi ťje potklady znejú dosť strašne zvukovo, a to ja som neni ani moc náročný na zvuk. Nescel som týmtok nasrrať autora, ale očuť, že je to MIDI prehnaté ces volajaký GM lacný modul, ak nije prjamo ot Mikrosoftu na základnej deske. Tem rokenroll sa mi nedá ani očúvať. Tak som čil ohrnul nos, ale šak gdo sce a kemu to nevadí, tak neh do teho zasóluje  :)
Koňec OT
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #312 kedy: 09. Máj , 2007, 13:36:29 »

GHS
nič v zlom, tie predošlé boli oveľa lepšie. Ja som si to všimol preto, že veľa robím so samplami a tieto posledné podklady majú dosť slabé sample, ale to by ani nevadilo, ale ten, kto tie skladby "robil" (ťukal myšou do sekvencera, alebo zoskenoval notový záznam a previedol do MIDI - pravdepodobne) si s tým nedal viac žiadnu námahu...totiž na internete sú tisícky takýchto MIDI skladieb, vlastne polotovarov, a je už na užívateľovi, čo dokáže z nej urobiť. Tie skladby sú veľmi rôznej kvality, od úplných sračiek až po premakané kúsky. Ten rock-and-roll je z tých poslabších, až veľmi zlých, by som povedal. Nie je to síce celkom k téme, ale píšem to aj pre informáciu pre tých, ktorí s MIDI skladbami nemajú ešte žiadne skúsenosti...
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #313 kedy: 09. Máj , 2007, 14:57:53 »

GHS
nič v zlom, tie predošlé boli oveľa lepšie. Ja som si to všimol preto, že veľa robím so samplami a tieto posledné podklady majú dosť slabé sample, ale to by ani nevadilo, ale ten, kto tie skladby "robil" (ťukal myšou do sekvencera, alebo zoskenoval notový záznam a previedol do MIDI - pravdepodobne) si s tým nedal viac žiadnu námahu...totiž na internete sú tisícky takýchto MIDI skladieb, vlastne polotovarov, a je už na užívateľovi, čo dokáže z nej urobiť. Tie skladby sú veľmi rôznej kvality, od úplných sračiek až po premakané kúsky. Ten rock-and-roll je z tých poslabších, až veľmi zlých, by som povedal. Nie je to síce celkom k téme, ale píšem to aj pre informáciu pre tých, ktorí s MIDI skladbami nemajú ešte žiadne skúsenosti...

Ja ti rozumiem.Ale islo o to aby ludia na tomto fore nieco nahrali a hodili to sem.Ok,viacerym sa podklady nepacia tak som zmazal tie co som sem dal a nebudem sem davat radsej nic ako keby som mal niekoho ´´urazat´´ zlymi podkladmi.Takze vsetkym ktorym sa podklady nepacili sa ospravedlnujem a uz sem nedam nic.  Na zdravie!
 (ale aj tak si stale myslim ze neslo o kvalitu ale o jam traky do ktorych mohli ludia nieco nahrat).Mne bolo srdecne jedno ci to nahral niekto na strate za 150000 a MesaBoogie za 100 litrov alebo na iriske za 5 korun a kombe z ciny.Ale podstata je ta ista.Takze pani muzikanti.Teraz ma mu mozte zjebav.t kolko sa vam paci.Ja som rezignoval  Zdravíčko
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #314 kedy: 09. Máj , 2007, 15:19:14 »

Ale no ... sa hneď neurážaj ...   Na zdravie!  .. podklady sú fajn .. určite lepšie ako pípanie metronomu ... dokonca jednej mojej kamarátke sa bulusblues či ako sa to volalo veľmi páčil    Bravooo .

Zaznamenané
Strán: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.