Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 14:38:40
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jam tracks -- nahrajte si vlastne gitarove stopy a zverejnite!  (Prečítané 103912 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
GHS
Hosť
« Odpoveď #315 kedy: 09. Máj , 2007, 15:20:58 »

Ale no ... sa hneď neurážaj ...   Na zdravie!  .. podklady sú fajn .. určite lepšie ako pípanie metronomu ... dokonca jednej mojej kamarátke sa bulusblues či ako sa to volalo veľmi páčil    Bravooo .

Ja niesom urazeny.Nemam byt preco  Na zdravie!
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #316 kedy: 09. Máj , 2007, 15:37:52 »

neurazaj sa koli jednemu nazoru :-\je na kazdom ci do toho nieco nahra alebo nie.ved ked opossum robi tolko so samplami nech sem da nieco on ked sa mu nepacia tvoje :whistle:urcite je tu viac takych ludi(ku ktorim patrim aj ja:)ktori su ti vdacni za to ze sem vobec nejake podklady davas ci su take alebo onake nejde o kvalitu podkladu ale o kvalitu hraca co donho hra o porovnavanie citenia daneho podkladu a o rady skusenejsich.takze tak... Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #317 kedy: 09. Máj , 2007, 15:40:07 »

podla mna su tie podklady dobre ... komu sa nepaci nenahrava ... kto ma zaujem nahra ... ja az sa konecne odvazim predlozit tu moju pseudohudbu tiez dam nieco do eteru :-D

a keby to aj bolo neviem ako zle ( co podla mna nieje ) lepsie ako nic ... takze bud sem kritizovaci daju nieco lepsie alebo nech si to nevsimaju ......

.. tolko moj nazor ..
Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #318 kedy: 09. Máj , 2007, 23:50:50 »

Serte už na to kritizovanie podkladov.

Kto chce, do toho niečo nahrá, kto nechce, nebude si ich všímať, nenahrá do toho nič alebo nahrá do iného podkladu. GHS sa aspoň snaží, tak nebuďte naňho protivní.  Zdravíčko
Zaznamenané

opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #319 kedy: 10. Máj , 2007, 08:05:46 »

yngvííí stííín malm - to si hral na čom, boha tvojho???Si píš!!! Hovor! To je na volajakej gumovej gitare, či jako?!?!?!?! Si robíš prču ze starého psa, alebo čo?! Som frajer
Tá druhá ukážka je už lepšá. To je aj na živej kytáre, si myslím. Alebo račej uš nemyslím, v tvojom prípadovi...:) Ale prečo furt dávate donemoty samé blúz? Čo takto moravskú cimbálofku alebo islandský folklóruš? Bavím sa skvele
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #320 kedy: 10. Máj , 2007, 08:07:53 »

smodršník bír - očuj bír, si tu nabúchal to hovacké bípíem, tak ja tu uš nemám čo robiť, lebo po takto nasadenej latke by som s teho vyšiel jak sedlák u Waterló, ty samožer jeden egzhibicyjonistický!  ?§!. Bavím sa skvele
Ale v tom Unchain si sa zbláznel, alebo čô? To tu predvádzaš stupnice a prstoklady, alebo čô? Šak sa to tam vóbec, ale lautr vóbec nehodelo! Aš ma ze stoličky zhodelo, keť som to oču Si píš!!!! Robíš si z ludí prču, či jako?! Hovor, krista ti! A to ťa budú čil volakerí zatáčtečníci chváleť, že jaký si ty kytárista! Ale hlavu ani patu to nemalo, kurwa. Zatváram krám, idem na kelta! Na zdravie!
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #321 kedy: 10. Máj , 2007, 10:18:21 »

Vacica - mne sa to tam pacilo Beeee

A GHS - neblbni a pokracuj - je to moja najoblubenejsia vec na tomto fore a najuzitocnejsia!!!!
LUDIA: preco sa nezapajate???
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #322 kedy: 10. Máj , 2007, 10:52:42 »

opossum ved daj nieco uz aj ty nech sa nieco priucime :) Je to frajer
Zaznamenané

AETHERON.SK
opossum
stály hosť

« Odpoveď #323 kedy: 10. Máj , 2007, 11:16:49 »

páni
neberte ma tragicky vážne, šak bír ma uš pozná :)
bír, čo sa ti tam páčilo? teraz neviem...
samozrejme, ja oceňujem snahu GéHáEsa, len som sa vyjadril k tým MIDI skladbám. To je to isté, ako kěď sa hodnotí aj zvuk gitary pri sóle. Je to samozrejmá súčasť hudby (totiž zvuk)
heart - myslíš sólo alebo podklad? Sóla som dal si dve, pohľadaj...podklady môžem nejaké vyrobiť, keď budem mať čas...
OT: bír, poslal som ti PM.
Koňec OT
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #324 kedy: 10. Máj , 2007, 11:34:15 »

páni
neberte ma tragicky vážne, šak bír ma uš pozná :)
bír, čo sa ti tam páčilo? teraz neviem...
samozrejme, ja oceňujem snahu GéHáEsa, len som sa vyjadril k tým MIDI skladbám. To je to isté, ako kěď sa hodnotí aj zvuk gitary pri sóle. Je to samozrejmá súčasť hudby (totiž zvuk)
heart - myslíš sólo alebo podklad? Sóla som dal si dve, pohľadaj...podklady môžem nejaké vyrobiť, keď budem mať čas...
OT: bír, poslal som ti PM.
Koňec OT

pacilo sa mi to pobehovanie pos tupnici na zaciatku toho unchainu - to je taka fasa stupnicka ktora ladi do vsetkeho  Bavím sa skvele
ak ti neladi - problem bude v tvojej strave - ja jem kazde rano klobasu - skus aj ty budes menej hadavy Bravooo
Zaznamenané

beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #325 kedy: 10. Máj , 2007, 11:46:59 »

LUDIA: PITU - RASTIS - FSECI - why sa nezapajate - vam sa tie jamtracky nepacia?
Zaznamenané

opossum
stály hosť

« Odpoveď #326 kedy: 10. Máj , 2007, 11:49:29 »

bír, ty si trllo, ja sa vóbec nahádam, nevješ, čo je prča... Bavím sa skvele
koňec OT. Zajtra hu zmažem
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #327 kedy: 10. Máj , 2007, 12:01:10 »

LUDIA: PITU - RASTIS - FSECI - why sa nezapajate - vam sa tie jamtracky nepacia?

Juj, nemám kedy sa teraz hrajkať s nahrávaním improvizácií do podkladov.  Smútim
Zaznamenané

beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #328 kedy: 10. Máj , 2007, 12:02:17 »

Juj, nemám kedy sa teraz hrajkať s nahrávaním improvizácií do podkladov.  Smútim

A od koho sa mam potom priucit? he? No hanbím sa..
Zaznamenané

opossum
stály hosť

« Odpoveď #329 kedy: 10. Máj , 2007, 12:02:57 »

bír
teraz sa neuraz, lebo sa mi zdá, že máš momentálne k tomu blízko Som frajer
Ja by som napr. ocenil od niektorých borcov, ktorí sú dobrými hráčmi, ucelené hotové veci...samozrejme nie každý deň, lebo to je blbosť - skladba alebo pesnička vzniká pomerne dlhšie...ale nástojiť , aby sa každý zapájal do každého podkladu, sa mi zdá trochu detinské. Ucelené veci preto, lebo podľa ich kvalít tí ľudia majú na viac, iba ako ukazovať svoje hráčske schopnosti v minútovej ukážke. To čo robí muzikanta, nie je len remeslo, ale aj jeho tvorivosť a schopnosť spraviť ucelenú vec, ktorá sa dá počúvať. Myslím, že v tejto téme by sa mali ukazovať viac začínajúci gitaristi, aby im tí skúsenejší mohli poradiť. Prečo sa neukazujú viac, to je otázka...možno sa hanbia, ja neviem...A treba brať ohľad aj na časové možnosti každého. O čo ti ide? Alebo o čo tu ide? Ja napríklad do toho rock-rollu nezahrám nič, nie som tak rýchly. Na ostatné som nemal vôbec čas, tak som aspoň zhodnotil ostatné sóla, kotré tu pribudli...Myslím si ale, že v tvojom prípade, keď máš oveľa väčší tvorivý potenciál, strácaš čas nahraním takého sóla, ako bolo do Unchain. Vieš asi, o čom hovorím... Som frajer
Zaznamenané
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 23 otázok.