Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 14:48:45
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jam tracks -- nahrajte si vlastne gitarove stopy a zverejnite!  (Prečítané 103922 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #330 kedy: 10. Máj , 2007, 12:03:36 »

bír, ty si trllo, ja sa vóbec nahádam, nevješ, čo je prča... Bavím sa skvele
koňec OT. Zajtra hu zmažem

Vsak oneee - humor -- neee Na zdravie!
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #331 kedy: 10. Máj , 2007, 12:04:09 »

Ja osobne chcem ale nestííííííííííííííííham   Je mi do plaču  ...
Zaznamenané
Male Pivo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 199

« Odpoveď #332 kedy: 10. Máj , 2007, 12:05:27 »

beer ... napr. ja by som sa aj zapojil , ale nemyslim si ze moja hra na gitare je este dost na urovni aby som tu to tym prznil :-D

skor hladam inspiraciu u tych skusenejsich co sem nieco uz nahrali ... moznmo casom :-) ( hned ako zistim ako to kua kua kua nahrat do compu :-D )

a pitu skoda ... snad raz :-)
Zaznamenané

Smith & Wesson: the original point and click interface Si píš!!!
Male Pivo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #333 kedy: 10. Máj , 2007, 12:06:22 »

a mimoto podla mna aj skusenejsi gitarista moze mat problem skusit sa vyjadrit do jednej minuty ... neviem ...
Zaznamenané

beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #334 kedy: 10. Máj , 2007, 12:17:53 »

bír
teraz sa neuraz, lebo sa mi zdá, že máš momentálne k tomu blízko Som frajer
Ja by som napr. ocenil od niektorých borcov, ktorí sú dobrými hráčmi, ucelené hotové veci...samozrejme nie každý deň, lebo to je blbosť - skladba alebo pesnička vzniká pomerne dlhšie...ale nástojiť , aby sa každý zapájal do každého podkladu, sa mi zdá trochu detinské. Ucelené veci preto, lebo podľa ich kvalít tí ľudia majú na viac, iba ako ukazovať svoje hráčske schopnosti v minútovej ukážke. To čo robí muzikanta, nie je len remeslo, ale aj jeho tvorivosť a schopnosť spraviť ucelenú vec, ktorá sa dá počúvať. Myslím, že v tejto téme by sa mali ukazovať viac začínajúci gitaristi, aby im tí skúsenejší mohli poradiť. Prečo sa neukazujú viac, to je otázka...možno sa hanbia, ja neviem...A treba brať ohľad aj na časové možnosti každého. O čo ti ide? Alebo o čo tu ide? Ja napríklad do toho rock-rollu nezahrám nič, nie som tak rýchly. Na ostatné som nemal vôbec čas, tak som aspoň zhodnotil ostatné sóla, kotré tu pribudli...Myslím si ale, že v tvojom prípade, keď máš oveľa väčší tvorivý potenciál, strácaš čas nahraním takého sóla, ako bolo do Unchain. Vieš asi, o čom hovorím... Som frajer

Ale vacica - co by som sa urazal anciasa tfojho!!!
Mas pravdu hotove veci s fasa - ale kedze mam pracu rodinu a po dlhom case kapelu tak svoju invenciu v tomto smere davam do kapely.
A napriklad mne pride nudne pocuvat a na kompe vyrabat ucelene veci. Radsej si vyocujem pasaze ktore autor povazuje za obzvlast nacisto vydarene az priam zaujimave!!!
A ze som detinsky tak sa za to nehambim ale naopak som na to hrdy Na zdravie!
A ja som 4 roky nehral - teraz rok cvicim a bavi ma to silno - som v podstate tiez zacinajuci gitarista ponevac mam chut sa ucit aj ked som stary cap!
A rock and roll sa da zahrat aj pomalo  Beeee A vies ze si vazim tvoju tvorbu si sikuliak ale hadavy Bavím sa skvele
Mna tie tracky hold bavia - aj ked ich hram odflaknuto - len ma mrzi ze sa navzajom malo k nim vyjadrujeme ?§!.
Dakujem za pozornost - orieskom zdar
Zaznamenané

beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #335 kedy: 10. Máj , 2007, 12:19:41 »

beer ... napr. ja by som sa aj zapojil , ale nemyslim si ze moja hra na gitare je este dost na urovni aby som tu to tym prznil :-D

skor hladam inspiraciu u tych skusenejsich co sem nieco uz nahrali ... moznmo casom :-) ( hned ako zistim ako to kua kua kua nahrat do compu :-D )

a pitu skoda ... snad raz :-)

Sup ho sem nieco - a neboj aj Pitu sa raz prida.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #336 kedy: 10. Máj , 2007, 12:22:06 »

Beercompatibile> Tak vychytaj najblizsi jam napr. v Trencine a chod si tam zahrat. Z BA tam chodi "GPC auto" celkom bezne.
Zaznamenané

Male Pivo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #337 kedy: 10. Máj , 2007, 12:58:44 »

beer ... az bude cas tento vikend mas to mat :-) ale dopredu sa ospravedlnujem  Zdravíčko
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #338 kedy: 10. Máj , 2007, 13:03:54 »

Ale no tak - zmen si nick na Velke Pivo a praskni sem cokolvek. Vyber si nieco "jednoduche", napriklad ten blues a zahraj tam 8 spravne polozenych tonov - viac nezahral ani BB King v tej ukazke s Mooreom, co som tu nedavno nechaval  Žmurk
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #339 kedy: 10. Máj , 2007, 18:35:47 »

Zdravíčko Dakujem za podporu.  Na zdravie!
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #340 kedy: 11. Máj , 2007, 08:09:41 »

beer ... az bude cas tento vikend mas to mat :-) ale dopredu sa ospravedlnujem  Zdravíčko

Za co sa ospravedlnujes do preduuu?Huh!Huh!? Fuuha zíram
Zaznamenané

beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #341 kedy: 11. Máj , 2007, 08:11:17 »

Beercompatibile> Tak vychytaj najblizsi jam napr. v Trencine a chod si tam zahrat. Z BA tam chodi "GPC auto" celkom bezne.

Rad by som - ale casu nieto - a na zivo mi to hra horsie Bavím sa skvele
Fakt idem zalozit temu trema -potenie ruk na zivo!!!!
Beziiiiiiiiiim zakladat temu
Zaznamenané

beercompatibile
pravidelný návštevník

beercompatibile

« Odpoveď #342 kedy: 11. Máj , 2007, 08:23:51 »

VACICA!!!!

To je uz onakvejsi pristup.
Akurat je toho na jeden krat vela.
Podla mna je dobre pomenej aby si to ludia mohli porovnat.
A uz ma neondej s exibyicyiovanim ci ako sa to pise!!
Ja tu z radu nevytrcam - mozno by som sa mal aj hambit za to ako hram!!!
Karpat horky hra o 4,763527 tired lepsie ako ja!!!
Pitu ani nebudem hovorit!
Rastis zahral o poznanie dospelejsie ako ja!!! (len nejake foriky mi tam chybovali)
A niekto mlady tu tot nedavno take blues zabrnkal ze som si musel vysvetlovat ze aspon v piskvorkach som iste lepsi!!
NO A CO!!!! BAVI MA TO - TOS MI TO NEBER TY JESITAK VACKOVITY!!!
A nepis take vety ako ze:
- aaaaach ja som si myslel ze to a ono
- aaaaach a ukazalo sa ze to a hento
- aaaaach tak to chodiiii
a podobne - nie sme politici a teda sa nebudeme lutovat
a tej tfojej skladbe sa budm venovat (bo su super)- momentalne som happy ze mam kapelu tos free time smerujem tam

Mal by si prejst z orieskov na tu klobasu!!!
Zaznamenané

opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #343 kedy: 11. Máj , 2007, 08:35:41 »

bír
vela alebo málo...ja mám doma tých skladieb tisícky, tak ich sem môžem nasúkať denne zo desať ha ha ha
Ale chcelo by sa to pohrať so samplami a jednej skladbe sa venovať tak týždeň, aby sa to dalo aj počúvať. Ale jebbol som to sem len tak narýchlo na margo toho, že takto znejú otrasné MIDI skladby cez GM modul a nie je problém ich vyprodukovať denne za kýbel Bavím sa skvele
K tomu ostatnému, čo je vlastne OT: už som sa vyjadril...asi ma málo poznáš, ale to nie je dôležité. Obkecávačky, ak je na rade robota, nie je môj štýl...obkecávam len kôli vytvoreniu nálady a pre srandu, ale nie ako výhovorky. Pre mňa fráza "nie je čas" znamená v konečnom dôsledku to isté, ako "nechcem, alebo nechce sa mi". Výsledok býva vždy rovnaký Som frajer
Čo sa týka "eghybuvaňja" - to je o inom, ako si ty pochopil. Sa mi zdá, že si závislý na tom, aby ľudia hodnotili tvoje sóla, pritom sú kvalitatívne na úrovni (občas kompozične uletíš, ale to je v pohode...), technicky sú podľa mňa veľmi dobré. Sám sa stále dostávaš do roviny amatéra tým, že čakáš za každú cenu odozvu - chceš sa "učiť" od "skúsenejších". Nebudem to zbytočne rozoberať, ale mohol by si už sám poznať svoje kvality a nedostatky. To, čím argumentuješ, že majú tieto jamm-tracky pre teba priniesť (aby ti niekto vysvetlil, kde čo hráš zle...a pod) je úplne od veci. Viac sa naučíš (ako aj doteraz) počúvaním hudby všeobecne, ako nejakými minútovými pokusmi do trackov a sebapodceňovaním...Mám stále pocit, že dávaš svoje ukážky sem preto, aby ťa niekto pochválil...sám vieš, že pri takejto odozve, aká tu je, asi nejaké poučenie z toho ťažko vydolovať, najmä ak väčšina prítomných sa vyjadruje v hraniciach slovnej zásoby "jééé super" "to sa nedá počúvať" apod. - je to podľa mňa neefektívne. Samozrejme ty očakávaš hodnotenie od Piťua a Rastisa...tu sa natíska otázka, či nemáš svoj vlastný názor na to, ako hráš...musí ti ho niekto potvrdzovať alebo ti zakaždým radiť?
« Posledná zmena: 11. Máj , 2007, 08:51:14 od opossum » Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #344 kedy: 11. Máj , 2007, 08:39:59 »

beer - tak, hrá sa hlavne pre radosť (niekedy aj pre smútok :) ). Treba sa z hudby a hrania tešiť. Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.