bír
vela alebo málo...ja mám doma tých skladieb tisícky, tak ich sem môžem nasúkať denne zo desať
Ale chcelo by sa to pohrať so samplami a jednej skladbe sa venovať tak týždeň, aby sa to dalo aj počúvať. Ale jebbol som to sem len tak narýchlo na margo toho, že takto znejú otrasné MIDI skladby cez GM modul a nie je problém ich vyprodukovať denne za kýbel
K tomu ostatnému, čo je vlastne OT: už som sa vyjadril...asi ma málo poznáš, ale to nie je dôležité. Obkecávačky, ak je na rade robota, nie je môj štýl...obkecávam len kôli vytvoreniu nálady a pre srandu, ale nie ako výhovorky. Pre mňa fráza "nie je čas" znamená v konečnom dôsledku to isté, ako "nechcem, alebo nechce sa mi". Výsledok býva vždy rovnaký
Čo sa týka "eghybuvaňja" - to je o inom, ako si ty pochopil. Sa mi zdá, že si závislý na tom, aby ľudia hodnotili tvoje sóla, pritom sú kvalitatívne na úrovni (občas kompozične uletíš, ale to je v pohode...), technicky sú podľa mňa veľmi dobré. Sám sa stále dostávaš do roviny amatéra tým, že čakáš za každú cenu odozvu - chceš sa "učiť" od "skúsenejších". Nebudem to zbytočne rozoberať, ale mohol by si už sám poznať svoje kvality a nedostatky. To, čím argumentuješ, že majú tieto jamm-tracky pre teba priniesť (aby ti niekto vysvetlil, kde čo hráš zle...a pod) je úplne od veci. Viac sa naučíš (ako aj doteraz) počúvaním hudby všeobecne, ako nejakými minútovými pokusmi do trackov a sebapodceňovaním...Mám stále pocit, že dávaš svoje ukážky sem preto, aby ťa niekto pochválil...sám vieš, že pri takejto odozve, aká tu je, asi nejaké poučenie z toho ťažko vydolovať, najmä ak väčšina prítomných sa vyjadruje v hraniciach slovnej zásoby "jééé super" "to sa nedá počúvať" apod. - je to podľa mňa neefektívne. Samozrejme ty očakávaš hodnotenie od Piťua a Rastisa...tu sa natíska otázka, či nemáš svoj vlastný názor na to, ako hráš...musí ti ho niekto potvrdzovať alebo ti zakaždým radiť?