Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 17:55:21
Strán: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jam tracks -- nahrajte si vlastne gitarove stopy a zverejnite!  (Prečítané 104041 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
GHS
Hosť
« Odpoveď #345 kedy: 11. Máj , 2007, 09:16:28 »

A na záver Buran-Buran - Skutečne Ordinérny Svet. Jak pre pomalých a denglavých gitaristof, jako som já
(tzv.gilmúrovcof)...tak pre rýchlych pretekárof (tzv.piťuovcof a malmstínovcof)

Popiskujem si ty si ma dodzubkal za podklady.Ale co si sem dal ty???Prepac ale ked robis zo samplami (a mas skusenosti ako si pisal) tak by ti to malo hrat minimalne takto ...  Na zdravie!  Zdravíčko

* Duran_Duran_-_Ordinary_World.mp3 (1517.55 KB - stiahnuté 168 krát.)
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #346 kedy: 11. Máj , 2007, 09:21:21 »

VACICA VACICA!!!
Aaaach jaaj  Bavím sa skvele

Hodnotenie je fasa vec a postekli jesitnost!!!
Mna ale hlavne bavi ocuvat ako kto co skusil zahrat!!!
Ono sa da vselico pajcnut.
Ja uz neviem ako to vysvetlit.
Ale uz sa ti dari mi to znechucovat trosku.
« Posledná zmena: 11. Máj , 2007, 09:22:07 od beercompatibile » Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
GHS
Hosť
« Odpoveď #347 kedy: 11. Máj , 2007, 09:30:40 »

opossum inak nic v zlom  Je to frajer
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #348 kedy: 11. Máj , 2007, 09:34:11 »

GHS
ty si téš taký mjerne nechápavý? (čil sa preboha neuraz :)
Tak si znova prečítaj, čo som napísal:
"Ale chcelo by sa to pohrať so samplami a jednej skladbe sa venovať tak týždeň, aby sa to dalo aj počúvať. Ale jebbol som to sem len tak narýchlo na margo toho, že takto znejú otrasné MIDI skladby cez GM modul a nie je problém ich vyprodukovať denne za kýbel "
Takže keď som to sem dal, tak aj viem, že to znie nahovno a vôbec ma nenaserre, keď to niekto skritizuje. Je to fakt otrasné. Mňa zaráža, ak sa niekto do krvi bráni proti kritike.  Na zdravie!
Ale ak je celková poslucháčska úroveň nízka, potom tie podklady poslúžia svojmu účelu...ostatne, ak sa poslucháčska úroveň zdvihne, tak tie ukážky dám hneď do prdele a možno ich spravím s lepšími samplami... Bavím sa skvele

Dobre.Ved nic v zlom som napisal.Tak budem rad ak sem teda hodis nejaky namakany jam track ty.  Na zdravie!
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #349 kedy: 11. Máj , 2007, 09:34:24 »

opossum inak nic v zlom  Je to frajer

Šak v pohode, málo ludí chápe, že mvoj ekspresívny slovník neznamená ešte vykopanú vojnovú sekyru Bavím sa skvele
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #350 kedy: 11. Máj , 2007, 09:38:15 »

GHS
ty si téš taký mjerne nechápavý? (čil sa preboha neuraz :)
Tak si znova prečítaj, čo som napísal:
"Ale chcelo by sa to pohrať so samplami a jednej skladbe sa venovať tak týždeň, aby sa to dalo aj počúvať. Ale jebbol som to sem len tak narýchlo na margo toho, že takto znejú otrasné MIDI skladby cez GM modul a nie je problém ich vyprodukovať denne za kýbel "
Takže keď som to sem dal, tak aj viem, že to znie nahovno a vôbec ma nenaserre, keď to niekto skritizuje. Je to fakt otrasné. Mňa zaráža, ak sa niekto do krvi bráni proti kritike.  Na zdravie!
Ale ak je celková poslucháčska úroveň nízka, potom tie podklady poslúžia svojmu účelu...ostatne, ak sa poslucháčska úroveň zdvihne, tak tie ukážky dám hneď do prdele a možno ich spravím s lepšími samplami... Bavím sa skvele

Dobre.Ved nic v zlom som napisal.Tak budem rad ak sem teda hodis nejaky namakany jam track ty.  Na zdravie!

Pokúsim sa, ak bude čas...nič ale dopredu nesľubujem...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #351 kedy: 11. Máj , 2007, 10:51:10 »

opossum> Nemam naladu citat tvoje nekonence prispevky. Ty si sem supol spustu novych jamtrackov a vsetky su len midi + GM? To nestacilo prihodit v midi formate? :) A je ich tolko vela, ze nemam chut vypocut si ani jeden, presne opacny efekt, menej je niekedy viac.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #352 kedy: 11. Máj , 2007, 15:17:56 »

tuto vam prihadzujem nejaky podkladik na jam  Som frajer

* songpodklad.mp3 (1153.9 KB - stiahnuté 192 krát.)
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #353 kedy: 11. Máj , 2007, 15:19:26 »

a hned prihadzujem aj moju verziu... poprosim zdrbad  Na zdravie!

* songva.mp3 (1153.9 KB - stiahnuté 190 krát.)
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #354 kedy: 11. Máj , 2007, 15:58:23 »

tie tony su podla mna neiste a dost usmodrchane a miestami falosne :whistle:ale cvicenim to pride Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #355 kedy: 11. Máj , 2007, 16:04:01 »

tie tony su podla mna neiste a dost usmodrchane a miestami falosne :whistle:ale cvicenim to pride Na zdravie!

ok dik za nazor  Na zdravie!
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #356 kedy: 11. Máj , 2007, 16:09:28 »

ked dam nieco ja zdrbes ty mna Žmurk Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
rudy
Hosť
« Odpoveď #357 kedy: 11. Máj , 2007, 16:14:55 »

poprosim zdrbad  Na zdravie!
Veru ...... Cubo,ved sa neponahlaj hned sem hodit ukažku. Trošku to vypipli,precvič,pripadne si nahraj viacero verzii a potom hod sem to naj.Podla mna ta ukažka je nemastna,neslana,neohrabana,taka "rychlovka" vo vlaku. ha ha ha Ale každy negativny nazor,by ta mal povzbudit k dalšej praci.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #358 kedy: 11. Máj , 2007, 16:35:02 »

...neohrabana,taka "rychlovka" vo vlaku.

Tak to bacha - rychloviek vo vlaku som zazil zopar. Kedze to boli prve taketo skusenosti s aktualnou frajerkou, znamenali pre mna mimoriadny prezitok a maju dodnes pre mna velky vyznam  Som frajer Som frajer Som frajer

Cubo - najzakladnejsi Tvoj problem je v Tvojom uhoze - ziadny totiz nemas. Brnkas nejakym divnym sposobom celou plochou brnkatka uplne rovnobezne so strunou - tak mi to zneje. Vysledok je ten, ze nemas ton. Na to sa zameraj najviac. Toto sa da uplne v pohode cvicit aj na cistom zvuku, aj na skreslenom, aj na suchej gitare, to je jedno. Skratka brnkat koknretne noty, skusat rozne uhlny medzi brnkatkom a strunou, skusat rozne vystrceny kusok brnkatka spomedzi prstov, pozorovat, co to robi s farbou zvuku. Skusat roznu silu brnku, skusat, ako vplyva na zvuk, ci vychadza pohyb z prstov, zapestia alebo predlaktia. A najst to najkrajsie a tak si zvyknut hrat.

V lavej ruke cosi mas, aj mas synchronizaciu v ruk v tempe. Obcasne smodrchy sa odstrania cvicenim, ale na tom tone pracuj hlavne.

A takisto ako v minulej ukazke, aj tu hras vela nedoskalnych tonov, takze zamysli sa, ake akordy mas v podklade a najdi k nim spravny tonovy material do sola.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #359 kedy: 11. Máj , 2007, 16:39:26 »

ok popracujem  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.