Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 18:43:39
Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jam tracks -- nahrajte si vlastne gitarove stopy a zverejnite!  (Prečítané 104068 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #375 kedy: 14. Máj , 2007, 08:28:00 »

opossum> Nemam naladu citat tvoje nekonence prispevky. Ty si sem supol spustu novych jamtrackov a vsetky su len midi + GM? To nestacilo prihodit v midi formate? :) A je ich tolko vela, ze nemam chut vypocut si ani jeden, presne opacny efekt, menej je niekedy viac.
Už som ich zmazal...
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #376 kedy: 14. Máj , 2007, 19:21:57 »

tak tu je moj dalsi pokus o nieco :blush:nahravane ako vzdy na mikrofon od sluchatiek :evil:je tam dost chyb takze teraz mi to cubo vsetko vrat Na zdravie!

* duran_duran_ordinary_world.mp3 (971.04 KB - stiahnuté 197 krát.)
Zaznamenané

AETHERON.SK
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #377 kedy: 14. Máj , 2007, 20:41:53 »

tak tu je moj dalsi pokus o nieco :blush:nahravane ako vzdy na mikrofon od sluchatiek :evil:je tam dost chyb takze teraz mi to cubo vsetko vrat Na zdravie!

Tak toto sa mi fakt lúbi  Na zdravie! .
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník

aetheron.sk

« Odpoveď #378 kedy: 14. Máj , 2007, 20:53:21 »

Tak toto sa mi fakt lúbi  Na zdravie! .

som rad Nechajte ma vydýchať Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #379 kedy: 14. Máj , 2007, 21:04:50 »

Heh ale toho trylka v 0:53 by som bud začal inak alebo uplne vyhodil  :D ...
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník

aetheron.sk

« Odpoveď #380 kedy: 14. Máj , 2007, 21:09:27 »

to bol taky nepodarok zle som tam dal priklep tak mi to tam neodznelo.preto to znie ako useknute No hanbím sa..
Zaznamenané

AETHERON.SK
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #381 kedy: 14. Máj , 2007, 22:08:34 »

no akoze velmi ti nemam co vracat... pekne arpeggia aj behy az na mensiu rytmicku neistotu v zopar tonoch ale to sa da obsrat  Bravooo ako cvicis? myslim ze ci skor cvicis stupnice a improvizujes alebo ti vacsinu casu zaberie ucenie sa prevzatych sol z tablatur? alebo ani jedno ani druhe? cvicis aj s jamtrackami? to by ma fakt zaujimalo... zvyknem sa to pytat roznych gitaristov ktori ma zaujmu... niektori hovoria, ze podstatne su stupnice, ini zasa ze kopirovanie svojich "majstrov" ale vsetci sa zhoduju v tom, ze treba hlavne pouzivat usi  Som frajer takze fakt sa nemas za co hanbit  Na zdravie!
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník

aetheron.sk

« Odpoveď #382 kedy: 14. Máj , 2007, 22:16:29 »

dik.z tabulatur som nikdy nehral keby mam z toho nieco zahrat trvalo by mi to dva tyzdne ;Dspolieham sa hlavne na usi.ani z teorie neviem skoro nic som samouk jak repa ale posledny polrok mam uz ucitela konecne takze tak :drink:cvicim ako kedy niekedy mody stupnice atd.ale vacsinou len hram zahram si do slucky nejaky podklad a frcim do kedy ma bavi.
Zaznamenané

AETHERON.SK
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #383 kedy: 14. Máj , 2007, 22:23:13 »

dik.z tabulatur som nikdy nehral keby mam z toho nieco zahrat trvalo by mi to dva tyzdne ;Dspolieham sa hlavne na usi.ani z teorie neviem skoro nic som samouk jak repa ale posledny polrok mam uz ucitela konecne takze tak :drink:cvicim ako kedy niekedy mody stupnice atd.ale vacsinou len hram zahram si do slucky nejaky podklad a frcim do kedy ma bavi.

dik za odpoved  Zdravíčko ja mam tiez ucitela ale improvizaciu bohvieako necvicime  Smútim sice ma motivuje k cviceniu ale co preberame su solicka z tablatur co je sranda ale niekedy by som bol rad keby ma naucil aj daco zaimprovizovat, lebo to skusam len doma podobnym stylom ako si opisal... musim sa ho na to spytat  Na zdravie!
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník

aetheron.sk

« Odpoveď #384 kedy: 14. Máj , 2007, 22:28:19 »

my improvizaciu tiez necvicime teda zatial.zuzitkuj to co vies vsetky behy a finty co vies sa nauc kombinovat a prisposobovat si ich.naucit sa ich pouzivat v improvizacii.
Zaznamenané

AETHERON.SK
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #385 kedy: 14. Máj , 2007, 22:32:56 »

my improvizaciu tiez necvicime teda zatial.zuzitkuj to co vies vsetky behy a finty co vies sa nauc kombinovat a prisposobovat si ich.naucit sa ich pouzivat v improvizacii.

ok diky za rady  Na zdravie!
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #386 kedy: 15. Máj , 2007, 06:58:56 »

Progrocker - ani nevješ, jako si ma potešel tým starožitným nápadom. Kytáry a bubne jak keby to starý Progress 2 ze starým Váněm hrali. Tak takétok čosi som uš dávno neočul...De si to ukradel, boha tvojho! Hovor, ale pravdu! Bavím sa skvele
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #387 kedy: 15. Máj , 2007, 09:10:12 »

Velmi - velmi - velmi dobreeeeee!!! Na zdravie!
Idem trenovat No hanbím sa..
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #388 kedy: 15. Máj , 2007, 09:41:53 »

Progrocker - ani nevješ, jako si ma potešel tým starožitným nápadom. Kytáry a bubne jak keby to starý Progress 2 ze starým Váněm hrali. Tak takétok čosi som uš dávno neočul...De si to ukradel, boha tvojho! Hovor, ale pravdu! Bavím sa skvele

Z Les Paul fora, tam je dobrych jamtrackov obrovska kopa.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #389 kedy: 15. Máj , 2007, 09:57:59 »

VACICA - HALOOOO

ocuj ty mormon pohansky!!

Vcul ti mozem vysvetlit preco ma tieto jamy bavia.
Ocul si co sem dal heart in fingers?Huh!
Ja ano - je to sikonvy gitarolog a zahral tam pre mna zaujimave veci aj ked nie je hotovy virtuozo.
Vecer to skusim pouzit a obohati to moj pramalo vycizolovany hudobny prejaf!!!
JEDNODUCHO VIAC USI VIAC ZAUJIMAVEHO ZAREGISTRUJE A NAVZAJOM SA DA OBOHATIT.
CHNAPES MA?Huh!
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.