Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #390 kedy: 15. Máj , 2007, 10:04:11 » |
|
heart in fingers - popočúval som a tie chybičky, o ktorých píšeš, o tých sa nebudeme baviť. To je dobré, že gitarista si vie zhodnotiť, čo nie je na nahrávke najlepšie. Ale čo sa týka nápadov, prevedenia, melodiky, tónu - je to veľmi príjemné a ideš dobrým smerom, len tak ďalej.
|
|
« Posledná zmena: 15. Máj , 2007, 10:47:33 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #391 kedy: 15. Máj , 2007, 10:31:56 » |
|
Progrocker - ani nevješ, jako si ma potešel tým starožitným nápadom. Kytáry a bubne jak keby to starý Progress 2 ze starým Váněm hrali. Tak takétok čosi som uš dávno neočul...De si to ukradel, boha tvojho! Hovor, ale pravdu! Z Les Paul fora, tam je dobrych jamtrackov obrovska kopa. Brano kde su tam tie jamtracky ? Ja ich tam nemozem najst
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #392 kedy: 15. Máj , 2007, 11:34:10 » |
|
Progrocker - ani nevješ, jako si ma potešel tým starožitným nápadom. Kytáry a bubne jak keby to starý Progress 2 ze starým Váněm hrali. Tak takétok čosi som uš dávno neočul...De si to ukradel, boha tvojho! Hovor, ale pravdu! Z Les Paul fora, tam je dobrych jamtrackov obrovska kopa. Ja som myslel, že steho hrali vy (kapela), podľa tvojho vzťahu ku starým kapelám... Šak zasóluj do teho volačo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #393 kedy: 15. Máj , 2007, 11:41:16 » |
|
Brano kde su tam tie jamtracky ? Ja ich tam nemozem najst V sekcii Jamzone. Pravidelne pribudaju.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #394 kedy: 15. Máj , 2007, 15:22:31 » |
|
tak tu je moj dalsi pokus o nieco :blush:nahravane ako vzdy na mikrofon od sluchatiek :evil:je tam dost chyb takze teraz mi to cubo vsetko vrat Este chvilu a budes hrat jak Pitu Luha...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #395 kedy: 15. Máj , 2007, 17:24:22 » |
|
dakujem vsetkym za vase nazory
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #396 kedy: 15. Máj , 2007, 17:29:18 » |
|
tak tu je moj dalsi pokus o nieco :blush:nahravane ako vzdy na mikrofon od sluchatiek :evil:je tam dost chyb takze teraz mi to cubo vsetko vrat Pekne to je, len tak dalej. Paci sa mi, ze vacsina sol ma hlavu aj patu a su pekne poskladane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #397 kedy: 15. Máj , 2007, 17:34:00 » |
|
tak tu je moj dalsi pokus o nieco :blush:nahravane ako vzdy na mikrofon od sluchatiek :evil:je tam dost chyb takze teraz mi to cubo vsetko vrat Pekne to je, len tak dalej. Paci sa mi, ze vacsina sol ma hlavu aj patu a su pekne poskladane. dakujem.som rad hlavne nazorom od takych borcov ako si ty pitu atd...aspon viem ze idem dobrou cestou
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #399 kedy: 16. Máj , 2007, 07:47:30 » |
|
heart in fingers - Ordinary World veľmi dobre si si vymyslel to sólo. Sleduje melodiku tej skladby, plus ju rozvíja. Je to dosť dlhá ukážka a ja som tam ani nehľadal nejaké technické chyby. Skúšal som do toho podkladu hrať, ale moc sa mi nedarilo, nebolo to také pestré, ako tvoj výtvor, len samé blúzové intervaly, a do toho sa to moc nehodí. Musel by som to sólo vymýšľať asi dosť dlho...Ty si ho vypotol ako rýchlo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #400 kedy: 16. Máj , 2007, 07:53:24 » |
|
VACICA - HALOOOO ocuj ty mormon pohansky!! Vcul ti mozem vysvetlit preco ma tieto jamy bavia. Ocul si co sem dal heart in fingers? Ja ano - je to sikonvy gitarolog a zahral tam pre mna zaujimave veci aj ked nie je hotovy virtuozo. Vecer to skusim pouzit a obohati to moj pramalo vycizolovany hudobny prejaf!!! JEDNODUCHO VIAC USI VIAC ZAUJIMAVEHO ZAREGISTRUJE A NAVZAJOM SA DA OBOHATIT. CHNAPES MA? nechápem, ale s teho si ništ nerop, taký je život. Ja som mal v testoch ííííkvéééé výsledek 141 a to je uš hranica genyjality, tagže chyba nebude u teba, ale ponajprf asik u mňa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #401 kedy: 16. Máj , 2007, 08:04:38 » |
|
VACICA - HALOOOO ocuj ty mormon pohansky!! Vcul ti mozem vysvetlit preco ma tieto jamy bavia. Ocul si co sem dal heart in fingers? Ja ano - je to sikonvy gitarolog a zahral tam pre mna zaujimave veci aj ked nie je hotovy virtuozo. Vecer to skusim pouzit a obohati to moj pramalo vycizolovany hudobny prejaf!!! JEDNODUCHO VIAC USI VIAC ZAUJIMAVEHO ZAREGISTRUJE A NAVZAJOM SA DA OBOHATIT. CHNAPES MA? nechápem, ale s teho si ništ nerop, taký je život. Ja som mal v testoch ííííkvéééé výsledek 141 a to je uš hranica genyjality, tagže chyba nebude u teba, ale ponajprf asik u mňa nuz to je na mna uz vela mily opossum teraz si ma uz asi definiivne znechutil Len si dovolim citovat Einsteina: Schopnost riesit IQ testy nevypoveda nic o inteligencii ale iba o schopnosti riesit IQ testy.
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #402 kedy: 16. Máj , 2007, 08:10:12 » |
|
kua, tak 8 krat stiahnute a ani jedna rekacia? tomu sa vravi, ked uz, tak poriadne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #403 kedy: 16. Máj , 2007, 08:46:57 » |
|
VACICA - HALOOOO ocuj ty mormon pohansky!! Vcul ti mozem vysvetlit preco ma tieto jamy bavia. Ocul si co sem dal heart in fingers? Ja ano - je to sikonvy gitarolog a zahral tam pre mna zaujimave veci aj ked nie je hotovy virtuozo. Vecer to skusim pouzit a obohati to moj pramalo vycizolovany hudobny prejaf!!! JEDNODUCHO VIAC USI VIAC ZAUJIMAVEHO ZAREGISTRUJE A NAVZAJOM SA DA OBOHATIT. CHNAPES MA? nechápem, ale s teho si ništ nerop, taký je život. Ja som mal v testoch ííííkvéééé výsledek 141 a to je uš hranica genyjality, tagže chyba nebude u teba, ale ponajprf asik u mňa nuz to je na mna uz vela mily opossum teraz si ma uz asi definiivne znechutil Len si dovolim citovat Einsteina: Schopnost riesit IQ testy nevypoveda nic o inteligencii ale iba o schopnosti riesit IQ testy. no veť to Ale vidím, bír, že s tebú hrať intlelektuálske prekáračky je trocha nuda. Lebo presne totok som čakal, že napíšeš. A nezasjeraj tu tému, kurwa! ;DJa som ti pôvodne ani nemal v pláne odpovedať, a dal som si odstup času na tú odpoveď...ale ak shceš pokračovať, mne to problém nerobí...aspoň sa tu trocha zabavíme, keď už zajebbávať čas v robote, no nie? A keď to skončíme, tak to po sebe vymažeme, aby sme zas nenasrrali nejakého upratuvača, že nehávame po sebe bordel. Šak jak ťa to baví, pojme do teho, lem hrozí u teba, že si spvósobíš pri mne volajakú psyhcickú traumu, kerá ťa bude držať nevjem jako dlho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #404 kedy: 16. Máj , 2007, 09:25:02 » |
|
heart in fingers - Ordinary World veľmi dobre si si vymyslel to sólo. Sleduje melodiku tej skladby, plus ju rozvíja. Je to dosť dlhá ukážka a ja som tam ani nehľadal nejaké technické chyby. Skúšal som do toho podkladu hrať, ale moc sa mi nedarilo, nebolo to také pestré, ako tvoj výtvor, len samé blúzové intervaly, a do toho sa to moc nehodí. Musel by som to sólo vymýšľať asi dosť dlho...Ty si ho vypotol ako rýchlo?
vupocul som si to parkrat zapamatal som si formu zahral tri verzie a tato sa mi pozdavala najviac
|
|
« Posledná zmena: 16. Máj , 2007, 09:27:21 od heart in fingers »
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
|