Moje hlukotvoriče. Na fotkách chýba ešte jeden bielo/čiernyCharvel SO- CAL a fantastická 12-stka WASHBURN FESTIVAL EA 20 r. cca 86-87 (len fotky z webu). SLP 1959 je z roku. 1972 skoro v pôvodnom stave (dorobená slučka a vymenené sieťové trafo), bedňa 1960 AX (b-čko som dávnejšie predal ). Rack pozostáva s Furman napájania, ladičky DTR 2000, Intelifex,2 x ADA MP-1,koncák ADA Microtube 100 a 2x bedne ADA SPLIT-STACK( 2x12) moc pekne hrajúce,rack ovládam s Tech21 Midi Moose!!
Gitarky ,mám rád všetky.
- zelenkavý je samozrejme stratocaster, presne Fender American Vintage 57 Stratocaster roč. 1990,úplne skvelá gitara,osadená snímačmi dimarzio malmsteen..... človek čo mi ju predal ju po čase chcel naspäť!!!
- modrý je CHARVEL USA Custom Strat 1991,vyrobených vraj 75 ks. mám ho osadený SD Custom Shop '78 EVH (bridge) + Quarter Pound Flat SSL-4 (neck),
- biely Charvel SO-CAL (JAPAN) osadený BK Holy Diver (br) + Dimarzio Evolution (neck),
- červený CHARVEL SO-CAL (USA) osadený sadou BK VH II.
- EVH Peavey Wolfgang, nebol dôvod meniť takže snímače pôvodné
- superstrat od Milana Číža,robil mi ho cca v r. 2000,gotoh,SD '59 + SD SH-6 ,veľká spokojnosť
doporučujem tohto majstra
- akustika je Takamine (Japan)Nils Lofgren model TF508C
čo sa týka krabičiek, jediná zmena je výmena hallu RV-7 za Supernatural Hardwire Ambient ,ktorý je podľa mňa boží,využívam hlavne pri akust. hraní. Podľa potreby ešte na ak. hranie doplním FISHMAN AURA SPECTRUM DI , looper Boss RC-30(úžasná mašinka) a Finhol KickBox Mark III - (neocenitelný rytmický pomocník) Ešte dodám že môj gear už pár rokov neobmieňam a tak to aj zostane, prešlo ma to nekonečné hladanie "zlatého grálu",s týmto arzenálom som spokojný.... a už len servisujem. Howgh.